FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Heller
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Heller » 21 jun 2015, 18:45

Jesmo mi ikad imali sa bilo kim četverogodišnji ugovor :o ovo je odlično, znači ako se Mujić iole razvije možemo uzet pare za njega :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 21 jun 2015, 18:46

Heller je napisao/la:Jesmo mi ikad imali sa bilo kim četverogodišnji ugovor :o ovo je odlično, znači ako se Mujić iole razvije možemo uzet pare za njega :tokralju: :tokralju: :tokralju:
treba ga sad forsirat cjelu ovu sezonu :)

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 21 jun 2015, 18:47

Ode on za godinu-dvije van. Velika odšteta će se zaraditi na njemu, možda bude i blizu Husejinovića. :D

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 21 jun 2015, 18:48

NKMramor je napisao/la:Ode on za godinu-dvije van. Velika odšteta će se zaraditi na njemu, možda bude i blizu Husejinovića. :D
al valjda i dobijemo sta od odstete za razliku od husejnovica

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 jun 2015, 19:02

Ugovor sa Mujićem je "brak iz interesa".Njegov rahmetli djed je davao dosta novca Slobodi.
Ja volim FK Tuzla City

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 jun 2015, 19:05

sloboda72 je napisao/la:Ugovor sa Mujićem je "brak iz interesa".Njegov rahmetli djed je davao dosta novca Slobodi.

Mujicev rahmetli djed je bio jedan od najvecih Slobodasa
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jun 2015, 19:11

dobar igrac za klupe, posebno zbog svog njuha za gol..kad se zaneda moze uci sa klupe i ugurat neki otpadak ko sto najbolje zna

inace nam za prvih 11 trebaju bolji igraci na toj poziciji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 21 jun 2015, 19:16

Nisam znao da je uknjizio i 6 asistencija, svaka cast. Ja bih se sad rijesio Krpica, a doveo kvalitetno drsno krilo i desnog beka i to je to. DM bi samo bio bonus igrac. Mujica bih koristio kao zamjenu Ahmetovicu ili nekada i obojicu gurnuo u vatru, a Colovica (ili cak i Mujica po potrebi) imati na desnom krilu kao zamjenu. A ako i ne dovedemo desno krilo, onda mozemo forsirati Mujica i ujedno Colovica isprobavati malo cesce. Svi ti igraci mozda nisu ogroman kvalitet za neke velike ciljeve kluba (mada za Colovica se jos ne zna), ali ako naprave boom odmah se mogu uzeti pristojne pare.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 jun 2015, 19:32

Ovo je dobra stvar.Ovakve ugovore i treba praviti,

P.S
Neki naši ozbiljni forumaši su mi slali poruku ,da me uvežu sa Azmirom,kad su u pitanju naša djeca koju sam navodio,To činim samo zbog toga što sam sigurno 6 godina živio sa tom djecom,pomagao im u svemu koliko god sam mogaoTa djeca su sve sebi sama morala plaćati,i opet bili najbolji-državni prvaci.,Znajući da je sad na čelu Slobode čovjek za kojeg milslim da ide u pravom smijeru,ovako pokušavam animirati ljude koji su zaduženi za dovođenje igrača,jer više nisam u stanju gledati igrače koji veze nemaju,Ja vam se zahvaljujem,a.nisam mendžer,niti imam ikakve veze sa tim igračima sem facbook-a-Previše sam poslovno zauzet,volim i to sam dokazao naš klub i želim da za njega igraju najbolji,a ne polovnjaci,

Bez obzira što ga vežu sa Željom,ja i dalje mislim da Mešanović ima mjesta u Slobodi,da je Borogovac odličan igrač,da je Gojković odličan igrač,Svi trenutno slobodni igrači,mladi a i ta nam mjesta trebaju.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jun 2015, 19:41

joksimovic je napisao/la:Ovo je dobra stvar.Ovakve ugovore i treba praviti,

P.S
Neki naši ozbiljni forumaši su mi slali poruku ,da me uvežu sa Azmirom,kad su u pitanju naša djeca koju sam navodio,To činim samo zbog toga što sam sigurno 6 godina živio sa tom djecom,pomagao im u svemu koliko god sam mogaoTa djeca su sve sebi sama morala plaćati,i opet bili najbolji-državni prvaci.,Znajući da je sad na čelu Slobode čovjek za kojeg milslim da ide u pravom smijeru,ovako pokušavam animirati ljude koji su zaduženi za dovođenje igrača,jer više nisam u stanju gledati igrače koji veze nemaju,Ja vam se zahvaljujem,a.nisam mendžer,niti imam ikakve veze sa tim igračima sem facbook-a-Previše sam poslovno zauzet,volim i to sam dokazao naš klub i želim da za njega igraju najbolji,a ne polovnjaci,

Bez obzira što ga vežu sa Željom,ja i dalje mislim da Mešanović ima mjesta u Slobodi,da je Borogovac odličan igrač,da je Gojković odličan igrač,Svi trenutno slobodni igrači,mladi a i ta nam mjesta trebaju.
Slazem se sa tobom, nisu nikada imali priliku igrati u sredjenoj Slobodi u kojoj se zna ko je ko......treba im dati sansu....ovo je neka nova Sloboda.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 jun 2015, 19:41

sloboda72 je napisao/la:Ugovor sa Mujićem je "brak iz interesa".Njegov rahmetli djed je davao dosta novca Slobodi.
U djedovo vrijeme da.ali danas taj momak i nije više tako loš,a još je i mlad-Samo moora debelo poraditi na motorici

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 jun 2015, 19:46

Skver je napisao/la:
joksimovic je napisao/la:Ovo je dobra stvar.Ovakve ugovore i treba praviti,

P.S

Slazem se sa tobom, nisu nikada imali priliku igrati u sredjenoj Slobodi u kojoj se zna ko je ko......treba im dati sansu....ovo je neka nova Sloboda.
Apsolutno se slažem

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jun 2015, 19:50

Mesanovic nam treba.....Gojkovic nam treba.....Borgi je sigurno bolji i skolovaniji fudbaler od Mehidica....neka ih u rosteru pa nek se bore.
Apelujem odgovornim ljudima da probaju dovesti ove momke......domaci su, bar im ne treba placati smjestaj.

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 21 jun 2015, 20:03

staragarda je napisao/la:Mujic na 4 godine :shock: :clap: :clap: ...kad smo mi nekog na ovoliko godina potpisali :wtf: ...hvala predsjednice i SAMO BAHATO :tokralju: :tokralju: :clap:
Kad je bilo ko u PL potpisao ? Ja se ne sjecam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 21 jun 2015, 20:04

Skver je napisao/la:Mesanovic nam treba.....Gojkovic nam treba.....Borgi je sigurno bolji i skolovaniji fudbaler od Mehidica....neka ih u rosteru pa nek se bore.
Apelujem odgovornim ljudima da probaju dovesti ove momke......domaci su, bar im ne treba placati smjestaj.
Potpis

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 jun 2015, 20:04

vidi kako se vremena mijenjaju..do prije par sedmica me napadaju,sta ce nam izdajnici,a danas bi gojkovica,mesana. :P
malo sam ironican,nije zlonamjerno,ali to je ispravan put..mujic,ordagic,piric...to je buducnost,tu su pare..
treba ih samo izbaciti na trziste koje vrijedi....ako me razumijete,jos kada im dodas talentovane momke poput gojkovica,mesana...za sve njih se mogu pare uzeti,pa jbg,napravice barem jedan bum od njih i otici vani,a i to bi bio uspjeh...gdje smo bili a gdje smo sad..
hvala ti predsjednice nas... :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 jun 2015, 20:06

solinas je napisao/la:vidi kako se vremena mijenjaju..do prije par sedmica me napadaju,sta ce nam izdajnici,a danas bi gojkovica,mesana. :P
malo sam ironican,nije zlonamjerno,ali to je ispravan put..mujic,ordagic,piric...to je buducnost,tu su pare..
treba ih samo izbaciti na trziste koje vrijedi....ako me razumijete,jos kada im dodas talentovane momke poput gojkovica,mesana...za sve njih se mogu pare uzeti,pa jbg,napravice barem jedan bum od njih i otici vani,a i to bi bio uspjeh...gdje smo bili a gdje smo sad..

Ti si najgori zakuhas pa odes :rol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 21 jun 2015, 20:07

Semir Borogovac
[youtube][/youtube]
Ovo je skolovan fudbaler, potpisujem se....

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 jun 2015, 20:09

TaRgEt_ je napisao/la:
solinas je napisao/la:vidi kako se vremena mijenjaju..do prije par sedmica me napadaju,sta ce nam izdajnici,a danas bi gojkovica,mesana. :P

Ti si najgori zakuhas pa odes :rol:
sto bolan brate. :)
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 21 jun 2015, 20:10

Jest da će ova sezona biti ubitačna, ali treba polako ubacivati i naše momke sa kojima smo potpisali ugovor na 3 godine: Todorović, Derdemez, Habibović i golmane Muminovića i Brezičanina. Todorović je imao neslavan prvijenac, ali treba im pružati priliku.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []