Stigao Fabrisio!
Partizan je doveo i četvrto pojačanje za novu sezonu!
Kako javlja ****, fudbalski klub Partizan od danas je jači za brzaliskog fudbalera, Fabrisija Dornelisa. Kao što ste već čitali o ovom fudbaleru, štoperu brazilskog drugoligaša Bragantina koji je ponikao je u Falmengu.
Fabrisio ima 25 godina i igra na poziciji levog štopera a po potrebi i uz levu aut liniju kao bek.
Interesantno je da je 2009. godine iskusio igranje u Evropi kao član nemačkog Hofenhajma.
U prethodnoj sezoni štoper Bragantina odigrao je pet utakmica za Fluminense dok je u novoj sezoni nastupio na tri od sedam utakmica u brazilskoj Seriji B.
Mondo javlja da je ovaj fudbaler već stigao u Beograd, da je pravo sa aerodroma otišao u Humsku gde bi trebalo da okonča sve formalne detalje u vezi sa šestomesečne pozajmice.
On bi nakon toga trebalo da ode na Taru gde će se pridružiti svojim novim saigračima.
Nakon Trujića, Jevtovića i Božinova, biće ovo četvrto pojačanje Partizana, ali po svim najavama - ne i poslednje!
FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ja brazilce volim da vidim kao krila, veznjake i napadače...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Napadače? Eduardo, Washington
((((
Čast Kleu i Juci, svi ostali veliko razočarenje.
Čast Kleu i Juci, svi ostali veliko razočarenje.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Znači štoperi su popunjeni sa Balažicom,Fabrisiom,Ćirkovićem i Ostojićem.Zna li neko kakvo je stanje sa Ostojićem?Ja sam zaboravio kako čovjek izgleda na terenu...Da li je uopšte zdrav?
Ima li šta konkretno o Marku Jovanoviću i Loli Smiljaniću,jer bilo je priče o njihovom povratku???
Ima li šta konkretno o Marku Jovanoviću i Loli Smiljaniću,jer bilo je priče o njihovom povratku???
Mens sana in corpore sano.
Pa prošao je dug period oporavka. Sad je spreman, ali bojim se da nema kvalitet za nešto više od gostovanja u Milanovcu, Ivanjici i Čačku.
Nadam se da se pomenuta dvojica nikada više neće vratiti u Partizan.
Nadam se da se pomenuta dvojica nikada više neće vratiti u Partizan.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Koliko vidim po Portalima,Markinjos dolazi danas u BG da potpiše ugovor o pozajmici do januara za FKP.
e on bi možda mogao biti pojačanje, ali mene najviše brine trener..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ni ja nisam srećan trenutnim,al to nam je,što nam je.Valjao bi nam još jedan zadnji vezni i štoper u rotaciji,ostalo je ok.DANTES je napisao/la:e on bi možda mogao biti pojačanje, ali mene najviše brine trener..
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ja sam njega već prežalioDANTES je napisao/la:najviše bi valjalo da ostane andrija
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sutra u12h je žrijeb za 2.kolo kvalifikacija za LŠ.(14/15.07. i 21/22.07.).
Mogući protivnici:TNS,Sarajevo,Dila Gori,Trenčin,Levadija,Žalgiris,Astana,Mislami,Rudar Pljevlja,Pjunik,Vardar,Stjarnan,Santa Koloma,Fola Eš,Dandalk,Hibernians.
Ne bi volio da izvučem Trenčin,Astanu,Pjunik,Sarajevo...Bio bi najzadovoljniji putem u Pljevlju na megdan Rudaru,gdje bi imali i veliku podršku navijača,a i ne bi se napatili u putu a ni u terenu.Isto važi i za Vardar.Ne bih imao ništa protiv "turističke posjete":Andori,Malti,Luksembrugu,Estoniji,Litvaniji,Sjevernoj Irskoj.
Mogući protivnici:TNS,Sarajevo,Dila Gori,Trenčin,Levadija,Žalgiris,Astana,Mislami,Rudar Pljevlja,Pjunik,Vardar,Stjarnan,Santa Koloma,Fola Eš,Dandalk,Hibernians.
Ne bi volio da izvučem Trenčin,Astanu,Pjunik,Sarajevo...Bio bi najzadovoljniji putem u Pljevlju na megdan Rudaru,gdje bi imali i veliku podršku navijača,a i ne bi se napatili u putu a ni u terenu.Isto važi i za Vardar.Ne bih imao ništa protiv "turističke posjete":Andori,Malti,Luksembrugu,Estoniji,Litvaniji,Sjevernoj Irskoj.
u pljevljima djordje u pljevljima se kaže.. ti ko da si iz Njemačke... i ja bih najradije da bude rudar, jer mi je pred vratima...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
U Pljevlje nećemo moj Dantes.A nadam se ,takođe,ni u Trenčin,te u Gruziju ili Jermeniju.Od ovih u našoj grupi mogućih protivnika nekako bi najviše volio Santa Kolomu 
- djoleprijedor
- Kontakt:
Dila Gori-Gruzija.Nisam presrećan protivnikom,mogli smo i bolje proći.
- djoleprijedor
- Kontakt:
FK Dila Gori,osnovan 1949. u Goriju(Centralna Gruzija,54.000 stanovnika grad),stadion kapaciteta 5.000 mjesta.
Od osamostaljenja Gruzije,uglavnom u 1.rangu,sredina tabele uglavnom,2.puta ispadali i u 2.ligu.Od trofeja imaju Kup Gruzije 2012. i Titulu osvojenu ove sezone ispred Dinama iz Batumija i Tbilisija.
U Evropi su najdalje stigli 2013. i 2014. ,u Plej-of Evropa lige,gdje su izbačeni od Maritima i Rapida iz Beča.Treba ipak istaći da su u Evropi pobjedili i izbacili Danski Arhus i Hajduk iz Splita.
Igrači su uglavnom Gruzijci,ima pokoji Rus,a prošle sezone čak i jedan Srbin.
Od osamostaljenja Gruzije,uglavnom u 1.rangu,sredina tabele uglavnom,2.puta ispadali i u 2.ligu.Od trofeja imaju Kup Gruzije 2012. i Titulu osvojenu ove sezone ispred Dinama iz Batumija i Tbilisija.
U Evropi su najdalje stigli 2013. i 2014. ,u Plej-of Evropa lige,gdje su izbačeni od Maritima i Rapida iz Beča.Treba ipak istaći da su u Evropi pobjedili i izbacili Danski Arhus i Hajduk iz Splita.
Igrači su uglavnom Gruzijci,ima pokoji Rus,a prošle sezone čak i jedan Srbin.
zar nisu oni jednom skoro igrali sa Hajdukom?
nije loš žrijeb
nije loš žrijeb
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Jesu,napisao sam iznad,da su 2013.Izbacili Hajduk Split,1-o i 1-0.A takođe i Arhus i Anortozis.Suma sumarum,nezgodni jesu,biće čvrst protivnik,nešto kao Pjunik neke godine,i daleko su za putovanje,ali kontam da smo dosta kvalitetniji i da se ne bi smjeli ovde puno mučiti.Uostalom ako ove ne možemo izbaciti,uz dužno poštovanje,neka rasformiraju Fudbalsku sekciju...DANTES je napisao/la:zar nisu oni jednom skoro igrali sa Hajdukom?
nije loš žrijeb
Nisu oni uopšte naivan rival. Svako potcjenjivanje nas može skupo koštati.
- djoleprijedor
- Kontakt:
Svi ti sa Kavkaza su nezgodni..Jermeni,Azeri,Gruzini...Kvalitetniji smo sigurno,i uz ozbiljan pristuo od prve minute to treba opravdati sa 2 pobjede.
kako nas yebe ovaj markinjos.. ili nas samo lože ovi naši
kako god ako dođe abubakar biće dobro
kako god ako dođe abubakar biće dobro
BOMBA: Abubakar Oumaru je novi igrač Partizana!
Autor: ****
 0
MONDO, iz pouzdanih izvora u Humskoj, saznaje da će kamerunski napadač, u toku sutrašnjeg dana doći i potpisati ugovor sa Partizanom.
Fudbal | 29.06.2015. | 21:58

Izvor:MN Press
Kakvo pojačanje za Partizan pred ono što ga očekuje uskoro!
Šuškalo se ovih dana o Abubakuru Oumaruu, kamerunskom napadaču, nekadašnjem igraču Crvene zvezde, OFK Beograda i Vojvodine, ali tokom današnjeg dana se ispostavilo da gde ima dima ima i vatre.
MONDO iz pouzdanih izvora u Humskoj saznaje da će Abubakar Oumaru sutra doći u Humsku, potpisati dvogodišnji ugovor i odmah otići na u Sloveniju, da se pridruži ekipi koja je danas otišla na drugi deo priprema.
POVEZANE VESTIPartizanov tim za sezonu 2015/16
Prema istom izvoru MONDA, kamerunski napadač neće biti najplaćeniji, a u Partizan dolazi kao slobodan igrač.
Naš izvor takođe navodi i da će Andrija Živković OSTATI u Partizanu!
Isto važi i za defanzivca Branka Ilića, koji, doduše, može da napusti klub ako za njega stigne odgovarajuća ponuda.
Takođe, Branislav Jovanović koji je bio želja crno-belih za mesto defanzivnog veziste najverovatnije neće doći, tj. odbio je ponudu, dok su u klubu rešeni da Brazilca Markinjoša čekaju do kraja nedelje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.