FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 20 jun 2015, 20:05

Fura vas covjek,sta vam je bolan...kakvih crnih 6 milja...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 20 jun 2015, 20:10

Na prijateljskoj utakmici Dinama
Husejinović se ponovo povrijedio
Piše: E. Škorić
Danas, 19:50
Said Husejinović povrijedio se u današnjoj prijateljskoj utakmici Dinama i Slavije.

Dinamo je slavio sigurnu pobjedu protiv Slavije (3:0) u Pleternici u prijateljskom susretu, ali je bh. internacionalac zadobio povredu.

Husejinović je na poluvremenu ušao u igru u redovima Dinama, no u 57. minuti je izašao zbog povrede.

Nije poznato još uvijek o kakvoj povredi se radi, ali za nadati se da će se Husejinović brzo oporaviti.

Inače, spominjalo se da bi se Husejinović mogao vratiti u Sarajevo, ali ako je riječ o težoj povredi, onda definitivno uprava bordo kluba neće razmišljati o tom potezu.
.....................................................................................................................
DAJ BOŽE DA JE LAKŠA POVREDA. KAKAV BORDO KLUB ,SAMO SLOBODA.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 20 jun 2015, 20:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 20 jun 2015, 20:10

staragarda je napisao/la:Fura vas covjek,sta vam je bolan...kakvih crnih 6 milja...
Nije bilo teško :clap: :clap: . Nema frajer tolike pare, šta vam je :lol: :lol: .

Sad ozbiljno, mislim da je više do menadžera koji je u finom odnosu sa Veležom (Okić mi nekako fino sve govori), nije bilo nikakvih problema, čovjek nas nigdje ni ne spominje , a evo je po fejsu barem jednom spomenuo svaki klub, Veleža nije nigdje bilo. Mislim da je prvenstveno on razlog zašto nije došao Škahić, ne znam jel to gotova stvar. Haurdić ima jos godinu ugovora i njegova vrijednost na TM je oko 300 hiljada eura, znači osim fine plate koja bi mu se morala dati, moralo bi se i obeštećenje platiti. Gledajući realno situaciju u fudbalu, ne treba vam to, imate tih nekih repova iz proslosti , a uvijek se moze naci slobodan igrac priblizno njegovom kvalitetu. :salut:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 jun 2015, 20:19

shaman7 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Fura vas covjek,sta vam je bolan...kakvih crnih 6 milja...
Nije bilo teško :clap: :clap: . Nema frajer tolike pare, šta vam je :lol: :lol: .

Sad ozbiljno, mislim da je više do menadžera koji je u finom odnosu sa Veležom (Okić mi nekako fino sve govori), nije bilo nikakvih problema, čovjek nas nigdje ni ne spominje , a evo je po fejsu barem jednom spomenuo svaki klub, Veleža nije nigdje bilo. Mislim da je prvenstveno on razlog zašto nije došao Škahić, ne znam jel to gotova stvar. Haurdić ima jos godinu ugovora i njegova vrijednost na TM je oko 300 hiljada eura, znači osim fine plate koja bi mu se morala dati, moralo bi se i obeštećenje platiti. Gledajući realno situaciju u fudbalu, ne treba vam to, imate tih nekih repova iz proslosti , a uvijek se moze naci slobodan igrac priblizno njegovom kvalitetu. :salut:
Nemoj otkrivati poslovne tajne agencije :D........neprijatelj vreba na svakom koraku :D

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 jun 2015, 20:32

Nadam se da od ponedeljka pocnemo citati vijesti na sluzbenoj stranici kluba ko je regrutovan od igraca.....u srijedu je prozivka.....nece valjda u srijedu objaviti nekoliko imena :D......tako sam shvatio Zlajcija......znaci samo sluzbeno.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 jun 2015, 21:29

salmy je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ako Skahic ima 6k u Velezu nije cudo sto propadate, aferim majke mi moje :P
Ko bolan propada, pa Velez je mocniji od vas u svakom pogledu i zato je Skahic i ostao.
Nije frajko da ga zezaju i vozaju kojekakve papaline iz Tuzle, a takvih je boga mi poprilicno puno.
prvo doveli smo stopera,za manje pare nego one koje trazi skahic,a po meni i kvalitetnijeg,iskusnijeg
tako da je mali za sad ****..bukvalno.
pravo ste mocni...prsti moc veleza,i mocnog RA.evo jos jedna sezona,u nizu,kako gledate na tabeli u dupe raspale slobode..
moc i sila, :urnebes: jasta...vidi se :thumbup: :wave:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jun 2015, 21:29

Hahahahaha oni mocni..pa da ste mocni bilo bi vas vise od 30 iza gola ...bjezi ba care od rata pa do prije par godina na gostovanjima ste redovno trice primali a ponekad i 12 komada i bili domacinska ekipa i vi ste ono ko nesto jaki? Daj bolan repsekt postujem Velez nasa jedna od najboljih ekipa prije rata i historija je iza vas, ali brate nemoj ba pricat za ova danasnja vremena jer nimalo ne odskacete od nas i obrnuto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 20 jun 2015, 21:32

Još dva krila koja će znati koristiti Zebine i Ordagine lopte, te desni bek koji zna napraviti kvalitetan centaršut i što se mene tiče može i Krpić igrati u napadu, kad će mu posao biti samo ubaciti loptu sa peterca u gol.
Mes Que Un Club

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 20 jun 2015, 21:33

hule_barca je napisao/la:Još dva krila koja će znati koristiti Zebine i Ordagine lopte, te desni bek koji zna napraviti kvalitetan centaršut i što se mene tiče može i Krpić igrati u napadu, kad će mu posao biti samo ubaciti loptu sa peterca u gol.
Nece mu trebat 10 prilika nego samo 6 :mrgreen:

Joj nadam se da i Krpic odlazi :(
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

salmy

Post Postao/la salmy » 20 jun 2015, 21:40

SaltCityAttack je napisao/la:Hahahahaha oni mocni..pa da ste mocni bilo bi vas vise od 30 iza gola ...bjezi ba care od rata pa do prije par godina na gostovanjima ste redovno trice primali a ponekad i 12 komada i bili domacinska ekipa i vi ste ono ko nesto jaki? Daj bolan repsekt postujem Velez nasa jedna od najboljih ekipa prije rata i historija je iza vas, ali brate nemoj ba pricat za ova danasnja vremena jer nimalo ne odskacete od nas i obrnuto
Jarane, u svakom slucaju respekt i Slobodi i to je o.k., ali da ste mocniji od Veleza niste boga mi, jer bi u tom slucaju hladno "pokupili" Skahica.
Nemojte se vi ba sa Tusnja busat tolko u prsa i kao sto sam nedavno rekao da vas nije pojacao besposleni Musemic i Zeba, borili bi se vi za opstanak ko Mladost i Zvjezda vjeruj mi.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 jun 2015, 21:44

salmy je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Hahahahaha oni mocni..pa da ste mocni bilo bi vas vise od 30 iza gola ...bjezi ba care od rata pa do prije par godina na gostovanjima ste redovno trice primali a ponekad i 12 komada i bili domacinska ekipa i vi ste ono ko nesto jaki? Daj bolan repsekt postujem Velez nasa jedna od najboljih ekipa prije rata i historija je iza vas, ali brate nemoj ba pricat za ova danasnja vremena jer nimalo ne odskacete od nas i obrnuto
Jarane, u svakom slucaju respekt i Slobodi i to je o.k., ali da ste mocniji od Veleza niste boga mi, jer bi u tom slucaju hladno "pokupili" Skahica.
Nemojte se vi ba sa Tusnja busat tolko u prsa i kao sto sam nedavno rekao da vas nije pojacao besposleni Musemic i Zeba, borili bi se vi za opstanak ko Mladost i Zvjezda vjeruj mi.
Pa nismo mi care mocni kako cemo biti kad jos nismo potpisali taj reprogram ..niko to i ne govori,
.ne znam ko od nasih navijaca proca ali ako proca to je vise jer su euforicni zbog Azmirovog novca i svih desavanja..pred nama je puno posla i nigdje nije sjajno sto mozemo vidjeti i u Zelji..njima je sreca sto igraju svaku godinu evropu, a da je ne igraju ko zna kako bi sve izgledalo..Sloboda je na dobrom putu vidjet cemo uglavnom novci vise nisu problem samo teret kojeg su lopovi ostavili.
A Musemica i Zebu valja dovest , ali eto bez Zebe smo vas uzeli tamo recimo..ima ba ova ekipa je akroz druga od ine iz prvog dijela sezone, ali eto kad smo uspjeli dovest i zadrzat ovu dvojicu pored ekipa sa evropskim ambicijama onda znas koliko je stanje u klubu bolje nego ranije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 20 jun 2015, 21:47

salmy je napisao/la:
Ajde se ti malo informiši ko je Husić, kapital, godišnja zarada i to . . .. . Husić = Sloboda . . .Šta to Velež ima. Ko stoji iza kluba . .

Husić je pametan lik, jer da nije ne bi bio to što jeste. Jeebeš Skahića . . ..

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 jun 2015, 21:52

salmy je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ako Skahic ima 6k u Velezu nije cudo sto propadate, aferim majke mi moje :P
Ko bolan propada, pa Velez je mocniji od vas u svakom pogledu i zato je Skahic i ostao.
Nije frajko da ga zezaju i vozaju kojekakve papaline iz Tuzle, a takvih je boga mi poprilicno puno.
Mocni Velez ove kao i svake sezone , ja se izvinjavam bice Velez prvak svijeta, bice Velez citava planeta. Evo jeli sada lakse ? :rol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 jun 2015, 22:10

@Tuzlak04 ja bih se zabrinuo cuj bebo on ti se udvara :urnebes: :urnebes:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 20 jun 2015, 22:11

Jest mu ruzna boja na floti kamiona ma fuj :D

slika

[youtube][/youtube]

Mali flash back
Malo listam po netu, yt, a cesto pogledam ovaj snimak sa prve sjednice. Dovoljno je da covjek odgleda prvih 1:10 i sve cemu biti jasno. :tokralju:
Kada se samo sjetim atmosfere na skupstini tada i ove zadnje prosto nevjerovatno kroz sta smo sve prosli kao Slobodasi. Tog dana kada nismo imali trenera i igrace do danas gdje cemo igrati sa Palermom prijateljske, uskoro i takmicarskog duha.

PS kako to da nas predsjednik nema svoju stranicu na Wikipediji stvarno sramota :nene: dajte gdje su ti nasi hackeri, kompjuterasi da naprave. ja sam matori za te stvari :lol:
samo Sloboda

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 20 jun 2015, 22:13

Manite se ba Nerke trenerke i RA, njima je špica bilo gostovanje u Mramoru davne 2005. :lol: :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 jun 2015, 22:13

I sta nas na ovoj temi boli **** za velez...
dabogda vam sve bilo kako prizeljkujete.
da je musemic reko hocu njega.dosao bi..musemic je hladno okreno se drugim rjesenjima..mali nevrijedi tih para i zdravo..jebote igraju za hiljadu negdje zovnes ga nama eto znas moje je toliko a bez ovog na ruke nemozemo pricat...ma mrs.
nije azmir vesla siso..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 20 jun 2015, 22:57

salmy je napisao/la:Jarane, u svakom slucaju respekt i Slobodi i to je o.k., ali da ste mocniji od Veleza niste boga mi, jer bi u tom slucaju hladno "pokupili" Skahica. Nemojte se vi ba sa Tusnja busat tolko u prsa i kao sto sam nedavno rekao da vas nije pojacao besposleni Musemic i Zeba, borili bi se vi za opstanak ko Mladost i Zvjezda vjeruj mi.
Pasa moj solidni, nama je jako drago sto nas je pojacao najbolji BiH trener "besposleni" Musemic i sigurno najbolji igrac PL Zeba.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 20 jun 2015, 23:23

Covjek misli da je u Mostaru bolja klima u odnosu na nasu Tuzlu,drugi uslovi su na nasoj strani.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jun 2015, 23:30

Sve ce se pokazat na terenu narednih godina ko je bolji.

Velez ako je bio bolji od Slobode onda sto nije bio na tabeli ispred?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []