Pešić i pokušaj driblinga, a čist put ka golu, ili tandem Spajić-Pantić, jao bože.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Srbije je vs Španije vodio sasvim drugi trener + ta ekipa je imala na raspolaganju Kostića i Radoju...Ovaj nema pojma!L-Train je napisao/la:i sad mi nije jasno kako je Spanija sa svim onim zvjezdama uspijela ispasti od Srbije
Imala je Srbija znatno jači tim u tom baražu + SELEKTORA. Ovo drugo puno važnije.L-Train je napisao/la:i sad mi nije jasno kako je Spanija sa svim onim zvjezdama uspijela ispasti od Srbije
Post prijavljen, pa ti nastavi sa majmunisanjem i "vestackom tvorevinom" .SteveHeighway je napisao/la:Ocekivano.
Ceska za klasu jaca,posjeduju individualni i timski kvalitet u odnosu na ovu vjestacku tvorevinu
aha to nisam znao.Ustvari jedino sto znam da vam je sad selektor A reprezentacije vodio u21.Nisam imao priliku gledati taj dvomec mada vjerujem da me razumijete sta hocu reci bez obzira ko vas vodio i koji su tad igraci igrali ta mlada Spanije je space shuttle ne samo za Srpsku nego i za sve selekcije na ovom sampionatu naravno na papirumarconato je napisao/la:Srbije je vs Španije vodio sasvim drugi trener + ta ekipa je imala na raspolaganju Kostića i Radoju...Ovaj nema pojma!L-Train je napisao/la:i sad mi nije jasno kako je Spanija sa svim onim zvjezdama uspijela ispasti od Srbije
Nije ni tebi ! Dok pises u sportskim okvirima , pisi sta hoces , yebe mi se. Ali koriscenje politickih kvazi termina u cilju trolovanja teme , e zbog toga ti je prijavljen post.SteveHeighway je napisao/la: Nije ti ovo babovina.
Ne vidim da igdje piše da je zabranjeno koristiti termin ''vještačka tvorevina'' kao što je npr zabranjeno koristiti termin ''miševi u rupice'' itd itd.Tribalian je napisao/la:Nije ni tebi ! Dok pises u sportskim okvirima , pisi sta hoces , yebe mi se. Ali koriscenje politickih kvazi termina u cilju trolovanja teme , e zbog toga ti je prijavljen post.SteveHeighway je napisao/la: Nije ti ovo babovina.
Pa da, tako to rade ozbiljni fudbaslki savezi, a ne kao FSS, pa mi sada igramo bez Nastasića, Markovića, Kostića, MItrovića (bez da pokusavam opravdati ovu blamazu danas)...L-Train je napisao/la:Zanimljivo da ce Yousuf Poulsen u 10ak dana igrati protiv A selekcije Srbije i u21 selekcije
Naravno da nije, ali Cesi to nisu. E to vec jeste sramota, ali sta imam ja to tebi pricati, poslednja stvar zbog koje si ti ovde je sport.SteveHeighway je napisao/la: Nije sramota izgubiti od reprezentacije koja je kvalitetnija tri put,opusti se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.