E sad "jedino" sve i da dodje Mesanovic, Blagojevic je najbolji posao prelaznog roka za sada i Oda je tog misljenja, kako kaze mjesto gdje je trebao motor ekipe i da ce se razlika primjetiti.Kako sam ga shvatio nije jos u potpunosti nadmetnuo da ekipa igra onako kako on hoce a opet kazem ako sam ga dobro razumio hoce da lopta ide od stopera zeli imati igrace koji znaju lopte i hoce da igra na posjed, mene posebno nije trebao ubjedjivati siguran sam da zna sta hoce i sta radi.Ako je sa ekipom sa kojom nije u potpunosti mogao nadmetnuti sistem igre nije imao poraza u polusezoni.Onda mogu ocekivati da ako sprovede ono sto je zamislio da cu i gledati fudbal kakav i prizeljkujem na Grbavici.bojamora je napisao/la:E Mešanović bi nam bio baš pojačanje. Jedino u ovom prelaznom roku. Sigurno bi bio u prvih 11. Može igrati špica, obadva krila i ofanzivnog veznog.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- themaniaks
- Kontakt:
ja Bajica i Memiju ne bi pustio ispod nekih milion km,nadam se da uprava nece pogrijesiti kod procjene ova dva igraca
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- champions1921
E vala je gladan. Ako do sad nije zaradio nece nikad. On je i bez fudbala bio iznadprosjecno situiran a znam da je u Turskoj i Svici namlatio samo takvih para.Format je napisao/la:Mozel na krilo ovaj Mesanovic,cini mi se da je u Celiku igrao krilo. Danas igram lopte sa Jahicem,furam ga da dodje kod nad,kaze ide u Grcku ili Maribor,slabo para dole kaze,jbg
Sto se tice Mesanovica ako je u onoj formi iz Celika moze nam valjati jer moze igrati i krilo i napadaca a ima potrebno iskustvo. Samo ne vjerujem da je on u nekoj formi kad u mrtvom Osijeku nije mogao izboriti nikakvu minutazu dok je recimo Jamak bio standardan. Ako ce doci ovdje i vracati formu na racun Djenisa onda bolje da ne dolazi..
BUDI ŽELJO !!!
Ranije je vec neko napisao, samo cu da ponovim. Dinamo, bujrum, vodi Memiju, uplati 1 milion eura. Taj transfer bi diktirao cijenu svih buducih transfera.Elegant je napisao/la:Memija ako ode za klikere i neki smjesan postotak od sljedeceg transfera neka se svi u upravi upucaju kolektivno !
Dinamo itekako ima iskustva sa dovođenjme mladih igraca, kao da gledam da ce nasi pasti na neku foru.
Blagojevićbojamora je napisao/la:E Mešanović bi nam bio baš pojačanje. Jedino u ovom prelaznom roku. Sigurno bi bio u prvih 11. Može igrati špica, obadva krila i ofanzivnog veznog.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kako mi se gadi ovaj dinamo... samo zato sto imaju love misle da mogu kupiti sve... memiju niposto prodati u bilo koji klub iz bivse jugoslavije... time se narusava ugled kluba, koji je bio skoro uvijek ravnopravan tkz. "velikoj cetvorci"...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
benjamin1997
- Kontakt:
Evo i Eldin Adilovic bi trebao raskinuti ugovor sa trenutnim klubom.
Mesanovic bi bio odlicno pojacanje , al bolje vratit adilovica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Odovic je jako zadovoljan i Diatom kako kaze.Ajzea je napisao/la:Blagojevićbojamora je napisao/la:E Mešanović bi nam bio baš pojačanje. Jedino u ovom prelaznom roku. Sigurno bi bio u prvih 11. Može igrati špica, obadva krila i ofanzivnog veznog.
Mesanovic bi nam bio pravo pojačanje to je sigurno,

- champions1921
Ma vjerujem da je i Mesanovic medijska bomba u sluzbi nabijanja cijene.. Njegov menadzer to jako dobro radi i nebi mu biloprvi put..
BUDI ŽELJO !!!
Druze prodati onome ko nudi najvise i ko moze dati pare da nije na neke rate i razvlacenja pa dodjem ti itd.Po meni fina solucija Dinamo sigurno ce jos napredovati i vjerovatno se dalje prodati samim tim obezbjediti i sebi i Zelji dobru zaradu.jovanmaksimovic je napisao/la:kako mi se gadi ovaj dinamo... samo zato sto imaju love misle da mogu kupiti sve... memiju niposto prodati u bilo koji klub iz bivse jugoslavije... time se narusava ugled kluba, koji je bio skoro uvijek ravnopravan tkz. "velikoj cetvorci"...
Nama je najvaznije proci prva dva pretkola EL. Nakon toga dovesti Jahica, neka ga ovaj njegov jaran nagovori. 
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
radije u belgiju, cesku, austriju, i te lige treba prodati igrace nego u hrvatsku ili srbiju... koliko znam nikad nismo imali problema sa transferima u te lige...pile87 je napisao/la:Druze prodati onome ko nudi najvise i ko moze dati pare da nije na neke rate i razvlacenja pa dodjem ti itd.Po meni fina solucija Dinamo sigurno ce jos napredovati i vjerovatno se dalje prodati samim tim obezbjediti i sebi i Zelji dobru zaradu.jovanmaksimovic je napisao/la:kako mi se gadi ovaj dinamo... samo zato sto imaju love misle da mogu kupiti sve... memiju niposto prodati u bilo koji klub iz bivse jugoslavije... time se narusava ugled kluba, koji je bio skoro uvijek ravnopravan tkz. "velikoj cetvorci"...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- corleone87
- Kontakt:
Ma odlazak u Dinamo je dobro rijesenje jer s obzirom kako Mamić svoje igrace masno kasnije prodaje,sam prelazak iz Dinama ako se tamo pokaze uz postotak od 15-20% od narednog transfera bio bi za nas idealan..ali ispod 800000 eura ne treba pregovarati..Po meni otprilike to bi bio neki prag za Memiju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Slazem se ali nekad ne mozes da biras uslovljen si necim, svakako mislim ako dodje do ovoga da Zeljo nece losi proci kao ni Memija.jovanmaksimovic je napisao/la: radije u belgiju, cesku, austriju, i te lige treba prodati igrace nego u hrvatsku ili srbiju... koliko znam nikad nismo imali problema sa transferima u te lige...
Ko nam ponudi vise novaca tu ga treba prodati, kratko i jasno. Naravno da je ponuda normalna, a ne sica. Realno, Dinamo je Real Madrid trenutno za ostatak bivše drzave, pokazuju rezultati, transferi i igraci koji su prosli kroz njega.jovanmaksimovic je napisao/la:radije u belgiju, cesku, austriju, i te lige treba prodati igrace nego u hrvatsku ili srbiju... koliko znam nikad nismo imali problema sa transferima u te lige...pile87 je napisao/la:Druze prodati onome ko nudi najvise i ko moze dati pare da nije na neke rate i razvlacenja pa dodjem ti itd.Po meni fina solucija Dinamo sigurno ce jos napredovati i vjerovatno se dalje prodati samim tim obezbjediti i sebi i Zelji dobru zaradu.jovanmaksimovic je napisao/la:kako mi se gadi ovaj dinamo... samo zato sto imaju love misle da mogu kupiti sve... memiju niposto prodati u bilo koji klub iz bivse jugoslavije... time se narusava ugled kluba, koji je bio skoro uvijek ravnopravan tkz. "velikoj cetvorci"...
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Moramo poceti cijeniti nase igrace. Neka Memija bude prvi kojeg necemo prodati za nize od milion eura, uz postotak od 15% za naredni transfer.
- themaniaks
- Kontakt:
ko pregovara oko odlazaka,cijene i to ?
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], KrajinaTm87, NazorUso i 44 gosta.