FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@sabinho sve jasno,al" uvijek mozhe gore,a bojim se da bi sa oshtrim to bio sluchaj,frajer nije branio bash bruku vremena a i kad je branio to je bio velezh i olimpic?u velezhu bio solidan u olimpicu poprilichno bezvezan kol ko me pamchenje sluzhi[WHITE SMILING FACE],nejse,molimo se Bogu da matej dodje
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
- bordoakapitar
Moramo biti strpljivi i vjerovati Upravi, jer ljudi daju maximum id sebe cijelo vrijeme. Jedini problem je sto Amidza jos ne ulaze u prvi tim jer covjek ima prioritete i strategiju a to sto bi mi sve preko noci, to je vec nas problem. Uprava se bori koliko moze da dovede igrace koji se uklapaju u nas finansijski proracun i ne sumnjam da ce dovesti jos nekog dobrog igraca a za Vukcevica sam odmah rekao da nece potpisati jer nasi to rjesavaju isti dan... Za Evropu treba infrastruktura i ja ne ocekujem nikakakve grupne faze dok se ne izgradi redom kamp, stadion i pocnu KUPOVATI igraci koji vrijede preko miliona... Nisam nikakav pesimista, ali ne ocekujte puno od Evrope...
Imas dvije opcije.dovest stopera iz nase lige jos danas ili sacekat koji dan za stopera iz vana.Sta ti je draze da se uradi?
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
To je to!!!bordoakapitar je napisao/la:Moramo biti strpljivi i vjerovati Upravi, jer ljudi daju maximum id sebe cijelo vrijeme. Jedini problem je sto Amidza jos ne ulaze u prvi tim jer covjek ima prioritete i strategiju a to sto bi mi sve preko noci, to je vec nas problem. Uprava se bori koliko moze da dovede igrace koji se uklapaju u nas finansijski proracun i ne sumnjam da ce dovesti jos nekog dobrog igraca a za Vukcevica sam odmah rekao da nece potpisati jer nasi to rjesavaju isti dan... Za Evropu treba infrastruktura i ja ne ocekujem nikakakve grupne faze dok se ne izgradi redom kamp, stadion i pocnu KUPOVATI igraci koji vrijede preko miliona... Nisam nikakav pesimista, ali ne ocekujte puno od Evrope...
- ElCartel11
- Kontakt:
Do jucer smo uvrstavali u prvih 11 Vukcevica i Husejinovica, a danas gubimo i ove sto su vec u klubu
I nemojte mi furat sad iste izgovore kao mitomani, pricate pa nije nam ni trebao Vukcevic, a do juce svi svrsavali na njega. Apsolutno nam je bio potreban igrac takvog kalibra, iskustva i prava steta sto ga nismo doveli!

I nemojte mi furat sad iste izgovore kao mitomani, pricate pa nije nam ni trebao Vukcevic, a do juce svi svrsavali na njega. Apsolutno nam je bio potreban igrac takvog kalibra, iskustva i prava steta sto ga nismo doveli!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
@bordoakapitar ne ochekujem ja nikakav pink floyd u evropi ali ne zhelim da primim 7 icu od steaue ili ludogoretsa?a bez delacha i sa trenutnom zadnjom linijom to je itekako izgledan scenario
VVVBK
VVVBK
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
hilmo je napisao/la:To je to!!!bordoakapitar je napisao/la:Moramo biti strpljivi i vjerovati Upravi, jer ljudi daju maximum id sebe cijelo vrijeme. Jedini problem je sto Amidza jos ne ulaze u prvi tim jer covjek ima prioritete i strategiju a to sto bi mi sve preko noci, to je vec nas problem. Uprava se bori koliko moze da dovede igrace koji se uklapaju u nas finansijski proracun i ne sumnjam da ce dovesti jos nekog dobrog igraca a za Vukcevica sam odmah rekao da nece potpisati jer nasi to rjesavaju isti dan... Za Evropu treba infrastruktura i ja ne ocekujem nikakakve grupne faze dok se ne izgradi redom kamp, stadion i pocnu KUPOVATI igraci koji vrijede preko miliona... Nisam nikakav pesimista, ali ne ocekujte puno od Evrope...
Pa navijaci od uprave ne traže mnogo,samo da se u ovoj kokuznoj ligi osvoji titula,a da šecer ne fasuju.I da u LŠ se ne obrukamo.

Zar je to puno.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jun 2015, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Delac vjerovatno ide u Ludogorec i kao da gledam njih cemo izvuc ahha
Sabrine mi moje!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
steta za Simona, ja sam prije 2 dana bio ubijedjen da ce potpisat, kako sam cuo sve je bilo spremno, sta se izjalovilo bog zna..
steta, veliko je on ime za nasu ligu, al opet dobra stvar je da vec imamo Milosa i Mesu, a Mesu ocekujte u drugacijem svjetlu ove sezone.
Jos samo stoper, Matej bi volio da ostanne kod nas, to je milion posto sigurno, eh sad koji faktori su tu i sta sve utice ja ne znam, volio bi da ostane kao i svi vi .

steta, veliko je on ime za nasu ligu, al opet dobra stvar je da vec imamo Milosa i Mesu, a Mesu ocekujte u drugacijem svjetlu ove sezone.
Jos samo stoper, Matej bi volio da ostanne kod nas, to je milion posto sigurno, eh sad koji faktori su tu i sta sve utice ja ne znam, volio bi da ostane kao i svi vi .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne znam po kojoj osnovi bi Delac prija nas izabrao nego Ludogorec??
Borjan je otisao u Lodogorets.Pa **** ga zar je toliko tesko procitat sto je neko napisao 5 minuta prije tebeBosnianKingdom je napisao/la:Delac vjerovatno ide u Ludogorec i kao da gledam njih cemo izvuc ahha
Prirasli mu srcuxbox je napisao/la:Ne znam po kojoj osnovi bi Delac prija nas izabrao nego Ludogorec??

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ajax je napisao/la:Ako propadnu svi ovi stoperi evo par "rezervnih" iskusnih Brazilaca za potpisat na godinu-dvije.
http://www.transfermarkt.de/glauber/pro ... eler/37537
http://www.transfermarkt.de/robson/profil/spieler/56935
http://www.transfermarkt.de/antonio-fer ... eler/42853
http://www.transfermarkt.de/david-lopes ... eler/37621

iz vana, u nasoj ligi nemas stopera koji je barem dva koplja iznad ovih koje sad imamo tako da nam ne treba bilo kakav stoper samo da bi ga imali nego nam treba neko kvalitetanOrton je napisao/la:Imas dvije opcije.dovest stopera iz nase lige jos danas ili sacekat koji dan za stopera iz vana.Sta ti je draze da se uradi?
Pyro is not a crime !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Alaima vratiti kao sto Sabinho kaze 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa ljudi vi ste mislili da nama niko nece otici ? Pa otici ce Krste,Puzigaca,Kallasi/Baric,mozda Cimi ili Okic.
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
kako samo godinama dijelimo istu filozofiju[WHITE SMILING FACE]amypitar je napisao/la:hilmo je napisao/la:To je to!!!bordoakapitar je napisao/la:Moramo biti strpljivi i vjerovati Upravi, jer ljudi daju maximum id sebe cijelo vrijeme. Jedini problem je sto Amidza jos ne ulaze u prvi tim jer covjek ima prioritete i strategiju a to sto bi mi sve preko noci, to je vec nas problem. Uprava se bori koliko moze da dovede igrace koji se uklapaju u nas finansijski proracun i ne sumnjam da ce dovesti jos nekog dobrog igraca a za Vukcevica sam odmah rekao da nece potpisati jer nasi to rjesavaju isti dan... Za Evropu treba infrastruktura i ja ne ocekujem nikakakve grupne faze dok se ne izgradi redom kamp, stadion i pocnu KUPOVATI igraci koji vrijede preko miliona... Nisam nikakav pesimista, ali ne ocekujte puno od Evrope...
Pa navijaci od uprave ne traže mnogo,samo da se u ovoj kokuznoj ligi osvoji titula,a da šecer ne fasuju.I da u LŠ se ne obrukamo.![]()
Zar je to puno.
VVVBK
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da bog da izborili ligu 12 sa tim
nece toliko valjda

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- bordoakapitar
Ja se ne bojim nikakvih 7-ca u 2.pretkolu s kim god da budemo igrali. Ova ekipa se dobro poznaje i ne treba puno vremena da bude na nivou a 7-cu smo primili od Svaba i to u play-off rundi kad je Dzeno pretjerao i odveo istih 11 u Obarsku 3 dana prije Gladbaha... Zao bi mi bilo da Matej ode, ali mislim da ce Ostrakovic biti solidan. Stoper nam svakako treba i tu se mora nesto uraditi da ne bi dosli u situaciju kao sa bekovima za derbi. Dodatni problem je sto Tatko nema pravo nastupa u prvoj evropskoj tekmi ali sam siguran da se necemo obrukati pa makar i sa Celticom igrali...
ma ja mislim da nas neko zajebava sa Delacom, ili mediji ili nas ti bugari bas prate i iz inata hoce da nas oslabe
imaju Borjana, koji ce im k onda Delac,tako da se ja iskreno nadam da je ovo suplja prica i da ce se Delac vratiti
edit: sinoc pisah nesto u vezi poljaka pa mi neko rece da kao ja poredim nas sa Varvarima, kralju ako je tebi normalno da te navijaci Poljaci prate iz svoje zemlje skroz do Slovacke i tu te napadnu onda ti sutra idi tamo, za mene su to divljaci, i ludjaci koje zelim da izbjegnem, kao sto vjerujem i veci dio nase navijacke grupe

edit: sinoc pisah nesto u vezi poljaka pa mi neko rece da kao ja poredim nas sa Varvarima, kralju ako je tebi normalno da te navijaci Poljaci prate iz svoje zemlje skroz do Slovacke i tu te napadnu onda ti sutra idi tamo, za mene su to divljaci, i ludjaci koje zelim da izbjegnem, kao sto vjerujem i veci dio nase navijacke grupe
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 21 jun 2015, 16:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ebi46, Fouzi1, hase73, KarloIvandic, skoJaa, stokastoka23 i 70 gostiju.