FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zamisli koliko je on zagotivio klub kad se nakon svega vratio opet u FKS??
Pricam za Delaca
Sigurno da osjeca simpatije, i da bi se rado vratio na jos jednu sezonu.. A ako bude pametan, sigurno da mu slj sezona kod nas moze puno pomoci..
Sta god bilo, Matej je legenda!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pricam za Delaca
Sigurno da osjeca simpatije, i da bi se rado vratio na jos jednu sezonu.. A ako bude pametan, sigurno da mu slj sezona kod nas moze puno pomoci..
Sta god bilo, Matej je legenda!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ne kazem da nije tako, ali valja se sloziti sa cinjenicom da Delac nije sad aman neki golman (jeste nama valjao) ali je i on branio po kojekakvim ligama i generalno nista sad pozit. nije napravio, polusezona tamo, pa druga ovamo, pokoji nastup itd.hordasDoboj je napisao/la:Da nije bilo Delaca ne bi mozda ni uzeli titulu, covjek koji se vise borio za boje kluba nego neki koji su nasi igraci. Pa svaki gol je proslavio kao je finale LP. Vise je on nas pogurao brate nego mi njega
Hocu rec. da je momak boravio u ozbiljnijim okrzenjima (od Chelseaja, pa Vitesse, Guimaraes), profesionalac je, potrudio se, branio u kontinuitetu i dosegao sigurnost i konstantu u igri.
I tesko da ce igdje na posudbi imat ovakve rezultate kao ovu posljednju polusezonu sa nama, da bi igrac dizao formu valja igrat a tesko ce mu to igdje drugdje poci, kakav ba Ludogor. tamo bi kao i onaj iz Middlesb. branio na klupi
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
hskzmostar je napisao/la:Lacosta nasi su je pustili na razglas,tko ih jeb....![]()
![]()
Evo himne, pusticemo je mi u isti trenutak svi sa mobitela
[youtube][/youtube]
Ima li kakvih ideja za koreografiju?
Sto se Delaca tice mislim da ce on morati obaviti pripreme sa njima pa da oni odluce sta ce sa njim, odnosno koliko je napredovao da li da produze ugovor sa njim ili da ga prodaju ili posalju na posudbu do isteka ugovora ako vise ne racunaju na njega. Tako da ga ja i ne ocekujem u narednih mjesec dana osim ako su vec odlučili da ne racunaju na njega.
[youtube][/youtube]
Ima li kakvih ideja za koreografiju?
Sto se Delaca tice mislim da ce on morati obaviti pripreme sa njima pa da oni odluce sta ce sa njim, odnosno koliko je napredovao da li da produze ugovor sa njim ili da ga prodaju ili posalju na posudbu do isteka ugovora ako vise ne racunaju na njega. Tako da ga ja i ne ocekujem u narednih mjesec dana osim ako su vec odlučili da ne racunaju na njega.
Zadnja izmjena: ShofaII, dana/u 21 jun 2015, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma nek on potpise jos jednu godinu, i sa jednom rukom je bolji od Bande hahahdr.van nostrand je napisao/la:Ne kazem da nije tako, ali valja se sloziti sa cinjenicom da Delac nije sad aman neki golman (jeste nama valjao) ali je i on branio po kojekakvim ligama i generalno nista sad pozit. nije napravio, polusezona tamo, pa druga ovamo, pokoji nastup itd.hordasDoboj je napisao/la:Da nije bilo Delaca ne bi mozda ni uzeli titulu, covjek koji se vise borio za boje kluba nego neki koji su nasi igraci. Pa svaki gol je proslavio kao je finale LP. Vise je on nas pogurao brate nego mi njega
Hocu rec. da je momak boravio u ozbiljnijim okrzenjima (od Chelseaja, pa Vitesse, Guimaraes), profesionalac je, potrudio se, branio u kontinuitetu i dosegao sigurnost i konstantu u igri.
I tesko da ce igdje na posudbi imat ovakve rezultate kao ovu posljednju polusezonu sa nama, da bi igrac dizao formu valja igrat a tesko ce mu to igdje drugdje poci, kakav ba Ludogor. tamo bi kao i onaj iz Middlesb. branio na klupi
A svakako je onda 2016 slobodan, potpises ugovor i to je to
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
ne znam da li je istina ali kod mene raja objavljuju da smo dobili moguće protivnike : Bate,Dinamo ,Maribor, Skenderbeu, Videoton, zna li neko nešto o tome ?
Mosa RajvoSa
Jel ovo Bekic ili je Benko drugi sa desne strane 
Treba to uzeti sa rezervom.pitarlOOk je napisao/la:ne znam da li je istina ali kod mene raja objavljuju da smo dobili moguće protivnike : Bate,Dinamo ,Maribor, Skenderbeu, Videoton, zna li neko nešto o tome ?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To je prognoza nekih svedskih novina koji valjda svake godine dobro to pogode.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Neko ke to ovdje pomenuo da su šveđani to objavili.pitarlOOk je napisao/la:ne znam da li je istina ali kod mene raja objavljuju da smo dobili moguće protivnike : Bate,Dinamo ,Maribor, Skenderbeu, Videoton, zna li neko nešto o tome ?
Ako ke ovo ovako onda sam ja zadovoljan samo da dinamo fulimo
Toliko sam se zazelio utakmica da mi.vise nije ni bitno koga cemo izvuc (na stranu iscekivanje), samo da igramooooo 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nemoj samo Bate i Dinamo....moze u trecem
.....daj nam Albance, mozemo cuda napraviti 
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
kraljlavova
- Kontakt:
do kada je zdnji rok za prijavu igraca za ligu prvaka
- DrustveniParazit
- Kontakt:
A šta je problem da plaćamo i mi Mateju neki dio primanja koje ima u Čelziju? 
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bilo bi prejakopitarlOOk je napisao/la:ne znam da li je istina ali kod mene raja objavljuju da smo dobili moguće protivnike : Bate,Dinamo ,Maribor, Skenderbeu, Videoton, zna li neko nešto o tome ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kad smo prije 5 6 godina sa onakvim ekipama, onako dobro igrali Evropu, igrali play off sa Avdicem u napadu, sa Melunovicem, sa Kurtom itd, mislim da ove i sledece godine mozemo ocekivati konacno taj iskorak.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa pareDrustveniParazit je napisao/la:A šta je problem da plaćamo i mi Mateju neki dio primanja koje ima u Čelziju?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja vjerujem da smo ove godine spremni za iskorak samo da ne naletimo na neku MINU u ovim pretkolima.
U slucaju da prođemo drugo pretkolo i ispadnemo u trecem. Hcemo li biti nosioci u play offu lige evrope ili se to po koeficijentu određuje.?
U slucaju da prođemo drugo pretkolo i ispadnemo u trecem. Hcemo li biti nosioci u play offu lige evrope ili se to po koeficijentu određuje.?
- pregovarali ali nisu se dogovorili on trazi velike pare ima dobre ponude koje su 3-4 puta vece od nasePantelija je napisao/la:sta su danas nasi onda radili sa njim u restoranu u naselj "grbavica"vest je napisao/la:- Vukcevic nece kod nas to je patka kao i za Misimovica
- Husejinovic bi mogao doci na posudbu sa opcijom da ga kupimo
- dolazi jedan stoper koji je bio reprezentativac
- Delac bi trebao ostati i narednu sezonu
- delac bi trebao ostati kod nas mada ima interesa za njega ali sanse da ostaje su 70%
- nasa uprava ceka zrijeb da vide ima li sanse ako izvucemo nekog od skenderbeu, videoton, helsinki, malme.. dolaze nam jaka pojacanja ako izvucemo dinamo, celtic, steaua, ludogorets...nece biti velikih ulaganja jer cemo svakako ispasti
- ocekujte dobra pojacanja ako bude povoljan zrijeb onda cemo udariti na to 3. pretkolo i grupnu fazu ako ne bude dobar zrijeb boze moj idemo na titulu iduce godine bi bili 98% nosioci
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
FK Sarajevo
100 puta receno, 7 dana prije utakmice se mogu prijaviti igracii
U 3 pretkolu jedino mozes biti nosioc ako u drugom izbacis nosioca..
Sve ostalo se gleda po koeficientu kojeg imas
U 3 pretkolu jedino mozes biti nosioc ako u drugom izbacis nosioca..
Sve ostalo se gleda po koeficientu kojeg imas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.