FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 21 jun 2015, 13:46

pile87 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:pa eto nasi planiraju proci dva pretkola,mada sve ovisi o zrijebu realno.Da se razumijemo ima nezgodnih u prvom pretkolu ali niko protiv koga bi se morali predati unaprijed.
Jasta nego rano, igracima se spremiti pa koga god da izvucemo.A nakon izvlacenja mozes pricati o sansama za dalje.ja bi razmisljao ovako bez nekog tipicnog cilja nego sto dalje jer ne zavisi samo od nas a nakon evrope prodati ono sto se moze i jovo na novo a kako stvari stoje jednog smo prodali.
Pa tako i treba razmisljati dogurati sto dalje jer nemas ti sad tu ambicije neke ako cemo iskreno.Sta god da uradis nije katastrofa a nije ni fenomenalno,osim grupne faze.Liga je ipak primarno takmicenje i sve tome treba biti podređeno,tako i ove pripreme i sve sto prati strucni stab i ekipu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jun 2015, 13:46

bistrikboy je napisao/la:pa eto nasi planiraju proci dva pretkola,mada sve ovisi o zrijebu realno.Da se razumijemo ima nezgodnih u prvom pretkolu ali niko protiv koga bi se morali predati unaprijed.
Dobro, ovakva neambicioznost kluba već nervira. Eto kontaju proći dva pretkola i to sve zavisi o žrijebu. Pa yebem mu majku Sarajevo glat došlo do play offa Europa lige a mi eto zadovoljni sa 2 pretkola. A stvarna razlika između nas i njih u smislu igračkog kadra je vrlo mala :damn:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jun 2015, 13:54

a ono ne zavisi. dobro si.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 13:57

I meni smeta sto fali vise ambicioznosti kad je rijec u Evropi. Ne mozes trenutno razmisljati dalje od drugog pretkola jer nismo jos odigrali ni prvo, ali upravo takmicenje u pretkolima evropske lige moze donijeti klubu finu zaradu. Ukoliko nas zrijeb posreci nije nemoguce da igramo play off kao sto je Sareajevo prosle godine. Jedino sto bi bilo pogubno po nas je da neko bude prodan usred evropskih utakmica.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 21 jun 2015, 13:57

FaraonTM je napisao/la:
Dobro, ovakva neambicioznost kluba već nervira. Eto kontaju proći dva pretkola i to sve zavisi o žrijebu. Pa yebem mu majku Sarajevo glat došlo do play offa Europa lige a mi eto zadovoljni sa 2 pretkola. A stvarna razlika između nas i njih u smislu igračkog kadra je vrlo mala :damn:
komšija nisu oni glat došli,ja bi rekao više sretno nego spretno al eto

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 jun 2015, 13:59

ZaZelju je napisao/la:I meni smeta sto fali vise ambicioznosti kad je rijec u Evropi. Ne mozes trenutno razmisljati dalje od drugog pretkola jer nismo jos odigrali ni prvo, ali upravo takmicenje u pretkolima evropske lige moze donijeti klubu finu zaradu. Ukoliko nas zrijeb posreci nije nemoguce da igramo play off kao sto je Sareajevo prosle godine. Jedino sto bi bilo pogubno po nas je da neko bude prodan usred evropskih utakmica.
Previse tu ima "ako",mora se bas sve poklopiti pa da napravis tako nesto.Izbacimo Sheriff,uzmemo koeficijent 14.000,dobijemo Maccabi :mrgreen: Ali to je Željo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 21 jun 2015, 14:02

:D :D :D
bistrikboy je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:I meni smeta sto fali vise ambicioznosti kad je rijec u Evropi. Ne mozes trenutno razmisljati dalje od drugog pretkola jer nismo jos odigrali ni prvo, ali upravo takmicenje u pretkolima evropske lige moze donijeti klubu finu zaradu. Ukoliko nas zrijeb posreci nije nemoguce da igramo play off kao sto je Sareajevo prosle godine. Jedino sto bi bilo pogubno po nas je da neko bude prodan usred evropskih utakmica.
Previse tu ima "ako",mora se bas sve poklopiti pa da napravis tako nesto.Izbacimo Sheriff,uzmemo koeficijent 14.000,dobijemo Maccabi :mrgreen: Ali to je Željo...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jun 2015, 14:03

struja je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
komšija nisu oni glat došli,ja bi rekao više sretno nego spretno al eto
Yebiga, nisu bili nadigrani ni u jednoj tekmi do revanša u Njemačkoj.

@Ch.Willa

Prošle godine nije zavisilo, ove zavisi, iduće godine možda nećemo ni igrati Europu. Sve je to zbog ambicija kluba ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 14:04

Prosle godine smo imali dosta srece sa zrijebom, nadam se da su iza nas godine baksuzluka kad je rijec o Evropi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jun 2015, 14:06

i zimus vas je dosta govorilo da ćemo vrlo teško do evrope.

ambicije su u skladu sa mogućnostima, od najava i obećanja nema niko ništa. ne prolazi se pričom, nego igrom.

Enemy00
Kontakt:

Post Postao/la Enemy00 » 21 jun 2015, 14:07

Ne treba odmah gace skidati pred izvlacenje, **** ovo. Daj nam Cukaricki sta to odjednom oni neka sila. Mi smo za Cukaricki institucija, ok ljudi su treci u Srbiji ali su treci jer je liga nikada na slabijem nivou

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 21 jun 2015, 14:10

Samo zaboravljate da smo prošle godine imali nevideni peh sa onim golom iz slobodnog u zadnjoj minuti koji ne pamtim još od Videotona Sječam se muka na koševu a bilo ih je i sa suzama Baš smo bili blizu prolasku dalje

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jun 2015, 14:12

čukarički je na terenu bio najbolja ekipa u srbiji ove sezone, ko je gledao utakmice zna da su u međusobnim duelima razvalili i partizan i zvezdu. da imaju istu podršku navijača (i sudija) bili bi glat šampioni. pa kad se pogledaju ostale ekipe, jasno je da bi bio baš peh da izvučemo njih ili ferencvaros.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jun 2015, 14:13

Naravno da se pričalo kako ćemo teško izboriti Europu sa obzirom na dešavanja u klubu i igračkim kadrom koji se kasnije pokazao odličnim.

Ova ekipa ima veće mogućnosti od strahovanja za prolazak yebenog drugog pretkola LE. Ne kažem da se trebala najavljivati grupna faza, hajde da su bar rekli u Europi idemo dokle se bude moglo al' ovako nešto reći je manjak ambicije i samopotcijenjivanje vlastite ekipe koja je pokazala da ima i glavu i rep.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 14:14

Ekipa se nakon 2:0 protiv makedonaca i njihovog promasenog penala nesvjesno povukla, a i onaj prekrsaj je bio bez veze, uopce ga nije bilo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jun 2015, 14:19

FaraonTM je napisao/la:Naravno da se pričalo kako ćemo teško izboriti Europu sa obzirom na dešavanja u klubu i igračkim kadrom koji se kasnije pokazao odličnim.

Ova ekipa ima veće mogućnosti od strahovanja za prolazak yebenog drugog pretkola LE. Ne kažem da se trebala najavljivati grupna faza, hajde da su bar rekli u Europi idemo dokle se bude moglo al' ovako nešto reći je manjak ambicije i samopotcijenjivanje vlastite ekipe koja je pokazala da ima i glavu i rep.
jesi ti shvatio da nismo nosioci i pogledao ko nam može doći u drugom pretkolu?

ja u ovu ekipu vjerujem i vjerujem da je već jača od zadnje polusezone, a da je bar 50% jača od onoga kako smo evropu igrali prošle godine. ali kad pogledaš spisak ekipa u drugom, jasno je da maltene ni protiv koga ne bi bili favoriti. šta ne mora ništa značiti jer ne prođe uvijek ni favorit.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2015, 14:21

FaraonTM je napisao/la:Ova ekipa ima veće mogućnosti od strahovanja za prolazak yebenog drugog pretkola LE.
Treba nam luda sreća pa da nam se otvori neka šansa za prolaz drugog pretkola, a prije svega trebamo proći prvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 jun 2015, 14:23

Kako kadeti igraju?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 21 jun 2015, 14:24

Dajte mi konačan spisak klubova koji nam mogu doći u drugom pretkolu.

Prošle godine smo bili nosioci, ove nismo sami pali sami se ubili. Ako ovako nastavimo tonut ćemo sve dublje i dublje.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 21 jun 2015, 14:25

Ma kakva ba srece, pusti se srece. Prosle godine si imao srecu pa si ispao i u tome si nasao neku nesrecu nesretno primljenog gola. :facepalm:

Jer kod nas se svake godine nadi neki razlog zasto ispadnemo. Nismo ima li srece, zdrijeb bio jak, protivinik prejak i tako dalje. Ne daj Boze da se pojacas i da kazes imamo ekipu za evropu idemo sto dalje. Nego skidaj gace odmah, ali normalno da ces skidati gace kad nemas tim i ko god ti dode zaje.ban ti.

Pet godina u evropi mi sve gori i gori. Svake godine ne napravis tim dostojan evrope. Nego vec pet godina nemamo para, vec pet godinama ne mozemo dovesti igraca, vec pet godina nema igraca za nas, pet godina nesto fol vracamo, a nigdje pomaka.

Dode neko prodaje mu.da za bubrege i supljira nam kao da nemamo oci.
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 21 jun 2015, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Edin TM87, Maestro^^, mavi, Plavamamba, Redfire16, ristagrad i 84 gosta.