[youtube][/youtube]rigotina je napisao/la:kakva su pravila što se reflektora tiče? da li se može igrati pod 3? da li je moguće izvesti da sarajevo, željo i sloboda skinupo jedan reflektor i pošalju ga u vrapčiće pa da i ovi dobiju dojam da žive u 21. stoljeću?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Prati li se izvlačenje sutra...otorinolaringologija je napisao/la:[youtube][/youtube]rigotina je napisao/la:kakva su pravila što se reflektora tiče? da li se može igrati pod 3? da li je moguće izvesti da sarajevo, željo i sloboda skinupo jedan reflektor i pošalju ga u vrapčiće pa da i ovi dobiju dojam da žive u 21. stoljeću?
Nemojte zbrisat na more ako bude ubrzo domaća Europska
I have a dream
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Uuuuuu istina boli,vas bola ne može ni dalmatinac ni slavonac da voli,al u nečemu ste najbolji i najpoznatiji klan bijelih čarapa u zg županiji

Ja s vama lijepo, pozivam Vas na Europske utakmice a Vi meni tako. To je ta Vaša poznata tolerancija kojom se dičite
Sad gledajte na tv- j... ga kad ne znate biti pristojni
I have a dream
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Bikovi pjene na crveno ko da ovo je korida,neznam što se zovete ultras kada vi ste škutorcida

Dobro aj ozbiljno koliko ti imaš godina je vidim da ti broj cipela odgovara kvocijentu inteligencijeotorinolaringologija je napisao/la:Bikovi pjene na crveno ko da ovo je korida,neznam što se zovete ultras kada vi ste škutorcida![]()
I have a dream
nek dođu na pivu. pastrmka mi se vec najavio na rostilj iza utakmice, kaze uzimamamo 100% koga god za izvucemo. komsija moj najdraziwestherc je napisao/la:Ja s vama lijepo, pozivam Vas na Europske utakmice a Vi meni tako. To je ta Vaša poznata tolerancija kojom se dičite![]()
goveđigulašmajka
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Pozivaju se svi navijaci Zrinjskog da sutra prisustvuju izvlacenju parova za predkvalifikacije kvalifikacija za EL. Druženje u Gornjem Ograđeniku uz svinjske noklice,kuvano vino i balade Mate Bulica i klape Maslina. Svi ste pozvani i prekontrolišite lamele na svojim vozilima. Zajedno do europe iz Ograđenika
Dodjite i VI svakako ste gore na pripremamaotorinolaringologija je napisao/la:Pozivaju se svi navijaci Zrinjskog da sutra prisustvuju izvlacenju parova za predkvalifikacije kvalifikacija za EL. Druženje u Gornjem Ograđeniku uz svinjske noklice,kuvano vino i balade Mate Bulica i klape Maslina. Svi ste pozvani i prekontrolišite lamele na svojim vozilima. Zajedno do europe iz Ograđenika
I have a dream
- hskzmostar
- Kontakt:
westherc je napisao/la:Dodjite i VI svakako ste gore na pripremamaotorinolaringologija je napisao/la:Pozivaju se svi navijaci Zrinjskog da sutra prisustvuju izvlacenju parova za predkvalifikacije kvalifikacija za EL. Druženje u Gornjem Ograđeniku uz svinjske noklice,kuvano vino i balade Mate Bulica i klape Maslina. Svi ste pozvani i prekontrolišite lamele na svojim vozilima. Zajedno do europe iz Ograđenika
Jel ovo opet pastrmka?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Da rezimiramo sukobljene klubove
Zeljo-Sarajevo
Zrinjski-Velez
Velez-Sloboda
Sloboda-Zeljo
Fali jos samo.Celik oni samo sa strane mudro posmatraju
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljo-Sarajevo
Zrinjski-Velez
Velez-Sloboda
Sloboda-Zeljo
samo Sloboda
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Jasta je, nesmije preofirnohskzmostar je napisao/la:westherc je napisao/la:Dodjite i VI svakako ste gore na pripremamaotorinolaringologija je napisao/la:Pozivaju se svi navijaci Zrinjskog da sutra prisustvuju izvlacenju parova za predkvalifikacije kvalifikacija za EL. Druženje u Gornjem Ograđeniku uz svinjske noklice,kuvano vino i balade Mate Bulica i klape Maslina. Svi ste pozvani i prekontrolišite lamele na svojim vozilima. Zajedno do europe iz Ograđenika
Jel ovo opet pastrmka?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
goveđigulašmajka
- hskzmostar
- Kontakt:

Mmmmmmmm dobro dosao natrag!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
A ne tako davno Zrinjski i Sloboda su bili sukobljeni, palilo se, neredimerak je napisao/la:Da rezimiramo sukobljene klubove
Zeljo-Sarajevo
Zrinjski-Velez
Velez-Sloboda
Sloboda-Zeljo
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
**** ga nismo Vas mi izbacili nego oniHeller je napisao/la:A ne tako davno Zrinjski i Sloboda su bili sukobljeni, palilo se, neredimerak je napisao/la:Da rezimiramo sukobljene klubove
Zeljo-Sarajevo
Zrinjski-Velez
Velez-Sloboda
Sloboda-Zeljo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
I have a dream
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Vaswestherc je napisao/la:**** ga nismo Vas mi izbacili nego oniHeller je napisao/la:A ne tako davno Zrinjski i Sloboda su bili sukobljeni, palilo se, neredimerak je napisao/la:Da rezimiramo sukobljene klubove
Zeljo-Sarajevo
Zrinjski-Velez
Velez-Sloboda
Sloboda-Zeljo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Opa vidi pastrmke aka Zmaja od Vrapčića nakon sto je zadovoljio sve zene prešo na muškarce
Nullius in verba
Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim. 
vrapčićani su tu, oni su uvijek predmet sprednje, samo navalite dok nije nestaloPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.
goveđigulašmajka
rigotina je napisao/la:vrapčićani su tu, oni su uvijek predmet sprednje, samo navalite dok nije nestaloPappy je napisao/la:Šteta što nema Banjalučana, da i mi zakrvimo sa nekim.
Dobar sam ja sa njima. Ne bih ja njih napao, nema šanse.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.