Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Lacoste
Kontakt:

Re: RE: Re: Edin Džeko

Post Postao/la Lacoste » 20 jun 2015, 23:00

NoName je napisao/la:
Lacoste je napisao/la:£din Dz€ko
Dobar
Ma buraz ipak bosnjo je to...

Cartman
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2015, 23:02

Jel te stid Edine?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jun 2015, 23:03

Ajax u pravu si za Negreda :thumbup: Valencia ga je popushila momački.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 20 jun 2015, 23:12

OK

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 20 jun 2015, 23:33

Izabrao je manje igranja, veliku platu, veće šanse za trofeje ispred više igranja, manje plate i manjih šansi za trofeje. :hmmmmm:

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 20 jun 2015, 23:45

Ma Edin se tu ne pita nego Amra koja zeli pare i samo pare...ona ce mu na kraju i potrositi te pare sve i oguliti ga kao macka. Nek je Edin nama ziv i zdrav, da igra kao do sada za repku a sta ce biti sa njim na klupskom nivou, vala nakon godina i godina brige me vise nije briga taman da ne igra nikako.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 20 jun 2015, 23:54

Nikad se ne zna kad ce se odrazit Dzekino ne igranje na reprezentaciju, mozda bas u najbitnijim tekmama
Zadnja izmjena: Zivot, dana/u 21 jun 2015, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 21 jun 2015, 00:57

Izabrao je manju odgovornost, vecu platu....i uzivanje u utakmicama reprezentacije svaka 2 mjeseca.
Za dvije godine ga ocekujem u LA Galaxsy-u. Kako god, Edin je nas najveci igrac i njegovu odluku treba postovati.
:bih: :bih:
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2015, 01:01

vest je napisao/la:Ma Edin se tu ne pita nego Amra koja zeli pare i samo pare...ona ce mu na kraju i potrositi te pare sve i oguliti ga kao macka. Nek je Edin nama ziv i zdrav, da igra kao do sada za repku a sta ce biti sa njim na klupskom nivou, vala nakon godina i godina brige me vise nije briga taman da ne igra nikako.
Sve mu mogu oprostit, ali da zbog Amre nije okusio draz Engleskih sponzorusa ne mogu. :thumbdown:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jun 2015, 01:03

Claus je napisao/la:Nema ovdje ništa čudno. Džeko je stavio novac ispred karijere i shodno tome donosi odluke. Njega iz Cityja jedino mogu otjerati (što bi bilo veliko poniženje za njega, ali će sam biti kriv), drugačije neće napustiti klub.

Najgore od svega je što će zbog njegove sebičnosti, nedostatka ambicije i sportskog duha ispaštati reprezentacija.
Nece ga otjerati jer sigurno nece naci boljeg igraca koji ce pristati da bude treca opcija. Svaki je otisao kad je vidio da nece igrati jedino Edino to nije bitno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 jun 2015, 01:03

Cartman je napisao/la:
vest je napisao/la:Ma Edin se tu ne pita nego Amra koja zeli pare i samo pare...ona ce mu na kraju i potrositi te pare sve i oguliti ga kao macka. Nek je Edin nama ziv i zdrav, da igra kao do sada za repku a sta ce biti sa njim na klupskom nivou, vala nakon godina i godina brige me vise nije briga taman da ne igra nikako.
Sve mu mogu oprostit, ali da zbog Amre nije okusio draz Engleskih sponzorusa ne mogu. :thumbdown:
Hahahha :bow: :bow: :bow:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 21 jun 2015, 01:05

dobro mu je zbog novca se danas lopta ganja ej 7,8,9 mill eura a sjedis na klupi samo sto trebas je trenirati ne praviti se mangup tako sedmicno klepi koliko hiljada eura za jedan sat koliko klepi novca Dzeko ako moze neko da izracuna u euro...ako mu nije tesko...sjeo na debel ugovor ima pravo da ga odradi il nek mu isplate i sada ga puste ako seiku smeta Dzeko a ne smeta....samo se i ovaj meksicki nosonja pravi pametan malo ali ubrzo je njemu noga tipujem na Klopa i sansa za Dzeku
Zadnja izmjena: Senegal, dana/u 21 jun 2015, 01:06, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jun 2015, 01:05

Lud je ako ostane u Cityu, toliko o tome. Igre u reprezentaciji su mu sasvim u redu, zadovoljan sam i predstavom protiv Izraela, ali ako ostane u Cityu, stvarno ne znam da moze u tolikoj mjeri biti bez ikakvih ambicija. Pa sve i jedna je sezona bila zestoko sarenilo, uvijek sa fazama gdje je bio zakovan na klupu. U zadnja 2 mjeseca nisu nikako racunali na njega, a bio je 100% spreman. Ne razumijem stvarno, ovo mu ne treba.

Majku mu pa ne moze sve biti do para.. :think:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jun 2015, 01:09

Ocigledno moze.

A samo je pitanje vremena kada ce se (ne)forma poceti odrazavati na reprezentaciju. :yawn:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Senegal
Kontakt:

Post Postao/la Senegal » 21 jun 2015, 01:10

Goalgetter je napisao/la:Lud je ako ostane u Cityu, toliko o tome. Igre u reprezentaciji su mu sasvim u redu, zadovoljan sam i predstavom protiv Izraela, ali ako ostane u Cityu, stvarno ne znam da moze u tolikoj mjeri biti bez ikakvih ambicija. Pa sve i jedna je sezona bila zestoko sarenilo, uvijek sa fazama gdje je bio zakovan na klupu. U zadnja 2 mjeseca nisu nikako racunali na njega, a bio je 100% spreman. Ne razumijem stvarno, ovo mu ne treba.

E moj druze da si na Dzekinom mjestu drugacije bi razmisljao lova milioni osladi se...kome nebi :lol: davno je Dzeko i rep. imao toliku zelju pa vidi se iz aviona ohladilo covjeku sve samo lova i doci mu dobro ovako u BIH za vrijeme igranja rep.BIH malo.. para vrti gdje burgija ne moze kako da nije zbog para...i neka ga tamo neka ih muze koliko god moze ako mu ponude novi ugovor naravno da ce potpisati :rol:
Zadnja izmjena: Senegal, dana/u 21 jun 2015, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2015, 01:10

Goalgetter je napisao/la:Majku mu pa ne moze sve biti do para.. :think:
Ma nije sve do para, zaradio je on dovoljno za sve ove godine, ali jednostavno lijepo mu je, navikao se na taj tip života i teško se odlučiti da sve promijeniš iz temelja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2015, 01:13

Virtu4l je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Majku mu pa ne moze sve biti do para.. :think:
Ma nije sve do para, zaradio je on dovoljno za sve ove godine, ali jednostavno lijepo mu je, navikao se na taj tip života i teško se odlučiti da sve promijeniš iz temelja.
Yebo ga zivot. Sta onda uvijek dolazi u Sarajevo?

Ovo su ciste pare i manjak ambicija. Neka ga je stid. Repka zavisi od njega i kao kapiten ima odgovornost da igra sto vise i na sto visem nivou. Sa Dzekom u formi mi mozemo i u Briselu pobjedit, bez njega cemo se posteno namucit i na Kipru.

bele
Kontakt:

Post Postao/la bele » 21 jun 2015, 01:14

Ima covjek pravo da igra za pare, nije ni prvi ni zadnji igrac koji to radi.. Uostalom, nije ni da citavu sezonu presjedi na klupi.. A to sto Bosna po nekima ovisi samo o njemu je druga prica..

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jun 2015, 01:14

Senegal je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Lud je ako ostane u Cityu, toliko o tome. Igre u reprezentaciji su mu sasvim u redu, zadovoljan sam i predstavom protiv Izraela, ali ako ostane u Cityu, stvarno ne znam da moze u tolikoj mjeri biti bez ikakvih ambicija. Pa sve i jedna je sezona bila zestoko sarenilo, uvijek sa fazama gdje je bio zakovan na klupu. U zadnja 2 mjeseca nisu nikako racunali na njega, a bio je 100% spreman. Ne razumijem stvarno, ovo mu ne treba.

E moj druze da si na Dzekinom mjestu drugacije bi razmisljao lova milioni osladi se...kome nebi :lol: davno je Dzeko i rep. imao toliku zelju pa vidi se iz aviona ohladilo covjeku sve samo lova i doci mu dobro ovako u BIH za vrijeme igranja rep.BIH malo.. para vrti gdje burgija ne moze kako da nije zbog para...i neka ga tamo neka ih muze koliko god moze ako mu ponude novi ugovor naravno da ce potpisati :rol:
Ma dzaba, ne moze me niko ubjediti u to da on u sebi ne zeli jos biti bolji, i prije svega individualno ostaviti jos veci trag. Sve je to lijepo titule sa Cityem, ove godine opet napadaju u LP, ali meni je to jednsotavno neobjasnjivo.

@vritu4l, izgleda da je tako, ali ja se jednostavno sa tim pomiriti ne mogu. Jednostavno steta je da ovakav igrac,kakav se jednom radja u po toliko godina, ne ostvari maksimum onoga sta on pravo moze.

A stavljam ruku u vatru, da bi u kojem god klubu da je otisao, da bi bio medju prvim strijelcima lige, sto mu u EPL dosada nikad nije uspjelo (ne znam ni da li je u TOP5 ikada bio).

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 21 jun 2015, 01:18

Ima srece sto nemamo napadaca. Da je Seferovic sada nas reprezentativac ovom lovatoru bi bila klupa i u reprezentaciji.
Iduce sezone ce igrati jos manje.
1. Aguero
2. Bony
3.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 38 gostiju.