FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
1. Zeljo
2. Maribor
3. Rijeka
2. Maribor
3. Rijeka
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Kakav je ovaj brazilac sto nam je došao, zna li se išta o njemu?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
IzbjeglicaTracy3McGrady je napisao/la:Kakav je ovaj brazilac sto nam je došao, zna li se išta o njemu?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Sad sa Otoke, Žerić definitivno klasa, koliko je samo napada presjekao,
prati igru, i po meni najbitnija stvar - nema napamet lopti, stane, pogleda i tek onda krene. Ne znam da li je potpisao ali u njega se definitivno isplati ulozit.
Ako se bude držao podalje od kafana i kocke sigurno će biti klasa.
Od ostali mi se svidio mali Suljagić (11) igra lijevo krilo, pored Žere je bio najbolji na utakmici.
prati igru, i po meni najbitnija stvar - nema napamet lopti, stane, pogleda i tek onda krene. Ne znam da li je potpisao ali u njega se definitivno isplati ulozit.
Ako se bude držao podalje od kafana i kocke sigurno će biti klasa.
Od ostali mi se svidio mali Suljagić (11) igra lijevo krilo, pored Žere je bio najbolji na utakmici.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- advanced1921
- Kontakt:
Bezveze pravite prepirke, jedni toliko crnjače, drugi žive u nekim iluzijama. Ustvari, nit je crno, niti bijelo, sivo je.
BIJELI DIO je taj što smo ove sezone jači za iskustvo ovih omladinaca koji su već u prvoj sezoni bili jedni od najboljih igrača lige. Bajić (ako ne ode) trebao bi biti vođa. Naravno, ukoliko zadrži motivaciju. Memija, Amir i Beganović mogu samo napredovati, ako Bog da da ne bude kakvih pehova i povreda. Dado Sadiković ima još ovu polusezonu da pokaže može li šta ili ne, red je da proigra. Kjosevski će vjerovatno na gol, malo ćemo se morati strpiti, ali mislim da takvom talentu neće puno trebati da počne blistati.
Osim Zeljkovića, nijedan klasan igrač nije otišao. Stanić je bio klasa, pitanje je šta je ostalo od njega nakon ovoliko odsustva. Da je ostao, mogli bi ga smatrati "prinovom" jer nikad ne znaš šta će biti od nekog ko se vrati nakon duže povrede.
Dakle, cijela prva postava je ostala, došao je Blagojević, koji bi zaista trebao biti pojačanje, tj. igrač koji je nedostajao u sredini. Livaja, Diatta, Hodžurda, Tiaguinho se trebaju dokazati tek, a ako ih je doveo Odović, mislim da trebamo imati povjerenja u njega. Nek dvojica budu dobra pojačanja, nek budu bar "šira klupa", nek ojačaju konkurenciju, opet smo u plusu. Nije teško nadmašiti klupu koju smo imali ove polusezone.
Potpisala su i 4 juniora, nek dvojica zablistaju opet smo u plusu.
Eh sad, CRNI DIO je više povezan sa nekim stvarima van zelenog terena, ali ima nekih stvari koje su vezane i za igrački kadar. Počnimo od toga. Alihodžić mi se čini nedoraslim za ovaj posao, po informacijama koje imam (ne čitam samo forum) se čini dosta mlakim i neodgovornim za ovaj posao. Dosta mahalskih principa ima i dalje u radu, a mahala nije za ozbiljan posao. Dalje, o marketingu su mnogi pisali, i ja sam, ali moram opet reći par rečenica. Po mom mišljenju, ubjedljivo najgori posao koji radi klub je ovaj marketinški. Od odnosa sa javnošću, sa navijačima, od toga da nema plakata za utakmicu, do nekih već dubljih stvari koje bi trebale privući "lijene" navijače. "Mi smo Željo" neće proći ovdje. Puno je mahalaških priča, puno je gluposti koje se pričaju. Logično je da klub neće na svaku mahalašku reagovati, ali treba reagovati na one vijesti i laži koje se prošire kroz dosta portala (kakvih-takvih, ali ih ljudi čitaju). Evo npr. za Jankovića, ocrnio je klub da su ga pokušali prevariti, ako nisu, trebali su izaći u javnost. Ovako je ostalo da smo mi idioti koji ne poštujemo svoju riječ i narušavamo imidž kluba zbog nekog Jankovića. Fanshop mora ozbiljnije i kvalitetnije raditi, a za ozbiljnost i kvalitet Fanshopa su potrebni kvalitetni proizvodi sa dobrim dizajnom. Pa nek cijene i budu veće, ali proizvod mora imati optimalan kvalitet. Navijači i simpatizeri moraju osjećati brigu kluba za njima, pa će vjerovatno i oni više brinuti o klubu, uprava mora zaraditi konkretnim akcijama povjerenje navijača, mora postojati maksimalna transparentnost.
Dakle, ima segmenata koji su dobri, omladinska škola radi fenomenalno, ali opet, s druge strane, moramo ovo "Mi smo Željo" i dokazati na djelima, a ne samo pričom.
I nemojte unositi negativnu energiju.
BIJELI DIO je taj što smo ove sezone jači za iskustvo ovih omladinaca koji su već u prvoj sezoni bili jedni od najboljih igrača lige. Bajić (ako ne ode) trebao bi biti vođa. Naravno, ukoliko zadrži motivaciju. Memija, Amir i Beganović mogu samo napredovati, ako Bog da da ne bude kakvih pehova i povreda. Dado Sadiković ima još ovu polusezonu da pokaže može li šta ili ne, red je da proigra. Kjosevski će vjerovatno na gol, malo ćemo se morati strpiti, ali mislim da takvom talentu neće puno trebati da počne blistati.
Osim Zeljkovića, nijedan klasan igrač nije otišao. Stanić je bio klasa, pitanje je šta je ostalo od njega nakon ovoliko odsustva. Da je ostao, mogli bi ga smatrati "prinovom" jer nikad ne znaš šta će biti od nekog ko se vrati nakon duže povrede.
Dakle, cijela prva postava je ostala, došao je Blagojević, koji bi zaista trebao biti pojačanje, tj. igrač koji je nedostajao u sredini. Livaja, Diatta, Hodžurda, Tiaguinho se trebaju dokazati tek, a ako ih je doveo Odović, mislim da trebamo imati povjerenja u njega. Nek dvojica budu dobra pojačanja, nek budu bar "šira klupa", nek ojačaju konkurenciju, opet smo u plusu. Nije teško nadmašiti klupu koju smo imali ove polusezone.
Potpisala su i 4 juniora, nek dvojica zablistaju opet smo u plusu.
Eh sad, CRNI DIO je više povezan sa nekim stvarima van zelenog terena, ali ima nekih stvari koje su vezane i za igrački kadar. Počnimo od toga. Alihodžić mi se čini nedoraslim za ovaj posao, po informacijama koje imam (ne čitam samo forum) se čini dosta mlakim i neodgovornim za ovaj posao. Dosta mahalskih principa ima i dalje u radu, a mahala nije za ozbiljan posao. Dalje, o marketingu su mnogi pisali, i ja sam, ali moram opet reći par rečenica. Po mom mišljenju, ubjedljivo najgori posao koji radi klub je ovaj marketinški. Od odnosa sa javnošću, sa navijačima, od toga da nema plakata za utakmicu, do nekih već dubljih stvari koje bi trebale privući "lijene" navijače. "Mi smo Željo" neće proći ovdje. Puno je mahalaških priča, puno je gluposti koje se pričaju. Logično je da klub neće na svaku mahalašku reagovati, ali treba reagovati na one vijesti i laži koje se prošire kroz dosta portala (kakvih-takvih, ali ih ljudi čitaju). Evo npr. za Jankovića, ocrnio je klub da su ga pokušali prevariti, ako nisu, trebali su izaći u javnost. Ovako je ostalo da smo mi idioti koji ne poštujemo svoju riječ i narušavamo imidž kluba zbog nekog Jankovića. Fanshop mora ozbiljnije i kvalitetnije raditi, a za ozbiljnost i kvalitet Fanshopa su potrebni kvalitetni proizvodi sa dobrim dizajnom. Pa nek cijene i budu veće, ali proizvod mora imati optimalan kvalitet. Navijači i simpatizeri moraju osjećati brigu kluba za njima, pa će vjerovatno i oni više brinuti o klubu, uprava mora zaraditi konkretnim akcijama povjerenje navijača, mora postojati maksimalna transparentnost.
Dakle, ima segmenata koji su dobri, omladinska škola radi fenomenalno, ali opet, s druge strane, moramo ovo "Mi smo Željo" i dokazati na djelima, a ne samo pričom.
I nemojte unositi negativnu energiju.
nije to bolest rijetka...
Neko je postavio klip sa yt par stranica prije,njegove partije u Brazilu. Ono sto sam ja saznao iz medija i iz tog klipa je da je momak igrao u drugoj ligi Brazila za par klubova,izuzetno brz i prodoran igrac,dobra kretnja u napadu,bar je tako na tom klipuTracy3McGrady je napisao/la:Kakav je ovaj brazilac sto nam je došao, zna li se išta o njemu?

I dajete ljudi da nadjemo neku sredinu kad pricamo o aktulnostima,pojacanjima,ekipi i svemu ostalom u klubu,nekako je postalo zamarjuce pratiti temu u posljednje vrijeme,jedni kude,drugi brane..

Cestitke kadetima,puno srce nam zelim sutra na izvalcenju aBd

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Evo sad s otoke.. Odlicna partija momaka. Zeric klasa a uz njeg krilo (11) i zadnji vezni (8). Strijelac gola odlican. Kasbije opsirnije. Ostaje zal sto nisam s drugom @tm8782 ispratio mec 
@advanced1921 fino si napisao sve sto smo sinoc na kafi pricali

@advanced1921 fino si napisao sve sto smo sinoc na kafi pricali

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ponosan sam, bravo i za Adzema, uspjesna sezona ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Drago mi je sto se Osim slikao sa njima.
Kako je ova slika upečatljiva. Djeca sa živom ikonom FK Željezničar! Ma ovo nema niko, 'ebo sve pare svijeta, kad se meni svaka dlaka na tijelu naježi gledajući ovakav prizor.
Svaka čast momci 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zasto nemamo informacije iz Medjugorja? Pa nikakvih vijesti, slika, neki intervju, video? Pa dajte nam neke informacije ... Hoce raja i da cita, i to je neki vid marketinga ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- manijakgotti
- Kontakt:
Čudi me da Stambolić ništa ne piše o uspjehu kadeta
jel imamo procenat ako se proda zukanovic
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
nešto skroz sitno. mada u našoj situaciji ništa nije sitno...
hvala brate mozda jedno 50 miljaChWilla je napisao/la:nešto skroz sitno. mada u našoj situaciji ništa nije sitno...
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
FOTO: Kadeti savladali Maribor i podigli pehar najboljeg na turniru
http://fkzeljeznicar.ba/foto-kadeti-sav ... iru/14928/
http://fkzeljeznicar.ba/foto-kadeti-sav ... iru/14928/
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Koliko je zukanovic bio kod nas zna li ko tacno?? Godinu?Dvije?
Ja nadjoh samo godinu znaci imamo 0,5% tj. haman nista tako da tu para nekih nema
Ja nadjoh samo godinu znaci imamo 0,5% tj. haman nista tako da tu para nekih nema

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 19 gostiju.