FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 jun 2015, 10:36

Skver je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Kakve to uslove Škahić ima u Veležu? Kad si već potegao priču o" uslovima", red bi bio da je dovršiš. Ako ti je igrač Škahić to rekao u povjerenju, zašto to iznosiš ovdje i dovodiš ga u neprijatnu situaciju? Prijatelju , nekad je bolje šutiti nego svašta govoriti(pisati).
Ma kakve ba uslove..... vidis da agencija radi .....istureno odjeljenje......dizu cijenu..... :D
Ma nego sta nego dize cijenu Husara preko kojeg i ne ide transfer. Bravo fudbalski znalci.

Svasta pisati? Ja sam napisao istinu al nisam isao u detalje (logicno), dovoljno je reci samo da Husara nema nikakve veze jer ovo je iznedju Skahe i Azmira, i da lik nece otic za manje uslove.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 21 jun 2015, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 jun 2015, 10:46

fukarezv je napisao/la:Skahicu je u Slobodi bilo obecano 3000km mjesecna plata i odredjena suma na ruke, ne zna tacno koliko.Ako momku to nije dovoljno, odnosno ako u Velezu ima bolje pare(iako je tesko vjerovati da Skahic ima u Velezu platu 3000km +) onda nek ostane u Velezu, a mi za ove pare mozemo naci i iskusnijeg igraca od Skahica.U svakom slucaju sretno mu u karijeri :D
Ma Sloboda mu nudi 10 hiljada mjesecno, a u Velezu ima 14 hiljada mjesecno plus na ruke.

Joj ljudi, kako vam ne dosadi popljuvat nekoga il nesto izmislit meni to stvarno nije jasno. Onaj dodje ne svidja mu se Azmir, onaj dodje igrac mu se ne svidja prvoklasni, tam vam.

Skahic je odlican igrac i dobro bi doso uz Kostica i Moranjkica, a Mehmed u vezni red.

Ne znam sta dizete frku toliku i sad protiv momka nesto, to ako Husaru ne volite to je drugo.

I jos vas mostarac napali sa ovom bombom i cijenom od plate. Pljujte onog koga ste navikli i s kim se svadjaju svi stalno na fb, a momka pustite, nema on nikakve veze s menadzerima u ovom slucaju nit sta.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ziviniceMetropola
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ziviniceMetropola » 21 jun 2015, 11:12

Agilni predsjednik tuzlanske Slobode

HUSIĆ Opstanak ne smije doći u pitanje!

Slobodu je u minulim takmičarskim godinama zatekla prava fudbalska tegoba. Nakon što su prvobitno ispali iz lige, ni u prošloj takmičarskoj sezoni, i to u prvom dijelu, nije bilo najsjajnije.

Kaskala je ekipa s Tušnja u odnosu na konkurenciju, a onda je u zimskoj pauzi sve to presjekao prvi čovjek kluba - Azmir Husić. Nije više želio da se njegov tim pati, doveo je iskusna i ciljana pojačanja na čelu sa trenerom Husrefom Musemićem. Takva politika odmah je dala rezultat. Sada, uoči početka priprema, u klubu su iskusniji za jednu ipak uspješnusezonu.

- Trenutno nam je igrački kadar na odmoru, zajedno s trenerima. U srijedu startamo s pripremama. Znamo šta smo sve pretrpili minulih godina i sigurno više nećemo razmišljati o opstanku i grčevitoj borbi u Premijer ligi. Sve drugo što uradimo za nas će biti uspjeh, ali borba za opstanak više ne dolazi u obzir , iako ove sezone ispada rekordnih 6 klubova. Mislim da ćemo imati znatno bolji tim u odnosu na proljetni dio minule sezone. Kada bi se računala samo proljetna sezona, Sloboda je mislim bila četvrta ili peta ekipa po osvojenim bodovima. Naravno, bit će teško ali mislim da imamo recept za to – kazao je Husić.

Iako je do sada više odlazaka nego dolazaka na Tušanj, Husića ne brine ta činjenica. Uveliko priprema teren za pojačanja koja bi uskoro trebala stići. I po tom je pitanju optimista.

- Po meni, mi smo već sada jači nego minule sezone. Istina, otišli su neki igrači, ali smo kostur tima, nekih 80 posto kadra, zadržali i doveli smo dvojicu, po meni, kvalitetnih igrača. To su Ivan Kostić i Amer Ordagić. Ove sezone želimo na neki način napraviti određeni iskorak. Pregovaramo sa još nekim igračima i želimo dodatno osnažiti i osvježiti tim. Pratimo i ostale ekipe koje dovode igrače. Mislim da ćemo spremno dočekati novu sezonu. Naravno, od prve utakmice ćemo tražiti krajnje ozbiljan i maksimalan angažman, kako ne bi došli u nezgodne situacije. Dogovorili smo i ostanak odličnog trenera Husrefa Musemića, koji zna da vlada situacijom i da na pravi način predvodi Slobodu na terenu – rekao je Husić.

Za kraj razgovora Husić je još jednom ponovio da Sloboda "ni pod razno" ne smije dospjeti u neugodnu situaciju, iz koje bi joj prijetio neželjeni scenario. Tuzlaci su ga dobro osjetili prije nepune tri četiri godine, kada su ispali iz Premijer lige. Teški trenuci iz tog vremena nikome nisu dragi, a najbolje znaju igrač i rukovodstvo koliko je izgubljeno živaca i vremena da se ekipa, nakon dvije sezone, vrati u bh. elitu.

Sloboda neće biti nikome rezervna opcija

U Slobodi su odavno zauzeli kurs da se ekipi vrati status koje je nekada krasilo ovaj kolektiv. Tako prvi čovjek kluba kaže da se Sloboda mora izdići iznad situacije i da sama sebe cjeni.

- Naš klub nikome neće biti rezervna opcija. Ako neki igrač stigne na pregovore s nama, a on nam je zanimljiv, spremni smo odmah realizovati transfer. Nećemo dozvoliti da neki menadžeri i njihovi igrači prvo "tvrde pazar", opipaju situaciju, pa se potom predomisle. To nećemo prihvatiti. Zahvalit ćemo se svakom, pa da je najbolji na svijetu - kaže Husić.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 jun 2015, 11:26

Tuzlak04 je napisao/la:Kako smo bahati na drugim temama :crazy: . Ono, imamo novca i može nam se. . . Sjetite se kakvi smo nekad bili i koliko smo strahovali za budućnost . .. Bez veze je to šta radimo . .
SAMO BAHATO :kafa: :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jun 2015, 11:48

Benjo_AFC86 je napisao/la: Ma Sloboda mu nudi 10 hiljada mjesecno, a u Velezu ima 14 hiljada mjesecno plus na ruke.

Joj ljudi, kako vam ne dosadi popljuvat nekoga il nesto izmislit meni to stvarno nije jasno. Onaj dodje ne svidja mu se Azmir, onaj dodje igrac mu se ne svidja prvoklasni, tam vam.

Skahic je odlican igrac i dobro bi doso uz Kostica i Moranjkica, a Mehmed u vezni red.

Ne znam sta dizete frku toliku i sad protiv momka nesto, to ako Husaru ne volite to je drugo.

I jos vas mostarac napali sa ovom bombom i cijenom od plate. Pljujte onog koga ste navikli i s kim se svadjaju svi stalno na fb, a momka pustite, nema on nikakve veze s menadzerima u ovom slucaju nit sta.

- Naš klub nikome neće biti rezervna opcija. Ako neki igrač stigne na pregovore s nama, a on nam je zanimljiv, spremni smo odmah realizovati transfer. Nećemo dozvoliti da neki menadžeri i njihovi igrači prvo "tvrde pazar", opipaju situaciju, pa se potom predomisle. To nećemo prihvatiti. Zahvalit ćemo se svakom, pa da je najbolji na svijetu - kaže Husić.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 21 jun 2015, 12:02

Jesam li ja jedini koji jedva ceka novu sezonu ?

samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jun 2015, 12:21

merak je napisao/la:Jesam li ja jedini koji jedva ceka novu sezonu ?

Jesi, mi cekamo grupnu fazu. :D

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 21 jun 2015, 14:28

1 jula u kupresu najvjerovatnije protiv Radnika iz Bijeljine igramo

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jun 2015, 15:06

Ovaj Mario Kvesic sto je raskino sa Splitom bi nam isto bio pojačanje, bio standardan prošle sezone u Splitu
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 21 jun 2015, 16:45

Heller je napisao/la:Ovaj Mario Kvesic sto je raskino sa Splitom bi nam isto bio pojačanje, bio standardan prošle sezone u Splitu
Gledao sam ga par puta samo nisam zapamtio koju poziciju igra. Dobar igrac :)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 jun 2015, 16:48

Ofanzivni vezni, desno krilo, lijevo krilo. Možda može i defanzivnog veznog. Pravo svestran igrač. :D

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 21 jun 2015, 16:51

NKMramor je napisao/la:Ofanzivni vezni, desno krilo, lijevo krilo. Možda može i defanzivnog veznog. Pravo svestran igrač. :D
I imao 4 000eura u Splitu pa sad ako možete platit? :D :D
I have a dream

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 jun 2015, 17:03

westherc je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Ofanzivni vezni, desno krilo, lijevo krilo. Možda može i defanzivnog veznog. Pravo svestran igrač. :D
Možemo i više, samo što još nema potrebe. ;)

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 21 jun 2015, 17:44

westherc je napisao/la:
Pare za babuku nisu problem :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 21 jun 2015, 18:31

"Sport" saznaje: Husić u Slobodi zadržao i Muhameda Mujića
21. 06. 2015 - 17:56 \\ Premijer liga BiH \ Nedim Selimović
Član tuzlanske Slobode i u narednoj sezoni bit će Muhamed Mujić. Ovaj napadač sa predsjednikom "crveno-crnih" Azmirom Husićem, dogovorio je višegodišnju saradnju, saznaje "****".

Iako se po kuloarima spominjalo kako će Mujić karijeru nastaviti u inostranstvu, ovaj napadač na kraju je sjeo za stol sa Husićem de dogovorio produženje ugovora.

Mujić je u protekloj sezoni uz Zajka Zebu bio najbolji pojedinac Slobode sa šest postignutih pogodaka i isto toliko asistencija.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 21 jun 2015, 18:38

Muhamed Mujić još četiri godine na Tušnju: Ostajem zbog Azmira Husića!

Napadač tuzlanske Slobode Muhamed Mujić produžio je danas saradnju sa crveno-crnim.

Proteklih dana bilo je priče o njegovom odlasku sa Tušnja, no, Mujić je danas sa Slobodom potpisao četverogodišnji ugovor.

'Razlog mog ostanka u Slobodi je predsjednik Azmir Husić. Veoma je korektan i ima velike planove za budučnost, kazao je za Bportal.ba Muhamed Mujić.

Što se tiče ambicija tuzlanskog premijerligaša u sljedećoj sezoni, koja će, bez dileme, biti veoma teška, Mujić jasno poručuje:

'Sljedeće sezone se borimo za izlazak u Evropu'.

Muhamed Mujić je u Slobodu stigao iz banovićke Budućnosti. U prošloj sezoni je uz iskusnog Zajka Zebu bio najbolji pojedinac u redovima crveno-crnih. Mujić je suparničku mrežu pogašao šest puta, a upisao je isto toliko asistencija.
Niko, niko, samo Sloboda

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 jun 2015, 18:40

nepamtim kada smo zadrzali ekipu na okupu..azmir izjavio ocekujemo jos 2-3 pojacanja.azmire cekam i ja,razapece me na forumu :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 18:41

Nevjerovatno izdigao je covjek Slobodu do toga da se potpisuje ugovor na 4 godine. Svaka cast!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 jun 2015, 18:45

Mujic na 4 godine :shock: :clap: :clap: ...kad smo mi nekog na ovoliko godina potpisali :wtf: ...hvala predsjednice i SAMO BAHATO :tokralju: :tokralju: :clap:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 jun 2015, 18:45

Dobar je Mujic,korektan momak ..bravo Azmire :clap: .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []