odakle ih ti vadis, iz Tuborga ?EdisMulalic je napisao/la:Odakle li izvlacite te informacije da mi je znati. To vam dino fening baca bombe. Levate vas i ovi ko sto vas je levatio blekic, redzepagic, gracic i ostali. Namirisali pare pa nagrnuli. Ovog iz tuzle da prokomentarisem samo, daj mi te dokaze, sankcije i ostalo. Poceli ste se furat na pitare, samo ste jos i vi trebali proslavit sto je zeljo drugi. Cudi me sto niste. Morat gu sa bracom popricat, da vas pozove na bajramski, da i vi nesto osvojite
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel' nas levati i ova titula 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Oploditelj
- Kontakt:
Fakat ona ima smisla...KAD SI GLADAN , NISI SVOJ.
Kad vidis sta mitomani pisu tj kakave idiotsko matematicke postove...sve je jasno. Buncaju od gladi.
Konto sam da im je najjaca ...Tan ne postoji...ali evo od fladi koja im vlada na iskopini...pisu milion x imbecilnije .
ps...svi nas mulalicy levate samo amaw prica istinu. Bjezi ba odavde bezobraznice nepismeni
Kad vidis sta mitomani pisu tj kakave idiotsko matematicke postove...sve je jasno. Buncaju od gladi.
Konto sam da im je najjaca ...Tan ne postoji...ali evo od fladi koja im vlada na iskopini...pisu milion x imbecilnije .
ps...svi nas mulalicy levate samo amaw prica istinu. Bjezi ba odavde bezobraznice nepismeni
-
EdisMulalic
- Kontakt:
A ljudi osvojise nesto, konacno i odmah poceli ujedat. Polako, kaskate vi jos pofino. Shvatam ja sve, dugogodisnja susa, ljutnja, ovo ono. Al opet valjda niste zaboravili ko je iznad svih, po tim najbitnijim stvarima, ili vam ga u prevodu titulama. Sprdnja s vama godinama
EdisMulalic je napisao/la:A ljudi osvojise nesto, konacno i odmah poceli ujedat. Polako, kaskate vi jos pofino. Shvatam ja sve, dugogodisnja susa, ljutnja, ovo ono. Al opet valjda niste zaboravili ko je iznad svih, po tim najbitnijim stvarima, ili vam ga u prevodu titulama. Sprdnja s vama godinama
Mulalicu kako komentarises izvjestaj porezne uprave o iznosu dugovanja?
Uzmi SnickersEdisMulalic je napisao/la:A ljudi osvojise nesto, konacno i odmah poceli ujedat. Polako, kaskate vi jos pofino. Shvatam ja sve, dugogodisnja susa, ljutnja, ovo ono. Al opet valjda niste zaboravili ko je iznad svih, po tim najbitnijim stvarima, ili vam ga u prevodu titulama. Sprdnja s vama godinama
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
Oploditelj
- Kontakt:
Problem je u lovi....a te plehove ( kad je kasa prazna)mozes na racku nabiti. Vrijede onolko kolko je zeljeza u njima. I pusti vise demagogije. Mislim da ti pocinje trening sa pjetlicima. ...idi odavde
ne pitaj ga nista o matematici..kod njega je sve 3x vise
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Čekaj prvo je priča bila i dugovima a kad si tu poražen odmah se hvataš trofeja, poznato s vaše strane.EdisMulalic je napisao/la:A ljudi osvojise nesto, konacno i odmah poceli ujedat. Polako, kaskate vi jos pofino. Shvatam ja sve, dugogodisnja susa, ljutnja, ovo ono. Al opet valjda niste zaboravili ko je iznad svih, po tim najbitnijim stvarima, ili vam ga u prevodu titulama. Sprdnja s vama godinama
Polako ni to još dugo neće biti na vašoj strani.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Jah. Zato vi na to zeljezo potrosiste svu zaradu od Borusije i to samo na sudije, kupovine, premiranja. Pa ti sad reci da je zeljezo jeftinoOploditelj je napisao/la:Problem je u lovi....a te plehove ( kad je kasa prazna)mozes na racku nabiti. Vrijede onolko kolko je zeljeza u njima. I pusti vise demagogije. Mislim da ti pocinje trening sa pjetlicima. ...idi odavde
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Imas li dokaza kakvog KADETU za to namjestanje i kupovanje?Neandertalac je napisao/la:Jah. Zato vi na to zeljezo potrosiste svu zaradu od Borusije i to samo na sudije, kupovine, premiranja. Pa ti sad reci da je zeljezo jeftinoOploditelj je napisao/la:Problem je u lovi....a te plehove ( kad je kasa prazna)mozes na racku nabiti. Vrijede onolko kolko je zeljeza u njima. I pusti vise demagogije. Mislim da ti pocinje trening sa pjetlicima. ...idi odavde
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Ima, ko hoce da vidi. Kartoni, penali, ofsajdi, stotine nepostojecih prekrsaja i sumnjivih odluka u vasu korist, sto na vasim, sto na utakmicama direktnih konkurenata.joker90 je napisao/la:Imas li dokaza kakvog KADETU za to namjestanje i kupovanje?Neandertalac je napisao/la:Jah. Zato vi na to zeljezo potrosiste svu zaradu od Borusije i to samo na sudije, kupovine, premiranja. Pa ti sad reci da je zeljezo jeftinoOploditelj je napisao/la:Problem je u lovi....a te plehove ( kad je kasa prazna)mozes na racku nabiti. Vrijede onolko kolko je zeljeza u njima. I pusti vise demagogije. Mislim da ti pocinje trening sa pjetlicima. ...idi odavde
Klocu.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa sta ce moj @hilmo kada im je samo to i ostalo, najveci rival pun para, dovodi velika igracka imena, Turkish za sponzora, ima najbolju upravu u drzavi, gradu akademiju vrijednu milione itd.hilmo je napisao/la:Čekaj prvo je priča bila i dugovima a kad si tu poražen odmah se hvataš trofeja, poznato s vaše strane.EdisMulalic je napisao/la:A ljudi osvojise nesto, konacno i odmah poceli ujedat. Polako, kaskate vi jos pofino. Shvatam ja sve, dugogodisnja susa, ljutnja, ovo ono. Al opet valjda niste zaboravili ko je iznad svih, po tim najbitnijim stvarima, ili vam ga u prevodu titulama. Sprdnja s vama godinama
Polako ni to još dugo neće biti na vašoj strani.
E sada je sprdnja sa vama djecace plavi, jedino sto vam je ostalo je 2-3 titule vise a i to je x3 pa se prikazujete kao da titula imate ko Celtic, a najaci su mi sa ovim Selimovic ubleha, maze vam oci a covjek u 2 godine napravio vise nego sve njihove uprave od kada je lige
A svake godine ih prozivaju javno za namjestanje utakmica, i onda ti ono dode i pocne pricati o namjestanju
..ne mogu da prebole suspenziju Savije, ja se cudim kako demonstaracije podrske nisu napravili
Ti si opet šampion !
Neandertalac, učili smo od najboljih. Živio i sretno u borbi za opstanak
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kadetu kadetu OKLEN si ti ono 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Svi timovi su imali kroz sezonu određene sudijske odluke koje su isle u njihovu korist, a i protiv njih, pa tako i mi. Samo jedno se dizala frka kad je neka isla nama u korist. Da je npr. Mladost na Kosevu dobila 2 crvena kao sto je protiv Zrisnjkog u Mostaru odmah bi svi pozivali da se prekine prvenstvo, Saaarajevo naaaamjestaaa, a tad niko nije ni rijec rekao jer je bio Zrinjski u pitanju. Niko nije trazio da gleda ponovljene snimke sa tih utakmica i sl. A za ovo sto me nazivas klocom, mogu samo reci da si izabarao pravi nick za sebe, idiote primitivni. Nikad te ne banuju kad vrijeđas pa vidim preslo levatu u naviku!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Neandertalac
- Kontakt:
Da da, svi imali pomoc, cemu frka. Sta drugo ocekivati od vas, dokazanih boraca protiv korupcije koji su MORALI kupiti titulu da ne bi bili vjesani po banderama zajedno sa igracima od strane isfrustriranih i iskompleksiranih navijaca manjeg Sarajevskog kluba. Jel tako?
Ko tebe kadetom ti njega klocem.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Reci ti nama konkretno ovaj Vučkević, valjal to čemu, star a ?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Narednu sezonu vam stimamo ispadanje iz ligeNeandertalac je napisao/la:Da da, svi imali pomoc, cemu frka. Sta drugo ocekivati od vas, dokazanih boraca protiv korupcije koji su MORALI kupiti titulu da ne bi bili vjesani po banderama zajedno sa igracima od strane isfrustriranih i iskompleksiranih navijaca manjeg Sarajevskog kluba. Jel tako?
- Neandertalac
- Kontakt:
Vukcevic? Vrh, nema dalje. Ako nije medijska patka i ako dodje sigurno najzvucnije ime koje bi doslo u nasu ligu.
Veliki bi to posao bio i iskreno i ja navijam da dodje.
Nikad mi nije bio problem pozdraviti napredak BiH fudbala .
Veliki bi to posao bio i iskreno i ja navijam da dodje.
Nikad mi nije bio problem pozdraviti napredak BiH fudbala .
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Namješteno, imaš dokaz za to, lijepo tužbu, prigovor, dokaze pa na sud ili u UEFA-u, zajedno sa ovima što kažu da su neke utakmice i trofeji iz ranijih godina namješteni. Pustite se šuplje, imate dokaze crno na bjelo, izvolite prijavite!!!Neandertalac je napisao/la:Da da, svi imali pomoc, cemu frka. Sta drugo ocekivati od vas, dokazanih boraca protiv korupcije koji su MORALI kupiti titulu da ne bi bili vjesani po banderama zajedno sa igracima od strane isfrustriranih i iskompleksiranih navijaca manjeg Sarajevskog kluba. Jel tako?
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 32 gosta.