FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
**** vas velez.nebitni su.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
izgleda da je Roman Abramovič kupio Velež
sutra će bit u Avazovom sportu
Super.sport izlazi utorkom i petkomcoelho41 je napisao/la:izgleda da je Roman Abramovič kupio Veležsutra će bit u Avazovom sportu
oh sweet irony..ovo je bilo na račun njihovog sporta koji piše svakojake kurcheve od kolumni i ovog rođenog, ne hajcaj se džabasolinas je napisao/la:Super.sport izlazi utorkom i petkomcoelho41 je napisao/la:izgleda da je Roman Abramovič kupio Veležsutra će bit u Avazovom sportu
Daj ba **** vise ove mostarce, smorcine nevidjene. Opet pristajete sa njima raspravljati se, taman se covjek odmori od Pastrmke, dodje drugi smarac. Idi bolan u svoju bascu i cisti od korova, pustite nas zaduzene propalice da se borimo.
Nego, Solinas jel ono neparnog ili parnog dana nam dolazi marketing igrac?
Nego, Solinas jel ono neparnog ili parnog dana nam dolazi marketing igrac?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trebo bi se pojaviti na prozivci...ako se dogovore.trazi puno...moze to azmir dat ali pitanje je sta je cilj.puki opstanak.ili....vidicemo
Jbg. sumnjam.....Azmir hoce da potpise na dvije godine a Njemci na tri godine.solinas je napisao/la:Trebo bi se pojaviti na prozivci...ako se dogovore.trazi puno...moze to azmir dat ali pitanje je sta je cilj.puki opstanak.ili....vidicemo
-
Sloboda1919
- Kontakt:
Brate radi njih ce izlazit i nedjeljomsolinas je napisao/la:Super.sport izlazi utorkom i petkomcoelho41 je napisao/la:izgleda da je Roman Abramovič kupio Veležsutra će bit u Avazovom sportu
svaki dan kralju, radimo na tomeSloboda1919 je napisao/la:Brate radi njih ce izlazit i nedjeljomsolinas je napisao/la:Super.sport izlazi utorkom i petkomcoelho41 je napisao/la:izgleda da je Roman Abramovič kupio Veležsutra će bit u Avazovom sportu
![]()
![]()
Ja sam ozbiljan.znas ti dobro kako stoje stvari.opet kazem i ovako cemo biti tvrd orah i odma iza vodecih..Skver je napisao/la:Jbg. sumnjam.....Azmir hoce da potpise na dvije godine a Njemci na tri godine.solinas je napisao/la:Trebo bi se pojaviti na prozivci...ako se dogovore.trazi puno...moze to azmir dat ali pitanje je sta je cilj.puki opstanak.ili....vidicemo
do slovenije moze biti svasta.
No commentsalmy je napisao/la:Eh, eto ti mi objasni ko je Husic , bebo jedna :bebaTuzlak04 je napisao/la:Ajde se ti malo informiši ko je Husić, kapital, godišnja zarada i to . . .. . Husić = Sloboda . . .Šta to Velež ima. Ko stoji iza kluba . .salmy je napisao/la:
Jarane, u svakom slucaju respekt i Slobodi i to je o.k., ali da ste mocniji od Veleza niste boga mi, jer bi u tom slucaju hladno "pokupili" Skahica.
Nemojte se vi ba sa Tusnja busat tolko u prsa i kao sto sam nedavno rekao da vas nije pojacao besposleni Musemic i Zeba, borili bi se vi za opstanak ko Mladost i Zvjezda vjeruj mi.
Husić je pametan lik, jer da nije ne bi bio to što jeste. Jeebeš Skahića . . ..: , idi popi mlijeko i trebo si vec davno biti u krevetu.
Sta se ba djete lozis, fino pricamo, a na tvoje pitanje ko stoji iza Veleza, to ces uskoro saznati i debelo cete se svi iznenaditi![]()
![]()
To je u stvari jedan razlog sto je Skahic ostao u Velezu , a nije otisao u Slobodu.
Sta ovaj Salmy radi na ovoj temi, hajde bolan razligu sta ces ti ovdje pametnjakovicu. 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Može bit' da si za muštuluka. Do sad nisi promašio, da vidimo ovaj put...solinas je napisao/la:Ja sam ozbiljan.znas ti dobro kako stoje stvari.opet kazem i ovako cemo biti tvrd orah i odma iza vodecih..Skver je napisao/la:Jbg. sumnjam.....Azmir hoce da potpise na dvije godine a Njemci na tri godine.solinas je napisao/la:Trebo bi se pojaviti na prozivci...ako se dogovore.trazi puno...moze to azmir dat ali pitanje je sta je cilj.puki opstanak.ili....vidicemo
do slovenije moze biti svasta.
Azmir da ima neku veliku zelju da dovede Skahica, to bi i uradio. Igrači više ne bježe od Slobode, već nasuprot, čuli su i oni, a i menadzeri da se zaradjeno ispoštuje - na vrijeme. Očekujmo neko ime, ne zamarajmo se oko Škahića..
Niko, niko, samo Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Samo,te pare su mac sa dvije ostrice...mnogo igraca postavlja nerealne zahtjeve jer im zine g u z i c a za keshom pa misle da Husic placa a da i ne pita....bilo je primjera prosle sezone
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nikada nisam napisao za nekog igraca potpisao..pazim sta pisem..to sto se mladja raja zakaci pa kasnije dodju prozivanja nije moja stvar.opet kazem ako se pregovara neznaci da potpisuje.mi mozemo dovesti igraca kojeg hoces.dokazali smo.nazalost drugi problemi nas okupiraju i koce.prelazni rok je jako dug.najvise price na sastanku je bilo oko finansijskog stanja..reprograma.poput arkade i slicnih..to su problemi i u narenih danima to je prioritet..a igrac ko god on bio..nama je najmanji problem..
ostaje samo jedna istina nakon svega.svakim danom...sastankom...polusezonom..mi rastemo.brzinom svjetlosti..
osnovni cilj je opstanak..
i liga 12.
ali sto se nas tice izmedju borbe za opstanak i titulu..nas dijeli tanka nit..
Bice pravo zanimljivo na prozivci..
ostaje samo jedna istina nakon svega.svakim danom...sastankom...polusezonom..mi rastemo.brzinom svjetlosti..
osnovni cilj je opstanak..
i liga 12.
ali sto se nas tice izmedju borbe za opstanak i titulu..nas dijeli tanka nit..
Bice pravo zanimljivo na prozivci..
Kako smo bahati na drugim temama
. Ono, imamo novca i može nam se. . . Sjetite se kakvi smo nekad bili i koliko smo strahovali za budućnost . .. Bez veze je to šta radimo . .
Dajte Ronaldinha da pravi drustvo onoj Brazilki na OBN-u

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ljudi kome se može u Prijateljima predložiti da se osnuje trofej za najboljeg igrača po izboru navijača i da se zove npr. Sašin Trofej il Vilenjakov Trofej ili nešto slično
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ljepo je to sve ali bice nezadovoljnih onih mladjih koji ce traziti drugaci naziv..narsvno da treba za sve nase drugove koji nisu sa nama...vidim slabo ae sta uradilo kad smo izgubilj Ciru ...nista malo kao da i nije preselio na ahiret, a veci je navijac bio od mnogih danas na tribini posebno onih koji nesto bojkotuju i traze neke svoje zahtjeve koje nikad i nisu uputili predsjedniku ...treba trazit da se nesto uradi za sve one koji nisu sa name jer medju nama ima i sehida koji su dali svoje zivoteHeller je napisao/la:Ljudi kome se može u Prijateljima predložiti da se osnuje trofej za najboljeg igrača po izboru navijača i da se zove npr. Sašin Trofej il Vilenjakov Trofej ili nešto slično
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.