Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko će biti novi svjetski prvak ?

Argentina
3
5%
Brazil
10
17%
Njemačka
12
21%
Urugvaj
0
Nema glasova.
Kolumbija
0
Nema glasova.
Portugal
1
2%
Novi Zeland
0
Nema glasova.
Nigerija
0
Nema glasova.
Srbija
31
53%
Neko od ostalih
1
2%

Ukupno glasova: 58

SteveHeighway
Kontakt:

Re: RE: Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun

Post Postao/la SteveHeighway » 20 jun 2015, 16:15

Unofficialpage je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:I kakav je osjecaj radovati se uspjehu susjedne drzave vise nego uspjehu BiH u kojoj zivite i u kojoj ste rodjeni ako se upste nekom uspjehu BiH i radujete?
I mene je ovo uvijek zanimalo. Rođen u jednoj državi a ne voliš je, draža ti susjedna država s kojom ima veze kao i ja. Osim po vjeri, ali mislim da je ovo skroz ne bitno.
To je to... isto ja se rodim u Spaniji i navijam za Portugal.
Ma takvi su ovi iz RS-a.
Studirao je sa mnom jedan zatupljeni papak iz Lukavice koji je razmisljao kao pojedini forumasi.
Ne treba generalizirati ima i finih al 95% je istih.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jun 2015, 16:18

Ja za susjede cu navijat kada imaju simpaticnu ekipu, necu navijat uvijek. Kako da navijam za Djokovica kada ne mogu da podnesem njegovu facu, normalno navijam za Federera kad igraju jer nemam potrebu nekom da se umiljavam ..

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 20 jun 2015, 16:18

Tribalian je napisao/la:Koliko ste vi u stvari losi ljudi i jedni i drugi, dodje jedan padobranac na temu , i to dezurni padobranac foruma, baci vam udicu i upeca se vas 15 , i naravno odmah krenu teme o vaspitavanju dece u sandzaku, ko za koga navija u BIH , ko je veci Srbin ko je veci Bosanac, kako je slaviti uspeh...? Malo dostojanstva nije na odmet.
Pa i dođem ovdje da bih o tome pisao. Nijedan dio foruma me ovdje ne zanima, osim teme o mom klubu iz PL. Na ostalim temama se upišem obično kada neko provocira ili postavlja ovakva pitanja, a naprosto obožavam da odgovaram i da podučavam mlade umove o nacionalnoj istoriji i geografiji.
Ne mislim da sam zbog tog loš čovjek. :zviz: :cool:
I svima kojima nije jasno zašto ovi vole više ovo od ovoga i zašto navijaju za ove, a ne za ove, neka se jave na pp. Hvala. :wave:

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 jun 2015, 16:19

Tribalian je napisao/la:@Tuzlak stara trolcina. :lol:

Nema razloga za bilo kakvu raspravku, ovoj deci svaka cast !!!

A neverovatno mi je drago sto je ovaj pobedonosni pogodak postigao bas Maksimovic ! A omladinskoj skoli Crvene Zvezde tj. onima koji su je vodili "svaka cast" , umesto da ovaj decko igra kod nas rame uz rame sa Jovicem i Risticem, on zahvaljujuci njima igra u kazahstanskoj Astani. Nadam se da ce nakon ovog prvenstva preci u neku jacu ligu i igrati u nekom vecem klubu gde mu je i mesto.
A ko je od omladinaca valjao Zvezdi ? :D To je tek ove sezone pod Lalatovićem došlo na svoje, iako sam skroz batalio praćenje JSL. Ove sezone pogledao tek drugi derbi (i to me sramota reći :mrgreen: ), i finale kupa. Uglavnom sam se preko tekstova informisao, a ne putem prenosa. To je svakako za svaku pohvalu, ali nekada i dok sam ja to pratio bilo je svakakvih sranja sa omladincima Zvezde.

Pa meni je potpuno neshvatljivo da Rajković, koji je bio najbolji golman EP u Litvaniji kada je Srbija uzela zlato, bude dugo vremena rezerva Bajkoviću. Čak se razmišljalo i o tome da ga pošalju u omladince. A nije jedini. Imala je Zvezda i Dmitrovića, onu budalu Cakovića, i onog malog što je otišao u Štutgart, ne mogu da se sjetim imena. Pa onda tako za sve linije tima. Mali Janković debituje u Evropa ligi (Bordo ili Ren, nism siguran)i pati se onda na klupi čitavo prvenstvo. Tek je ono kasnije postao u saradnji sa svojom majkom ****. Pa onda Vukan Savićević. I on se patio u ekipi do zla boga. O Stojkoviću, braći Srnić i ostalim ne bi riječi ni trošio. A tek koliko je primjera koji uopšte nisu ušli u prvi tim, a sda su praktično zvijezde u drugim ekipama. :roll:

Meni nije jasno kako se Maksimović nije prodao nakon EP. On je i tamo bio odličan, nosilac ekipe. Nejasno mi je da bude u Domžalama, pa u Astani. BIlo je priča o nekom italijanskom klubu čini mi se. :roll: Definitivno je da će on otići iz Astane, iako tamo vjerovatno ima odlične uslove, al Evropa je ipak Evropa, on zaslužuje neki ozbiljniji tim. Za neke velike domete vjerovatno ne, ali osrednji tim lige petice, ili neka ekipa iz vrha npr. Belgije, Holandije, Portugala, Rusije, svakako da.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jun 2015, 16:21

K0MT je napisao/la:
Pa i dođem ovdje da bih o tome pisao. Nijedan dio foruma me ovdje ne zanima, osim teme o mom klubu iz PL. Na ostalim temama se upišem obično kada neko provocira ili postavlja ovakva pitanja, a naprosto obožavam da odgovaram i da podučavam mlade umove o nacionalnoj istoriji i geografiji.
I svima kojima nije jasno zašto ovi vole više ovo od ovoga i zašto navijaju za ove, a ne za ove, neka se jave na pp. Hvala. :wave:
Ti se izgleda prepoznao kao padobranac a uopste nisam na tebe mislio. :roll:

@Pappy, posle cu da prebrojim koliko ima zvezdasa u ovoj selekciji, bivsih naravno. Cuvena unistena generacija 1995.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun

Post Postao/la Unofficialpage » 20 jun 2015, 16:24

SteveHeighway je napisao/la: To je to... isto ja se rodim u Spaniji i navijam za Portugal.
Ma takvi su ovi iz RS-a.
Studirao je sa mnom jedan zatupljeni papak iz Lukavice koji je razmisljao kao pojedini forumasi.
Nemam ja ništa protiv da oni navijaju, apsolutno njihovo pravo kao i moje da navijam za koga hoću. Ali veći je problem što mrze državu u kojoj su rođeni, koja im daje sve, nose te države pasoš, zdravstveno ma sve u ovoj državi i mrze je. To meni nema nikakve logike ali hajd...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 20 jun 2015, 16:24

Tribalian je napisao/la: Ti se izgleda prepoznao kao padobranac a uopste nisam na tebe mislio. :roll:
Napisao si da smo loši ljudi i jedni i drugi. Zbog toga sam odgovorio. :D
Inače, biće oni isti ko i A reprezentativci čim upoznaju Natašu Šaviju i splavove, a biće to ubrzo čini mi se. :mrgreen:

SteveHeighway
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Svjetsko prvenstvo U20 - Novi Zeland 30.maj- 20. jun

Post Postao/la SteveHeighway » 20 jun 2015, 16:25

Unofficialpage je napisao/la:
SteveHeighway je napisao/la: To je to... isto ja se rodim u Spaniji i navijam za Portugal.
Ma takvi su ovi iz RS-a.
Nemam ja ništa protiv da oni navijaju, apsolutno njihovo pravo kao i moje da navijam za koga hoću. Ali veći je problem što mrze državu u kojoj su rođeni, koja im daje sve, nose te države pasoš, zdravstveno ma sve u ovoj državi i mrze je. To meni nema nikakve logike ali hajd...
Ne znam. Cudna je ljudska psiha realno i razmisljanje.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 jun 2015, 16:26

Tribalian je napisao/la:
K0MT je napisao/la:
Ti se izgleda prepoznao kao padobranac a uopste nisam na tebe mislio. :roll:

@Pappy, posle cu da prebrojim koliko ima zvezdasa u ovoj selekciji, bivsih naravno. Cuvena unistena generacija 1995.
Trojica su u ovom sastavu, Janković, Milošević i Maksimović. Al' mi odmah na prvu padaju i Veljko Simić i Nikola Karaklajić koji nisu išli na prvenstvo. :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jun 2015, 16:26

K0MT je napisao/la: Inače, biće oni isti ko i A reprezentativci čim upoznaju Natašu Šaviju i splavove, a biće to ubrzo čini mi se. :mrgreen:
Nemaju jos godina za ulaz na splavove, zato sada i ganjaju loptu... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 jun 2015, 16:27

Svaku temu su pojedinci u stanju usrat... :facepalm: Zbog cega je uopste relevantno ko za koga navija, i zasto? Nek se svako raduje uspjehu reprezentacije kojoj osjeca pripadnost neovisno odakle je, pa bila to Srbija, Bocvana, Kenija ili BiH, sasvim je nebitno.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jun 2015, 16:30

Pappy je napisao/la: Trojica su u ovom sastavu, Janković, Milošević i Maksimović. Al' mi odmah na prvu padaju i Veljko Simić i Nikola Karaklajić koji nisu išli na prvenstvo. :mrgreen:
:lol:

Taman ovih 5 pojacanja na kojima aktuelni trener insistira. :mrgreen:

@Marconato jesi video text o podrinjskom Iniesti? :mrgreen:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 20 jun 2015, 16:33

uNbx je napisao/la:Svaku temu su pojedinci u stanju usrat... :facepalm: Zbog cega je uopste relevantno ko za koga navija, i zasto? Nek se svako raduje uspjehu reprezentacije kojoj osjeca pripadnost neovisno odakle je, pa bila to Srbija, Bocvana, Kenija ili BiH, sasvim je nebitno.
Potpisujem od rijeci do rijeci.

@Pappy

Maksimovic je bio potpisao za Veronu, pa je otisao na pozajmicu u Domzale.. i sada, ne znam kakve su to kombinacije bile, ali je postao igrac Domzala, pa su ga oni prodali u Astanu za negdje oko 2 miliona evra. Fino ce proci Astana kad ga bude prodavala.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 jun 2015, 16:34

:lolno: :lolno: :mrgreen:

slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jun 2015, 16:36

fukara87 je napisao/la::lolno: :lolno: :mrgreen:

slika
To Paunovic neka odradi starletu, nemoj decu da upropasti ovako grdna.

asr_pd
Kontakt:

Post Postao/la asr_pd » 20 jun 2015, 16:37

Tribalian je napisao/la:Koliko ste vi u stvari losi ljudi i jedni i drugi, dodje jedan padobranac na temu , i to dezurni padobranac foruma, baci vam udicu i upeca se vas 15 , i naravno odmah krenu teme o vaspitavanju dece u sandzaku, ko za koga navija u BIH , ko je veci Srbin ko je veci Bosanac, kako je slaviti uspeh...? Malo dostojanstva nije na odmet.
Bas tako, zar svaku temu mora zatrovati primitivizam. Treba biti lisen minimuma dostojanstva, da se da sebi za pravo nametati stavove drugima i odredjivati za koga bi se trebalo navijati.
Zadnja izmjena: asr_pd, dana/u 20 jun 2015, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 20 jun 2015, 16:41

dscile je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Svaku temu su pojedinci u stanju usrat... :facepalm: Zbog cega je uopste relevantno ko za koga navija, i zasto? Nek se svako raduje uspjehu reprezentacije kojoj osjeca pripadnost neovisno odakle je, pa bila to Srbija, Bocvana, Kenija ili BiH, sasvim je nebitno.
Potpisujem od rijeci do rijeci.

@Pappy

Maksimovic je bio potpisao za Veronu, pa je otisao na pozajmicu u Domzale.. i sada, ne znam kakve su to kombinacije bile, ali je postao igrac Domzala, pa su ga oni prodali u Astanu za negdje oko 2 miliona evra. Fino ce proci Astana kad ga bude prodavala.
Da, znam da je takva neka varijanta bila/trebala da bude, ali onda gledam i njemu u biografiji nigdje ne piše Verona. Piše da je kao slobodan igrač otišao u Domžale. :?

Usput, @tribalian, pade mi na pamet još jedan Zvezdin omladinac, zadnjeg veznog igrao, ne mogu da mu se sjetim imena. On je kao imao neku šemu za Italiju, Zvezda nie htjela da ga pusti, a nije mu ni dala da igra. Raskinuo je ugovor, pa je otišao u Novi Sad čini mi se da igra, kako bi na miru sačekao transfer za ljeto.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 jun 2015, 16:41

marconato je napisao/la:Nemaju jos godina za ulaz na splavove, zato sada i ganjaju loptu... :mrgreen:
Nevena Šavija lajks dis :mrgreen:

Što zavoljeK lolu fudbalera, vazdan loptu po avliji ćera :urnebes: :njanjanja:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 20 jun 2015, 16:45

Tribalian je napisao/la:

@Marconato jesi video text o podrinjskom Iniesti? :mrgreen:
Kako nisam... :mrgreen: Nasi ga rutinski skartirali iz Zvezde... :facepalm:

On i Zdjelar su terminatori ovog SP. Likovi su zajedno pretrcali 500 km... :mrgreen:

P.S. Koliko je fudbal, a i sport uopsteno cudna i relativna stvar govori cinjenica da je nas prosle godine na EP dijelilo samo par minuta od neplasmana na ovo SP. Mandić nas je spasio u '87-88 min vs Bugara. Tada nije bio prenos na eurosportu, koji je inace prenosio EP, i na stranicu Uefe sam udario refereh 800 x :D Tada sam u sebi rekao, vidjeces kada osvojimo SP kada smo ovako prosli :mrgreen: ;)

[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 jun 2015, 16:52

Pappy je napisao/la:
Usput, @tribalian, pade mi na pamet još jedan Zvezdin omladinac, zadnjeg veznog igrao, ne mogu da mu se sjetim imena. On je kao imao neku šemu za Italiju, Zvezda nie htjela da ga pusti, a nije mu ni dala da igra. Raskinuo je ugovor, pa je otišao u Novi Sad čini mi se da igra, kako bi na miru sačekao transfer za ljeto.
ne mogu da se setim ko to moze biti. najureno je ko zna koliko dece iz Zvezde u prethodnih 5 godina. :roll:

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.