Mujagic jedini ima ugovor.galeb je napisao/la:Ko od kadeta koji su danas igrali na turniru (i da li ijedan) ima profi ugovor? Danas na Otoci pored pobrojanih Zerica, Mujagica, igraca sa brojem 11 i malog sa brojem 8 na mene je pravo jak utisak ostavio lijevi bek, broj 20! Momak ima fin centarsut, uporan, trci k'o navijen..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa jel se skroz odustalo od govedarice ili ima jos sansi da se dovede?
pogledaš likove u dresovima i bude ti jasno da je to slika od prošle godine u ova doba 
Jao cetvorke u gornjem desnom coskuElegant je napisao/la:
Jesu li ovo novi dresovi ?
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Re: Odg: FK Željezničar
Zna li neko kako se zove ovaj kadet sa slike odma iz Adzema? (crn,malo visociji i lici malo na Dadu Sadikovica sa ovom frizuricom) 
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Pa nije ti ovo spotted SarajevoSouthboy je napisao/la:Zna li neko kako se zove ovaj kadet sa slike odma iz Adzema? (crn,malo visociji i lici malo na Dadu Sadikovica sa ovom frizuricom)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Pa nije ti ovo spotted SarajevoSouthboy je napisao/la:Zna li neko kako se zove ovaj kadet sa slike odma iz Adzema? (crn,malo visociji i lici malo na Dadu Sadikovica sa ovom frizuricom)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Re: RE: Re: Odg: FK Željezničar
Deset minuta gledam u ovu sliku cijelog prvog tima od prošle godine i kontam koga ti budalom pravišSouthboy je napisao/la:Zna li neko kako se zove ovaj kadet sa slike odma iz Adzema? (crn,malo visociji i lici malo na Dadu Sadikovica sa ovom frizuricom)
Čekaj da se javi onaj nas omladinac on ih zna sve
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trening majice od prošle sezoneElegant je napisao/la:
Jesu li ovo novi dresovi ?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sve čestitke Željinim kadetima, nije mala stvar uzeti turnir u ovakvoj konkurenciji. Ovo su pozitivne stvari u našem fudbalu!

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
-
MosaLjoze1921
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Haris SubašićSouthboy je napisao/la:Zna li neko kako se zove ovaj kadet sa slike odma iz Adzema? (crn,malo visociji i lici malo na Dadu Sadikovica sa ovom frizuricom)
- champions1921
Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Željezničar
Danas medju boljim. Talentovan krilni igrač.MosaLjoze1921 je napisao/la:Haris SubašićSouthboy je napisao/la:Zna li neko kako se zove ovaj kadet sa slike odma iz Adzema? (crn,malo visociji i lici malo na Dadu Sadikovica sa ovom frizuricom)![]()
BUDI ŽELJO !!!
Hvala zbog toga pitam jer sam momka zapazio,ima neku simboliku u svojoj igri,moglo bi biti sta od njega u buducnosti ako se posveti sportskom zivotu.Naravno pored Zerica i Mujagica koji su vec ispred svojih vrsnjaka.MosaLjoze1921 je napisao/la:Haris SubašićSouthboy je napisao/la:Zna li neko kako se zove ovaj kadet sa slike odma iz Adzema? (crn,malo visociji i lici malo na Dadu Sadikovica sa ovom frizuricom)![]()
Na ove neumjesne gore komentare necu odgovarati.
19TM87
Ovi Plavi dječaci nikada svog Želju neće iznevjeriti

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
KeepTheBlueFlag
- Kontakt:
Ma Žerić je sad već bolji igrač od Sadikovićaa
Ovi momci zlata vrijede, uslovi im se trebaju jos poboljsat.
Samo da Rijad probije led, donijet ce oni mnogo titula i lijepih trenutaka na Grbavicu a onda aBd i transfere ozbiljne u klasne klubove.
Samo da Rijad probije led, donijet ce oni mnogo titula i lijepih trenutaka na Grbavicu a onda aBd i transfere ozbiljne u klasne klubove.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mene je strah Zere, daj potpisi to vise ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Nije to to, nismo o naknadi za treniranje pisali nego o solidarnosti onoj kod transfera gdje svi timovi gdje je igrač igrao od 12 do 23 godine dobijaju parePappy je napisao/la:Koliko ja znam dobija se 2 000 evra za svaku godinu u klubu, počevši od prve registracije, ukoliko nije potpisao profi. Kasnije se kada junior potpiše profi dobija nešto više po godini.
p.s Taman za Miljana.
Lijevo krilo, broj 11? Kasnije presao na desno krilo?champions1921 je napisao/la:Danas medju boljim. Talentovan krilni igrač.MosaLjoze1921 je napisao/la:Haris SubašićSouthboy je napisao/la:Zna li neko kako se zove ovaj kadet sa slike odma iz Adzema? (crn,malo visociji i lici malo na Dadu Sadikovica sa ovom frizuricom)![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.