L-Train je napisao/la:marconato je napisao/la:L-Train je napisao/la:Zanimljivo da ce Yousuf Poulsen u 10ak dana igrati protiv A selekcije Srbije i u21 selekcije

Pa da, tako to rade ozbiljni fudbaslki savezi, a ne kao FSS, pa mi sada igramo bez Nastasića, Markovića, Kostića, MItrovića (bez da pokusavam opravdati ovu blamazu danas)...

ma dobro nije to toliko cudno da vec dokazani igraci nece da igraju za u21,pa npr. Italija je mogla dovesti Marca Verratija na prvenstvo ali ovom vjerovatno nije padalo na pamet da protiv "djece" igra

Sve bi to bilo super da ovo EP nije zapravo kvalifikacioni turnir za ucesce na OI sledece godine.
Skoro sve ekipe dosle u najjacim sastavima, a mi opusteno bez 5-6 najboljih igraca...Shalke i Stuttgart daju svojim
svabama na EP, a kao ne daju Nastasiću, odnosno Kostiću. Liverpool da Canu, a ne da Markoviću...To samo pokazuje koliko je nas savez nesposoban i koliko ih zabole kara za ovo, a ulog su ni manje ni vise OI sledece godine!
Kao slag na tortu je postavljanje sartlatana kao sto je Dodić za slektora i prekomandovanje Ćurčića u A tim, koji je ovu ekipu i selektirao i doveo na EP...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...