FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 21 jun 2015, 16:02

@sabinho sve jasno,al" uvijek mozhe gore,a bojim se da bi sa oshtrim to bio sluchaj,frajer nije branio bash bruku vremena a i kad je branio to je bio velezh i olimpic?u velezhu bio solidan u olimpicu poprilichno bezvezan kol ko me pamchenje sluzhi[WHITE SMILING FACE],nejse,molimo se Bogu da matej dodje

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 21 jun 2015, 16:03

Moramo biti strpljivi i vjerovati Upravi, jer ljudi daju maximum id sebe cijelo vrijeme. Jedini problem je sto Amidza jos ne ulaze u prvi tim jer covjek ima prioritete i strategiju a to sto bi mi sve preko noci, to je vec nas problem. Uprava se bori koliko moze da dovede igrace koji se uklapaju u nas finansijski proracun i ne sumnjam da ce dovesti jos nekog dobrog igraca a za Vukcevica sam odmah rekao da nece potpisati jer nasi to rjesavaju isti dan... Za Evropu treba infrastruktura i ja ne ocekujem nikakakve grupne faze dok se ne izgradi redom kamp, stadion i pocnu KUPOVATI igraci koji vrijede preko miliona... Nisam nikakav pesimista, ali ne ocekujte puno od Evrope...

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 21 jun 2015, 16:03

Imas dvije opcije.dovest stopera iz nase lige jos danas ili sacekat koji dan za stopera iz vana.Sta ti je draze da se uradi?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 21 jun 2015, 16:05

bordoakapitar je napisao/la:Moramo biti strpljivi i vjerovati Upravi, jer ljudi daju maximum id sebe cijelo vrijeme. Jedini problem je sto Amidza jos ne ulaze u prvi tim jer covjek ima prioritete i strategiju a to sto bi mi sve preko noci, to je vec nas problem. Uprava se bori koliko moze da dovede igrace koji se uklapaju u nas finansijski proracun i ne sumnjam da ce dovesti jos nekog dobrog igraca a za Vukcevica sam odmah rekao da nece potpisati jer nasi to rjesavaju isti dan... Za Evropu treba infrastruktura i ja ne ocekujem nikakakve grupne faze dok se ne izgradi redom kamp, stadion i pocnu KUPOVATI igraci koji vrijede preko miliona... Nisam nikakav pesimista, ali ne ocekujte puno od Evrope...
To je to!!!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 21 jun 2015, 16:05

Do jucer smo uvrstavali u prvih 11 Vukcevica i Husejinovica, a danas gubimo i ove sto su vec u klubu :lol:
I nemojte mi furat sad iste izgovore kao mitomani, pricate pa nije nam ni trebao Vukcevic, a do juce svi svrsavali na njega. Apsolutno nam je bio potreban igrac takvog kalibra, iskustva i prava steta sto ga nismo doveli!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 jun 2015, 16:12

@bordoakapitar ne ochekujem ja nikakav pink floyd u evropi ali ne zhelim da primim 7 icu od steaue ili ludogoretsa?a bez delacha i sa trenutnom zadnjom linijom to je itekako izgledan scenario

VVVBK

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 21 jun 2015, 16:13

hilmo je napisao/la:
bordoakapitar je napisao/la:Moramo biti strpljivi i vjerovati Upravi, jer ljudi daju maximum id sebe cijelo vrijeme. Jedini problem je sto Amidza jos ne ulaze u prvi tim jer covjek ima prioritete i strategiju a to sto bi mi sve preko noci, to je vec nas problem. Uprava se bori koliko moze da dovede igrace koji se uklapaju u nas finansijski proracun i ne sumnjam da ce dovesti jos nekog dobrog igraca a za Vukcevica sam odmah rekao da nece potpisati jer nasi to rjesavaju isti dan... Za Evropu treba infrastruktura i ja ne ocekujem nikakakve grupne faze dok se ne izgradi redom kamp, stadion i pocnu KUPOVATI igraci koji vrijede preko miliona... Nisam nikakav pesimista, ali ne ocekujte puno od Evrope...
To je to!!!

Pa navijaci od uprave ne traže mnogo,samo da se u ovoj kokuznoj ligi osvoji titula,a da šecer ne fasuju.I da u LŠ se ne obrukamo. :hmmmmm:
Zar je to puno. :hmmmmm:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jun 2015, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2015, 16:14

Delac vjerovatno ide u Ludogorec i kao da gledam njih cemo izvuc ahha
Sabrine mi moje!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 jun 2015, 16:15

steta za Simona, ja sam prije 2 dana bio ubijedjen da ce potpisat, kako sam cuo sve je bilo spremno, sta se izjalovilo bog zna.. :(
steta, veliko je on ime za nasu ligu, al opet dobra stvar je da vec imamo Milosa i Mesu, a Mesu ocekujte u drugacijem svjetlu ove sezone.
Jos samo stoper, Matej bi volio da ostanne kod nas, to je milion posto sigurno, eh sad koji faktori su tu i sta sve utice ja ne znam, volio bi da ostane kao i svi vi .
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 21 jun 2015, 16:16

Ne znam po kojoj osnovi bi Delac prija nas izabrao nego Ludogorec??

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 21 jun 2015, 16:17

BosnianKingdom je napisao/la:Delac vjerovatno ide u Ludogorec i kao da gledam njih cemo izvuc ahha
Borjan je otisao u Lodogorets.Pa **** ga zar je toliko tesko procitat sto je neko napisao 5 minuta prije tebe

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 jun 2015, 16:18

xbox je napisao/la:Ne znam po kojoj osnovi bi Delac prija nas izabrao nego Ludogorec??
Prirasli mu srcu :tralala: :tralala: :tralala:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 jun 2015, 16:19

:kafa: :kafa: ( Igraci kojima je istekao ugovor )

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 jun 2015, 16:23

Orton je napisao/la:Imas dvije opcije.dovest stopera iz nase lige jos danas ili sacekat koji dan za stopera iz vana.Sta ti je draze da se uradi?
iz vana, u nasoj ligi nemas stopera koji je barem dva koplja iznad ovih koje sad imamo tako da nam ne treba bilo kakav stoper samo da bi ga imali nego nam treba neko kvalitetan
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 16:24

Alaima vratiti kao sto Sabinho kaze :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 jun 2015, 16:25

Pa ljudi vi ste mislili da nama niko nece otici ? Pa otici ce Krste,Puzigaca,Kallasi/Baric,mozda Cimi ili Okic.
Sabrine mi moje!

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 21 jun 2015, 16:27

amypitar je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
To je to!!!

Pa navijaci od uprave ne traže mnogo,samo da se u ovoj kokuznoj ligi osvoji titula,a da šecer ne fasuju.I da u LŠ se ne obrukamo. :hmmmmm:
Zar je to puno. :hmmmmm:
kako samo godinama dijelimo istu filozofiju[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jun 2015, 16:28

Da bog da izborili ligu 12 sa tim :mrgreen: nece toliko valjda
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 21 jun 2015, 16:32

Ja se ne bojim nikakvih 7-ca u 2.pretkolu s kim god da budemo igrali. Ova ekipa se dobro poznaje i ne treba puno vremena da bude na nivou a 7-cu smo primili od Svaba i to u play-off rundi kad je Dzeno pretjerao i odveo istih 11 u Obarsku 3 dana prije Gladbaha... Zao bi mi bilo da Matej ode, ali mislim da ce Ostrakovic biti solidan. Stoper nam svakako treba i tu se mora nesto uraditi da ne bi dosli u situaciju kao sa bekovima za derbi. Dodatni problem je sto Tatko nema pravo nastupa u prvoj evropskoj tekmi ali sam siguran da se necemo obrukati pa makar i sa Celticom igrali...

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 21 jun 2015, 16:35

ma ja mislim da nas neko zajebava sa Delacom, ili mediji ili nas ti bugari bas prate i iz inata hoce da nas oslabe :lol: imaju Borjana, koji ce im k onda Delac,tako da se ja iskreno nadam da je ovo suplja prica i da ce se Delac vratiti

edit: sinoc pisah nesto u vezi poljaka pa mi neko rece da kao ja poredim nas sa Varvarima, kralju ako je tebi normalno da te navijaci Poljaci prate iz svoje zemlje skroz do Slovacke i tu te napadnu onda ti sutra idi tamo, za mene su to divljaci, i ludjaci koje zelim da izbjegnem, kao sto vjerujem i veci dio nase navijacke grupe
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 21 jun 2015, 16:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ebi46, Fouzi1, hase73, KarloIvandic, skoJaa, stokastoka23 i 70 gostiju.