molinaro stigao iz juvea, toni iz fiorentine...jest se sad toni vratio....al bio je u bayernu...barzagli iz palerma...i ja juvea volim.....volim bayerna najvise (uz zelju naravno..hah), ali i juve mi je drag .....samo utisak je da je italijanska liga u opadanju...a zao mi je sto juve ovako tone, nadam se da ce im krenut naredne sezone nabolje...veliki je to klubDabar je napisao/la:ma ne mrzim ja njemce,meni su bayern i juve najdraži klubovi,engleze ne mogu podnjeti(osim arsenala)a kamoli reala,ali evo npr na transfermarktu ima vrjednost liga,prosj.vrjednost ekipe u eng 160 mil.,španiji 130,italiji 120,njemačkoj 93,francuskoj 75,(pogledaj to)a van nisterlooy zvjezda(a taman ja kad sam nabrojao del piera,tottija)ribery mi reče zvjezde u padu,pa što je onda nisterlooy,ja neznam igrača koji bi npr iz milana,intera,rome,juvea došao u npr wolfsburg,bayer.l,stuttgart,ali svak ima svoje mišljenje i ja to poštujem možda treba pitati one neutralne navijače a ne ovdje jedni navijaju za juve jedni za bayern...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne mozes dvojicu istih ubrajati.daffy je napisao/la:zvijezde Njemacke: Ribery, Roben, Dzeko, Misimovic, Ozil i Nisterloy kad ste toliko zapeli za njega..
zvijezde Italije: Diego, Melo, Chiellini, Buffon, Sneijeder, Eto, Milito, J. Cezar, Milito, Lucio, Pato, Ronaldinho, Pirlo, De Rossi, Hamsik, Lavezzi, Kjaer.. svaki tim ima zvijezdu u ekipi.. jbte..
- Lucio iz Bayerna u inter
- Diego iz Werdera u Juve
a kako stvari stoje i Dzeko ce doci, samo je pitanje Juve ili Milan..
Mislim da bi bilo fer da se drzite teme, ipak se radi o jednom velikom klubu. Imate odredjene teme za ovakvu raspravu, pa tamo nastavite. Molicu moderaciju da izbrise svaki post koji nema veze sa Bayernom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
Vjerujem da ja 99% navijaca bavaraca je na pocetku sezone samo zeljelo titulu..na kraju ste dogorali do kraja svega. U ligi igrate onoliko koliko treba,al i vi znate da ako napravite samo jedan kiks da je titula vjerovatno izgubljena. U LP,ahhh...glupo je reci da je nezasluzeno,al def vas ove godine prati sreca. Nemam protiv toga nista,jer je i kod Uniteda bilo toga. Samo je pitanje dokle ce vas sreca pratiti.omerbavarac je napisao/la:Teske rijeci.majestic24 je napisao/la:Imam osjecaj da cete vi pregorijeti u svemu ovome...i od 3 moguca trofeja na kraju necete osvojiti ni jedan.![]()
![]()
Od moguca tri, jedan bi zadovoljio moje apetite. Bundeska bi bila dovoljna, ali uvijek postoji mogucnost osvajanja jos trofeja, barem je to kod nas slucaj. U finalu smo kupa, a znamo da Bayern uvijek igra maximalno u tim utakmicama, zatim polufinale LP, koje niko nije ocekivao, cast izuzetcima, a ni finale nije tako daleko. Tako da cemo tesko pregorjeti, jer 3 mec lopte se ne ispustaju tako laku.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Odlika velikih.majestic24 je napisao/la:Vjerujem da ja 99% navijaca bavaraca je na pocetku sezone samo zeljelo titulu..na kraju ste dogorali do kraja svega. U ligi igrate onoliko koliko treba,al i vi znate da ako napravite samo jedan kiks da je titula vjerovatno izgubljena. U LP,ahhh...glupo je reci da je nezasluzeno,al def vas ove godine prati sreca. Nemam protiv toga nista,jer je i kod Uniteda bilo toga. Samo je pitanje dokle ce vas sreca pratiti.omerbavarac je napisao/la:Teske rijeci.majestic24 je napisao/la:Imam osjecaj da cete vi pregorijeti u svemu ovome...i od 3 moguca trofeja na kraju necete osvojiti ni jedan.![]()
![]()
Od moguca tri, jedan bi zadovoljio moje apetite. Bundeska bi bila dovoljna, ali uvijek postoji mogucnost osvajanja jos trofeja, barem je to kod nas slucaj. U finalu smo kupa, a znamo da Bayern uvijek igra maximalno u tim utakmicama, zatim polufinale LP, koje niko nije ocekivao, cast izuzetcima, a ni finale nije tako daleko. Tako da cemo tesko pregorjeti, jer 3 mec lopte se ne ispustaju tako laku.
Na kiks niko ni ne pomislja, ali i ako bi doslo do toga opet nista nije izgubljeno. Tri su kola do kraja, a ja sljedece kolo zelim da proslavim titulu.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Danas po nova tri boda
Sto se tice ovih hejtera samo ih ignorirajte, pogotovo ove iz Torina, ne znaju sta ce od muke 4 komada primili u sred Torina
Popuse od Fulhama
A sto je najsladze od svega uzimamo im to 4 mjesto sto vodi u LP.Klub im se raspada doslovno, a oni dosli nesto pricati u Bundes ligi koja je najorganizovanija liga, pogledaj jesu li stadioni ikad prazni, kod vas na derbyu polu prazan stadion, klub koji je namjestao utakmnice samo da bi uzeo titulu pa su igrali jedno vrijeme i u Serie B.
Sto se tice ovih hejtera samo ih ignorirajte, pogotovo ove iz Torina, ne znaju sta ce od muke 4 komada primili u sred Torina
pa prijatelju nemaju veze puni stadioni i kvalitet lige,a to što ćete uzet 4 mjesto,nije to sigurno još
-
BAVARAC DO GROBA
- Kontakt:
slazem se sa ovimFC BAYERN je napisao/la:Danas po nova tri boda![]()
Sto se tice ovih hejtera samo ih ignorirajte, pogotovo ove iz Torina, ne znaju sta ce od muke 4 komada primili u sred TorinaPopuse od Fulhama
A sto je najsladze od svega uzimamo im to 4 mjesto sto vodi u LP.Klub im se raspada doslovno, a oni dosli nesto pricati u Bundes ligi koja je najorganizovanija liga, pogledaj jesu li stadioni ikad prazni, kod vas na derbyu polu prazan stadion, klub koji je namjestao utakmnice samo da bi uzeo titulu pa su igrali jedno vrijeme i u Serie B.
Ma nemojte nikako citati komentare od ovog dafija. Nije covjek normalan. Pogledajte samo temu juventusa, svaki drugi post njegov
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije losa igra iako ovo moze i bolje. Gladbach se brani sa svim igracima i svim mogucim sredstvima, uz poneki izlet u napad. Veliki posjed lopte, nekoliko suteva sa distance i najbolja prilika od strane Robbena kad je izasao sam pred Bailya,ali nije imao dovoljno prostora da pogodi su karakteristike igre Bavaraca u prvom poluvremenu.
Ako se zna da Schalke ima isti rezultat kao i mi u Gladbachu, ovo je zadovoljavajuce, ali u slucaju pobjede Bayerna, sve bi bilo rijeseno.
Ocekujem Gomeza u drugom poluvremenu da i skok malo dodje do izrazaja.
Ako se zna da Schalke ima isti rezultat kao i mi u Gladbachu, ovo je zadovoljavajuce, ali u slucaju pobjede Bayerna, sve bi bilo rijeseno.
Ocekujem Gomeza u drugom poluvremenu da i skok malo dodje do izrazaja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayern4ever
- Kontakt:
68-32 posjed lopte na nasoj strani hhh
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
E sad smo ježa u leđa.
Pola sata imaju, da spase sto se spasiti može.
Schalke jos uvijek 0:0.
Pola sata imaju, da spase sto se spasiti može.
Schalke jos uvijek 0:0.
- bayern4ever
- Kontakt:
lol 1:0 a bolji smo bili jbt.. 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Konačno Klose
Baš mi je drago da je skinuo mrak sa očiju

Sent from my Philips Smart TV.
Zabi ga Miro
Ma najbolji napadac Bayerna, samo nikad nije prije 60 minute usao u igru
Ma najbolji napadac Bayerna, samo nikad nije prije 60 minute usao u igru
- bayern4ever
- Kontakt:
cini se da ce zavrsiti 1:1 jbg .
Znao sam da će biti gutavo... Schalke je poveo u 88 minuti...

- bayern4ever
- Kontakt:
Jao schalke 0:1

Utješna mi je činjenica da imamo bolju gol razliku i da Schalke iduću protiv Werdera 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.