Tribalian je napisao/la:@Tuzlak stara trolcina.
Nema razloga za bilo kakvu raspravku, ovoj deci svaka cast !!!
A neverovatno mi je drago sto je ovaj pobedonosni pogodak postigao bas Maksimovic ! A omladinskoj skoli Crvene Zvezde tj. onima koji su je vodili
"svaka cast" , umesto da ovaj decko igra kod nas rame uz rame sa Jovicem i Risticem, on zahvaljujuci njima igra u kazahstanskoj Astani. Nadam se da ce nakon ovog prvenstva preci u neku jacu ligu i igrati u nekom vecem klubu gde mu je i mesto.
A ko je od omladinaca valjao Zvezdi ?

To je tek ove sezone pod Lalatovićem došlo na svoje, iako sam skroz batalio praćenje JSL. Ove sezone pogledao tek drugi derbi (i to me sramota reći

), i finale kupa. Uglavnom sam se preko tekstova informisao, a ne putem prenosa. To je svakako za svaku pohvalu, ali nekada i dok sam ja to pratio bilo je svakakvih sranja sa omladincima Zvezde.
Pa meni je potpuno neshvatljivo da Rajković, koji je bio najbolji golman EP u Litvaniji kada je Srbija uzela zlato, bude dugo vremena rezerva Bajkoviću. Čak se razmišljalo i o tome da ga pošalju u omladince. A nije jedini. Imala je Zvezda i Dmitrovića, onu budalu Cakovića, i onog malog što je otišao u Štutgart, ne mogu da se sjetim imena. Pa onda tako za sve linije tima. Mali Janković debituje u Evropa ligi (Bordo ili Ren, nism siguran)i pati se onda na klupi čitavo prvenstvo. Tek je ono kasnije postao u saradnji sa svojom majkom ****. Pa onda Vukan Savićević. I on se patio u ekipi do zla boga. O Stojkoviću, braći Srnić i ostalim ne bi riječi ni trošio. A tek koliko je primjera koji uopšte nisu ušli u prvi tim, a sda su praktično zvijezde u drugim ekipama.
Meni nije jasno kako se Maksimović nije prodao nakon EP. On je i tamo bio odličan, nosilac ekipe. Nejasno mi je da bude u Domžalama, pa u Astani. BIlo je priča o nekom italijanskom klubu čini mi se.

Definitivno je da će on otići iz Astane, iako tamo vjerovatno ima odlične uslove, al Evropa je ipak Evropa, on zaslužuje neki ozbiljniji tim. Za neke velike domete vjerovatno ne, ali osrednji tim lige petice, ili neka ekipa iz vrha npr. Belgije, Holandije, Portugala, Rusije, svakako da.