Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Bravo momci, milina vas je bilo gledati

Zadnja izmjena: Obarska, dana/u 20 jun 2015, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Koji promasaj Terzica sto ne pusti Ristica na Novi Zeland,msm finansijski promasaj 
http://livetv.sx/en/eventinfo/320534_se ... |1288|1|enalan_kardec je napisao/la:Jeste, ja mislim da je taj ****.
Dajte kakve dobre linkove iz Češke.
Kliment.
Francuski sudija. Kakav slijepac.
Francuski sudija. Kakav slijepac.
Au kakav potop mladih... 
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Kao sto smo se pribojavali prije pocetka EP, Dodić najslabija karika!
Igramo kvalifikacije za OI, a oni postave takvog sarlatana za selektora...
Igramo kvalifikacije za OI, a oni postave takvog sarlatana za selektora...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
@marconato svlaci se, ulazis umesto Jojica.
@bertrans na zagrevanje.
Kakva taktika by Franc BekenDodic.
@bertrans na zagrevanje.
Kakva taktika by Franc BekenDodic.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ne mogu ja na zagrijavanje, ja sam ljuljno 13 zaječarskih jutros i nisam u stanju ni na stolici sjedit. Al ne žalim. 
Propast.
Propast.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
44Bertans je napisao/la:Ne mogu ja na zagrijavanje, ja sam ljuljno 13 zaječarskih jutros i nisam u stanju ni na stolici sjedit. Al ne žalim.
Nema veze, evo Dodic ubacio Kovacevica da dobije crveni da se pravda posle na konferenciji kako smo izgubili sa igracem manje.
Onda moze odmah u igru,zagrijan je jos od jutros44Bertans je napisao/la:Ne mogu ja na zagrijavanje, ja sam ljuljno 13 zaječarskih jutros i nisam u stanju ni na stolici sjedit. Al ne žalim.
Propast.
- alan_kardec
- Kontakt:
e pa yebayi nas

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Valjda ce uvalit jedan, inace mi ode tiket 
Okanite me se
Ne igram ja za idiote poput trenera kao što je Dodić. To ne bih poželio ni najvećem "ciganu"

Ne igram ja za idiote poput trenera kao što je Dodić. To ne bih poželio ni najvećem "ciganu"
- alan_kardec
- Kontakt:
Ajde ovdje da vas sviju javno zamolim, ako gdje naletite na snimak jutrošnjeg finala da se može downloadovati, javite ili ovdje ili na pp.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Misliš da Srbi nisu popravili proizvodnju Staropramena ovih dana ?44Bertans je napisao/la:Ne mogu ja na zagrijavanje, ja sam ljuljno 13 zaječarskih jutros i nisam u stanju ni na stolici sjedit. Al ne žalim.
Propast.
Ne znam šta bih ti rekao. Zaječarsko i Paulaner.
Ostalo kad moram.
Sve u svemu, očekivao sam puno više od u21 u ovom duelu. Bez obzira na Dodića _____________.
alan sad će ti snimak cijelog meča na RTS.
Rado ću ponovo pogledat. A biće narednih dana sigurno i na netu.
Ostalo kad moram.
Sve u svemu, očekivao sam puno više od u21 u ovom duelu. Bez obzira na Dodića _____________.
alan sad će ti snimak cijelog meča na RTS.
Evo vam gospodo josh 1 chist dokaz da "kolektivni mentalitet" ne pije vodu.
Jutros: 1 trener koji je uchio fudbal na strani, mladi i poletni igrachi koji znaju shta da rade i koji ginu - titula na U20 World Cup-u.
Vecheras: 1 batadjorista, tim mu raspojasana banda, ne zna se gde se udara - pushagija od Cheske, koja je izgledala kao kombinacija BRA-ARG.
Sve te priche o kolektivnim mentalitetima su metafizichka objashnjenja. Veze to nema sa realnoshcu.
Realnost je da kako sejesh, tako cesh i znjeti: ako postavish neznalicu i pritom mu ne dovedesh igrache koji vrede, vec je tim sastavljen od onih koji nisu otkazali - dozhivljavacesh blamazhe (e.g. 0-4 vs CZE, a moglo da bude i 0-7 shto neko reche) i ispushicesh za sve vazhno i bitno u zhivotu (u ovom sluchaju: plasman na OI).
Kako se to radi a da valja, pogledati ovde:
http://m o n d o.rs/a715005/Sport/Fudbal/Paunovic-u-MONDU-Skakaci-smo-s-losim-motkama.html
Obratiti pazhnu na rechi, a pogotovo na datum intervjua.
Jutros: 1 trener koji je uchio fudbal na strani, mladi i poletni igrachi koji znaju shta da rade i koji ginu - titula na U20 World Cup-u.
Vecheras: 1 batadjorista, tim mu raspojasana banda, ne zna se gde se udara - pushagija od Cheske, koja je izgledala kao kombinacija BRA-ARG.
Sve te priche o kolektivnim mentalitetima su metafizichka objashnjenja. Veze to nema sa realnoshcu.
Realnost je da kako sejesh, tako cesh i znjeti: ako postavish neznalicu i pritom mu ne dovedesh igrache koji vrede, vec je tim sastavljen od onih koji nisu otkazali - dozhivljavacesh blamazhe (e.g. 0-4 vs CZE, a moglo da bude i 0-7 shto neko reche) i ispushicesh za sve vazhno i bitno u zhivotu (u ovom sluchaju: plasman na OI).
Kako se to radi a da valja, pogledati ovde:
http://m o n d o.rs/a715005/Sport/Fudbal/Paunovic-u-MONDU-Skakaci-smo-s-losim-motkama.html
Obratiti pazhnu na rechi, a pogotovo na datum intervjua.
MaGiCa je napisao/la:Evo vam gospodo josh 1 chist dokaz da "kolektivni mentalitet" ne pije vodu.
Ovo uvecano je termin koji zvanicno treba da se ustanovi i koristi prilikom pominjanja odredjenog broja trenera i funkcionera koji su prodefilovali kroz nasu reprezentaciju u ovih 15 godina.
p.s.
Dortmund želi Mitrovića!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.