Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

katakomba
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la katakomba » 21 jun 2015, 14:56

MortemHz je napisao/la:
katakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće... ;)
Nekome iz Vogosce a nekome iz Albanije,Rumunije i sl. :njanjanja: :zviz:
ne bih rekao da su iz albanije i rumunije, al' eto.. Pozz za raju sa kobilje glave, hotonja itd itd
edit: cuj nam zipa ahahahahaha garant si iz vogosce pa se nasao uvredjenim :lol: :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: katakomba, dana/u 21 jun 2015, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar živimo !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jun 2015, 14:57

bagrcavi je napisao/la:
Heller je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Jes ovo sad izmislio il vam je Greda priču prodo
Haveru ako si ti pijan i drogiran većinu dana u sedmici, ne mora značiti da smo i mi. A ti slobodno upitaj jel vam gazda bio prošli petak u Sarajevu.

joj mortema, čovjek je genijalac. Vidim poznaješ ove rome, znaš kuda se kreću i tako te šeme. Da i ti nisi sa Gorice. FGR :rol: Šta je fazon sa ovim što ne pojedeš nešto? Možda zato što je ramazan, al' jah ti si FGR, ne znaš ti za to.
Nisam reko da nije bio u Sarajevu, ne pravi se dalabu, reko sam da lažeš da je Azmir ne treba i da može sam Gredic.

Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi.
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 21 jun 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jun 2015, 14:58

:crazy: :crazy: :crazy:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 14:58

Ne bi ti rekao jarane ali to jeste tako,ne bi ni ja rekao ikada da cete vi imati 7 titula a mi 5 ali to jeste tako,pozz za albance
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 jun 2015, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 jun 2015, 14:59

Samo iskompleksiranim likovima kojima je porijeklo iz ruralnog kraja, koji se toga iz nekog razloga stide je ''selo'' uvreda. Više mi paše društvo ''seljaka'' nego novokomponovanih ''građana''. Primitivce koji misle da su zbog asfalta ''građani'' treba uputiti šta znači grad i građanin. Toliko o ovim pokušajima ''šukanja'' ''građanske elite''.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 21 jun 2015, 14:59

Koliki je Azmir velikan govori i to da je svuda dobrodosao, dok Amar ne smije prosetat Tuzlom kroz Korzo niti u pola drugih mjesta.. Zadnji put kada je bio nije imao obraza ili hrabrosti da odseta 10 i vise metara od svlacionice

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jun 2015, 15:01

Heller je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Heller je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: Jes ovo sad izmislio il vam je Greda priču prodo
Haveru ako si ti pijan i drogiran većinu dana u sedmici, ne mora značiti da smo i mi. A ti slobodno upitaj jel vam gazda bio prošli petak u Sarajevu.

joj mortema, čovjek je genijalac. Vidim poznaješ ove rome, znaš kuda se kreću i tako te šeme. Da i ti nisi sa Gorice. FGR :rol: Šta je fazon sa ovim što ne pojedeš nešto? Možda zato što je ramazan, al' jah ti si FGR, ne znaš ti za to.
Nisam reko da nije bio u Sarajevu, ne pravi se dalabu, reko sam da lažeš da je Azmir ne treba i da može sam Gredic.

Šta ga ima moliti čovjek je prije godinu dvije bio na par Željinih utakmica, neki dan bio na Grbavici, i šta će, shvatio čovjek da Željo može gurati i bez njega i da je veći sevap dati koji dolar Slobodi.
Ko je reko da mu je Greda nešto tako odgovorio. Nemam pojma šta su pričali i šta su dogovorali. A Željo je prošlu sezonu i bez milionera završio drugi na tabeli, sa vraćenim dugovima, sa potpisanim ugovorom sa poreznom upravom.

Zip je napisao/la:Ismijavati nekoga zbog mjesta stanovanje je najjadniji nivo na koji se moze covjek spustiti..
@katakomba i @bagrcavi su upravo to dokazali, da su jadni kada moraju ismijavati na tako ruzan nacin...
Ja vam predlazem da sutite, djelujete mnogo pametniji..
Jedini koji konstantno potencira mjesto stanovanja i mjesto porijekla je tvoj haver mortem. Svaka druga su mu došlje, Goražde, Sandžak, ja FGR vi papci i slično.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 jun 2015, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.
DRUG NEBI TI PUNCA

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2015, 15:02

Sve ove sto procijenjuju ko je kakav covjek po tome gdje zivi i odakle je porijeklom ja nabijem na qrac iskompleksirani!
Bahati, bahati Željkan!
1946

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jun 2015, 15:03

Ima onaj klip iz filma Ljeto u zlatnoj dolini, gdje se na pocetku onaj malac prikazuje, nosi sal zelje, e bas su vas opisali... i dan danas ste takvi...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 jun 2015, 15:04

Opet ti kažem da lažeš da je Azmir planiro ulagat u Željezničar ti meni o poreznoj...

@DoeTz ona meni de mi ga slozi ja joj ga slozim :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jun 2015, 15:04

joker90 je napisao/la:Sve ove sto procijenjuju ko je kakav covjek po tome gdje zivi i odakle je porijeklom ja nabijem na qrac iskompleksirani!
Tebi je krivo sto ti nisi rodom s Mejtasa. :tralala: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 15:05

katakomba je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
katakomba je napisao/la:Jedna je činjenica, a to je da su vam najjače podgrupe na tribini iz Vogošće... ;)
Nekome iz Vogosce a nekome iz Albanije,Rumunije i sl. :njanjanja: :zviz:
ne bih rekao da su iz albanije i rumunije, al' eto.. Pozz za raju sa kobilje glave, hotonja itd itd
edit: cuj nam zipa ahahahahaha garant si iz vogosce pa se nasao uvredjenim :lol: :lol: :lol: :lol:
Samo mjesto je najmanje bitno jer ima Zeljovaca i u Vogosci, Kobiljoj glavi, Hotonju, ali cinjenica je da novi stanovnici Sarajeva, koji su slabo pratili fudbal, uglavnom navijaju za Sarajevo i na taj nacin se indetifikuju sa gradom Sarajevom. Zeljo je imao, a i Sarajevo prije rata svoje navijace u Visegradu, Rogatici, Gogazdu, Foci, to je sasvim normalno, pa za koga ce drugog navijati, ali ovi koji nisu navijali ni za koga sad u vecini navijaju za Sarajevo.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 21 jun 2015, 15:06

DoeTz je napisao/la:Ima onaj klip iz filma Ljeto u zlatnoj dolini, gdje se na pocetku onaj malac prikazuje, nosi sal zelje, e bas su vas opisali... i dan danas ste takvi...
To je vjerovatno zato sto je film sniman u Sarajevu, pa nece sal slobode sarajeva ili celika nositi :lol: :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 21 jun 2015, 15:06

brile je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Ima onaj klip iz filma Ljeto u zlatnoj dolini, gdje se na pocetku onaj malac prikazuje, nosi sal zelje, e bas su vas opisali... i dan danas ste takvi...
To je vjerovatno zato sto je film sniman u Sarajevu, pa nece sal slobode sarajeva ili celika nositi :lol: :lol: :lol:
Pa stidio bi se da nosi...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 jun 2015, 15:07

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sve ove sto procijenjuju ko je kakav covjek po tome gdje zivi i odakle je porijeklom ja nabijem na qrac iskompleksirani!
Tebi je krivo sto ti nisi rodom s Mejtasa. :tralala: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Krivo mi je sto ne mogu takav nick da stavim! :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 15:10

Jedini koji konstantno potencira mjesto stanovanja i mjesto porijekla je tvoj haver mortem. Svaka druga su mu došlje, Goražde, Sandžak, ja FGR vi papci i slično.

Neces laganjem nista postici jer ja nisam nikada gledao raju tako vec je pocelo kada ti ocito ne mozes disati a da mene ne spomenes tako da si opet prvi poceo sa vrijedjanjem bez razloga kada si rekao nesto u smislu da je vas 1% posto u gradu dobro je samo da nisu kao ja a ti moj drug spomenes svaki dan firaune sa gorice bez razloga,rekao si FGR vise puta pa sam samo replicirao da albanci i neko iz Gorazda ne moze na taj nacin vrijedjati gradsku djecu svaki dan ali to je kompleks nize vrijednosti,jel' ti drago sto si dosao u glavni grad? jel' ti se zivotna zelja ostvarila? :rol:

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 15:14

Ima ona fina zezancija, bas mi se svidja. FGR - Foca, Gorazde, Rogatica. Salim se naravno jer ljudi sa tih krajeva su podjednako navijali i za Sarajevo i za Zelju, a bilo je mnogo Sarajlija koji su navijali za Partizan, pa i Zvezdu.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 21 jun 2015, 15:17

Ono sto bih ja zelio je da se ne prica o tom mjestu odakle ko dolazi...
Ja sam sarajlija 100%, rodjen, odrastao ovde... al ne treba se spusati na nivo i spominjati i vrijedjati ljude odakle dolaze, kakve su boje, pripadnosti itd itd..

Ovo ostalo, neka gori od podjebavanja i zezancije..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 15:20

Ostajemo bez Delaca izgleda,ulazimo slabiji u novu sezonu po svoj prilici...valjda ce izaci na dobro

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 21 jun 2015, 15:21

Sta je sa Plakalom?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []