Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Realno ne znam ni gdje bi to on mogao ici, talijanski klubovi su zainteresovani ali on je za njih preskup. City trazi 35 miliona € + njegova visoka plata, to mogu priustiti PSG, Real, United i slicni, ali oni nisu zainteresovani koliko je meni poznato.
To je to..Claus je napisao/la:Nema ovdje ništa čudno. Džeko je stavio novac ispred karijere i shodno tome donosi odluke. Njega iz Cityja jedino mogu otjerati (što bi bilo veliko poniženje za njega, ali će sam biti kriv), drugačije neće napustiti klub.
Najgore od svega je što će zbog njegove sebičnosti, nedostatka ambicije i sportskog duha ispaštati reprezentacija.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Zeljo nema para.. to je to
Pa city se vec zeli rijesiti njega, da nije tako nebi ga beze pokusavali mjenjati sa sterlingom. Prodali bi oni njega i za manje para i to nije problem, problem je ogromna plata koje se on nece da odrekne, jer niko od klubova koji se interesuju nemoze i nece to ponuditi. Ako ostane, a ja se nadam da nece, mozda cak i nebude na klupi za rezervene igrace, kad je **** milner bio ispred njega onda je sve jasno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Znaci, samo je do plate, ako je do tog onda je najblaze receno pokvaren covjek
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Dzeko ako ustane u city-u igrat u Capital cup I mozda FA cup a u prvenstvu ce mozda dobiti poneki minut ako se Pelle smiluje.Jos jedna propala sezona za naseg najboljeg igraca u ovom vijeku .SVaki vikend cekam I cekam I onda vidim klupa,klupa I klupa e pa jbg vise I klupu I pare .
-
Mislim da su cifre od 20+ miliona, koje MC navodno trazi za Dzeku, pretjerane. Dogodine ce imati 30, okrugla brojka koja sama po sebi obara cijenu, plus cinjenica da mu se , poslije jedne propale, smijesi i druga propala sezona.
Pele ostaje, Yaya ostaje , Aguero ostaje, ti je Bony...tesko se moze ocekivati neka promjena u odnosu na prethodne sezone. Dzekina sansa je, kao i prethodnih godina, da se Aguero povrijedi, pa da uveze seriju sigurnih nastupa, a je.bo ti to nadanje da se neko povrijedi
MC bi vjerovatno uzeo maximalno sto moze uzeti ovog ljeta na Edinu, iako postoji i mala mogucnost da ga MC zeli zadrzati kao kvalitetnog dzokera, koji u slucaju povrede Aguera, moze izgurati sezonu, kao prije 2 godine.
Pele ostaje, Yaya ostaje , Aguero ostaje, ti je Bony...tesko se moze ocekivati neka promjena u odnosu na prethodne sezone. Dzekina sansa je, kao i prethodnih godina, da se Aguero povrijedi, pa da uveze seriju sigurnih nastupa, a je.bo ti to nadanje da se neko povrijedi

MC bi vjerovatno uzeo maximalno sto moze uzeti ovog ljeta na Edinu, iako postoji i mala mogucnost da ga MC zeli zadrzati kao kvalitetnog dzokera, koji u slucaju povrede Aguera, moze izgurati sezonu, kao prije 2 godine.
prodaj se zlatna kokoši ... sad ili nikad

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
IzmedJu redovaLacoste je napisao/la:Zeljo nema para.. to je to

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- akisarajevo92
- Kontakt:
Njegova klupa u MC se još nikada nije odrazila na reprezentaciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzeko je sretan u Sitiju 

-
- Kontakt:
vrebac86 je napisao/la:I onda pišu kako naši igrači nikako da naprave bumm transfere, kao hrvatski ili srpski? Pa kako ce napraviti, daj Bosancu samo malo para i hebe se njemu za sve!

Tipičan primjer modernog fudbalera
Gori je od Ibrahimovića

Gori je od Ibrahimovića

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NoName
- Kontakt:
Re: RE: Re: Edin Džeko
DobarLacoste je napisao/la:£din Dz€ko
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
35 miliona € +calcio je napisao/la:Realno ne znam ni gdje bi to on mogao ici, talijanski klubovi su zainteresovani ali on je za njih preskup. City trazi 35 miliona € + njegova visoka plata, to mogu priustiti PSG, Real, United i slicni, ali oni nisu zainteresovani koliko je meni poznato.

A u p.m. cuj 35 miliona € +
I to jos Milner u zadnjoj godini ugovora koji je ucijenjivao klub jer nije zelio da potpise novi ugovor i penzioner Lampard za kojega se je znalo da odlazi sljedece sezone su igrali ispred njega. Pa 95% igraca bi se odreklo dijela plate u njegovoj situaciji davnih dana.Fudo je napisao/la:Pa city se vec zeli rijesiti njega, da nije tako nebi ga beze pokusavali mjenjati sa sterlingom. Prodali bi oni njega i za manje para i to nije problem, problem je ogromna plata koje se on nece da odrekne, jer niko od klubova koji se interesuju nemoze i nece to ponuditi. Ako ostane, a ja se nadam da nece, mozda cak i nebude na klupi za rezervene igrace, kad je **** milner bio ispred njega onda je sve jasno!
City traži 20 miliona funti ili 27,8 miliona eura. Koštao ih je 27 miliona funti i ako nađu kupca za ovu cifru, Edin Džeko je izuzetno uspješan posao za njih.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Edin Džeko
Pa oni nisu normalni.Virtu4l je napisao/la:City traži 20 miliona funti ili 27,8 miliona eura. Koštao ih je 27 miliona funti i ako nađu kupca za ovu cifru, Edin Džeko je izuzetno uspješan posao za njih.
Normalni su jer ne žele da ga prodaju. Kad su se htjeli riješiti Teveza, otišao je za 7,92 miliona funti, a plaćen je 25.
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 20 jun 2015, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.