FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 20 jun 2015, 19:47

MortemHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ovo pitam po ko zna koji put da li se zna zvanicno ,mozemo li uopšte dobiti skandinavce ili ima ta neka regionalna podjela :?: :?:
Govorimo ti iz dana u dan jbg...imaju regionalne podjele ali slabo nas skandinavci mogu zapasti..mozda jedan ''zaluta''

Skenderbeu
Partizan/Maribor/Dinamo Z.
Bate
Ludogorets
Steaua
Lech
Lech nije protivnik kojeg bi se trebali bojati (ako ga budemo mogli dobiti) ali oni divljaci i fasisti bi bili veliki problem, mislim na poljske navijace
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 jun 2015, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 20 jun 2015, 19:49

badblueboylivno je napisao/la:Moguće je, Dinamo je nedavno igrao s Helsinkijem iako nije naša skupina, igrali su i sa nekim iz Luksemburga iako nije naša skupina, lani sa Žalgirisom koji isto pripada toj sjevernoj regiji.

Sigurno je samo da će tri jugoslavenska prvaka - Dinamo, Partizan, Sarajevo - biti u različitim skupinama, a Maribor vjerojatno nositelj u dijelu gdje bude Sarajevo.
Puno bi bilo da Maribor u 4 godine 3 puta dolazi u BiH u drugom pretkolu.

Daj Albance, a u trećem daj Real Madrid :urnebes:

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 20 jun 2015, 19:55

Raja, sta ima se Delacem? Vuk, Said..oni su OK, ali bez Delaca odbrana namje u pola losija

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 20 jun 2015, 19:57

Nadam se da ce uletiti neki Skandinavac sa nama , plus Videoton ili Skenderberg pa da se imamo nadati sa punim pravom.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 jun 2015, 20:06

BelminM23 je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Moguće je, Dinamo je nedavno igrao s Helsinkijem iako nije naša skupina, igrali su i sa nekim iz Luksemburga iako nije naša skupina, lani sa Žalgirisom koji isto pripada toj sjevernoj regiji.

Sigurno je samo da će tri jugoslavenska prvaka - Dinamo, Partizan, Sarajevo - biti u različitim skupinama, a Maribor vjerojatno nositelj u dijelu gdje bude Sarajevo.
Puno bi bilo da Maribor u 4 godine 3 puta dolazi u BiH u drugom pretkolu.

Daj Albance, a u trećem daj Real Madrid :urnebes:
Nemoze Real, mozes dobiti samo ko je bio sampion svoje zemlje.
U novi boj ...

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 20 jun 2015, 20:06

Kad vako naprave "clanak" u epizodama odmah mi ubiju zelju i da ga procitam.**** ga klik novinarstvo

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 jun 2015, 20:09

Zip je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Ronaldinho slobodan, Ibraka znas sta ocekujemo od tebe. :mrgreen:
Dosao bi on :D
Samo mu treba obezbjediti 10 milki eura :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo koliko ima clanova svi po bubreg tusnemo za njega :D
U novi boj ...

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 20 jun 2015, 20:09

skoJaa je napisao/la:Evo na prijateljskoj utakmici Husejinović se ponovo povrijedio.
Nema srece u karijeri..ako je povreda na 3+ mjeseca, onda ne vidim sta ce vise u Dinamu, jer je stalno u bolnici..ako bude nesto sitno, vidim ga kod nas :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2015, 20:13

Ne isplati se dovoditi ovakvog Saida, nazalost njegova karijera je gotova ako i ova povreda bude i malo duza. Najgore bi mi bilo da ga dovedemo i iscekujemo, a on stalno povrijeđen i sl.
Bahati, bahati Željkan!
1946

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2015, 20:20

joker90 je napisao/la:Ne isplati se dovoditi ovakvog Saida, nazalost njegova karijera je gotova ako i ova povreda bude i malo duza. Najgore bi mi bilo da ga dovedemo i iscekujemo, a on stalno povrijeđen i sl.
mozda i najgora varijanta bi bila to da se povrijedjuje svako malo a danas je eto nakon samo 12 minuta se povrijedio pa se bojim da on ostatak karijere(koja svakom novom povredom dolazi u pitanje) ne bude malo teren, malo bolnica, a to nam ne treba, koliko god ga mi voljeli
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 20:26

THEC je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:ovo pitam po ko zna koji put da li se zna zvanicno ,mozemo li uopšte dobiti skandinavce ili ima ta neka regionalna podjela :?: :?:
Govorimo ti iz dana u dan jbg...imaju regionalne podjele ali slabo nas skandinavci mogu zapasti..mozda jedan ''zaluta''

Skenderbeu
Partizan/Maribor/Dinamo Z.
Bate
Ludogorets
Steaua
Lech
Lech nije protivnik kojeg bi se trebali bojati (ako ga budemo mogli dobiti) ali oni divljaci i fasisti bi bili veliki problem, mislim na poljske navijace
Vjeruj mi da za nas bi...ne bi ti djaba pricao,znaci haos ako njih dobijemo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 jun 2015, 20:31

ako njih dobijemo haos na stadionu i na ulicama :D...iskreno ne bojim ih se kvalitetom jer iako su uzeli prvenstvo ipak je Legia tamo najozbiljnija sto se evrope tice, ovi su od islandjana prosle godine ispali i dobro bi se mi s njima mogli 'udarati' na terenu (ne bukvalno :D ) ali vec rekoh na tribinama i van stadiona se bojim svacega, pogotovo na gostovanju, pa neki poljaci(mislim slask) su navijace Buducnosti pratili oko 300 kilometara i onda ih prebili, tesko ludjaci
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 20 jun 2015, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2015, 20:31

I zaboravio sam dodati Maccabi i Videoton da bi mogli uletiti ali posto se bira nasumicno ne mozemo znati
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 jun 2015, 20:57

ocel taj vucko doc u seharu kod nas,citam komsijama nije pozeljan sejtan jedan od najboljih igraca madjarske lige kao oni njega hoce hehehehe nemogu dovesti polovnjake iz nase lige a kao Asmira oni ne zele e tacno su mitomani
Samo Sarajevo

Unknown33
Kontakt:

Post Postao/la Unknown33 » 20 jun 2015, 20:59

hz033 je napisao/la: Nemoze Real, mozes dobiti samo ko je bio sampion svoje zemlje.

Dobro, hvala, nisam znao.
Zezao sam se kad sam ono napisao, a ako si i ti onda :thumbup:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 jun 2015, 21:01

Dok je Said bio kod nas nije se ni jednom povrijedio. Treba on nama bar u ligi, a Evropu cemo prebrodit nekako...Dinamu on vise nije potreban
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 jun 2015, 21:03

Amca007 je napisao/la:Dok je Said bio kod nas nije se ni jednom povrijedio. Treba on nama bar u ligi, a Evropu cemo prebrodit nekako...Dinamu on vise nije potreban
Ma od kako je smrsao u Dinamu stalno se povrijeđuje. Dok je kod nas bio guzonja nije mu niko nista mogao. Ako ga budemo vracali, u ugovor mu staviti da mora vratiti tezinu koju je imao u prvom njegovom dolasku.
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 jun 2015, 21:11

U suprotnom bi pjevali: I da ima 40 kila, zabice ga Said njima :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 20 jun 2015, 21:13

joker90 je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Dok je Said bio kod nas nije se ni jednom povrijedio. Treba on nama bar u ligi, a Evropu cemo prebrodit nekako...Dinamu on vise nije potreban
Ma od kako je smrsao u Dinamu stalno se povrijeđuje. Dok je kod nas bio guzonja nije mu niko nista mogao. Ako ga budemo vracali, u ugovor mu staviti da mora vratiti tezinu koju je imao u prvom njegovom dolasku.

hahah, ali ovo nam je jedinstvena prilika da ga dovedemo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 jun 2015, 21:20

HordasDobrinja je napisao/la:Ja prizeljkujem HJK , Molde ,Midytlland, Videoton , Skenderbeu sa njima se mozemo nositi ne treba zabludu stvarati oko ovih gore , jedini sa vrha liste kojeg bi volio je Celtic , iskreno skotski fudbal je u qurcu
Svaka cast. Dobar post :clap: :clap: Upravo sa ovima se moze igrati itekako.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []