Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
Inace ekipa u kojoj je Arteta bio na defanzivnom veznom je bila mnogo bolja od ove Coqelinove
pa je Coqelin nadoknadio tu razliku u kvalitetu i ti sa ovakvim nebulozama nekome govoris da pise gluposti
Kakve nebuloze pises rijec je o istim ekipama cak je ova Coqelinova jaca za Alexisa SAncheza i jos par igraca...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Razlika izmedju Kondogbie i Coqelina je frapantna pa hebote prvog trazi pola evrope iskesirace ga za 40 miliona, ja se kladim da za Coqelina nece stici ponuda ni od 10 miliona, 19 od 20 ljudi sto prate fudbal ce reci daj e Kondogbia puno bolji i kompletniji igrac pametnom dosta, ti i dalje zivi u zabludi da je Coqelin rang Kondogbie, Matica itd..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Samim tim je i Djuro bolji od Kosa. Njegova ekipa je slabija od Kosove.
Celik!3,2,2.
Koje pola Evrope ?BigBigBang je napisao/la:Razlika izmedju Kondogbie i Coqelina je frapantna pa hebote prvog trazi pola evrope iskesirace ga za 40 miliona, ja se kladim da za Coqelina nece stici ponuda ni od 10 miliona, 19 od 20 ljudi sto prate fudbal ce reci daj e Kondogbia puno bolji i kompletniji igrac pametnom dosta, ti i dalje zivi u zabludi da je Coqelin rang Kondogbie, Matica itd..
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa te standarde i logiku si ti nametnuo sta se sad ismijavas svojim standardimaAllGunsBlazing je napisao/la:Samim tim je i Djuro bolji od Kosa. Njegova ekipa je slabija od Kosove.
Inter, Milan, Arsenal, Totenhem, Barcelona i mnoge druge ekipe su se povezivale sa Kondogbiom e sad ko je slao konkretne ponude to ne mozemo znati znamo da su Inter i Milan sigurno medju tim, Arsenal mozda nije ni poslao ponudu kad je cuo cijenu ali nije slucajnost da se vec godinama povezuje sa ovim igracem i sigurno je bilo kontakta. Pola evrope ne znaci doslovno "pola evrope" mislim na ove malo vece ekipe..
Uglavnom mi nikakvu ponudu za Coqelina necemo dobiti a Kondogbia ce se prodati za 40 miliona pa taman da ga je samo jedan klub trazio i da su sve ovo gore laiz.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne, ti si to uveo kada si spomenuo Artetu. Dakle logicno je da je Arteta=Coq, Djuro=Kos, Jeffers=RVP.BigBigBang je napisao/la:Pa te standarde i logiku si ti nametnuo sta se sad ismijavas svojim standardimaAllGunsBlazing je napisao/la:Samim tim je i Djuro bolji od Kosa. Njegova ekipa je slabija od Kosove.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa ako se ne varam spomenuo sam Artetu u kontekstu nebeskog napretka sa Coqelinom na defanzivnom veznom o kojem ti pricas i pridodajes nekakve zasluge za nas plasman koji nije nista bolji od plasmana kad je Arteta bio dmf (a da te podsjetim rijec je o skoro identicnim ekipama) DAkle smijesno mijenjas teze nisam ja nigdje pripisao zasluge Djorou i tim ostalim panjevima za Arsenalove plasmane kao sto si ti Coqelinu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa ako cemo gledati po uspjehu timova ispada da je Djuro jednak Kosu. Jer glavno poredjenje Coqa i Artete jeste bas taj plasman tima. I kazes skoro pa identican, a zamisli kad je onda Djuro sa gorim timom ostvarivao bolje rezulate nego Kos sa boljim. Definitivno OGROMNA greska Wengera sto je pustio Djuru, a doveo Kosa.
Celik!3,2,2.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa to je zato sto si ti pripisivao zasluge igracima za plasman a ne ja dakle sve to sto si napisao si nametnuo ti a ne ja, ja sam se samo vodio tvojom logikom napretka Arsenala sa Coqelinom...

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Postavio sam ja to već prije, ali logično da se to ne može pročitati od ove gore gomile gluposti
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sramota šta se radi od teme Bgm, al ljudi ne posustaju
.
Evo i sa twittera malo
Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ 7m7 minutes ago
The Petr Cech to Arsenal move is close. Our information is that only a fee needs to be agreed with Chelsea #SSNHQ
Jest da je isto al neka, lijepo je gledat
I da kažem da ovo za Vidala stvarno nema smisla... Ramsey i on su indetični igrači al bukvalno indetični, i nama ne treba zamjena za Ramseya nego za Kokelana
Evo i sa twittera malo
Sky Sports News HQ @SkySportsNewsHQ 7m7 minutes ago
The Petr Cech to Arsenal move is close. Our information is that only a fee needs to be agreed with Chelsea #SSNHQ
Jest da je isto al neka, lijepo je gledat
I da kažem da ovo za Vidala stvarno nema smisla... Ramsey i on su indetični igrači al bukvalno indetični, i nama ne treba zamjena za Ramseya nego za Kokelana
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Schneiderlin
- Kontakt:
opet se baca prašina u oči s statistikama ala bukva bolja od aguera i ostala sranja
neznam čemu ovaj vidal ako je istina,frajer nebi donio ono što je nama potrebno,tip igrača kondogbije je nama puno potrebniji nego još jedan tip igrača kakvih imamo već u ekipi,više koristi bi imali od igrača tipa wanyame nego vidala
karanje patuljaka usred emiratesa
isto nas je pokarao i na emiratesu cupu,ali to su voajeroljupci zaboravili
[youtube][/youtube]
karanje patuljaka usred emiratesa
[youtube][/youtube]
Konačno da odgledam tu dominaciju pasova unazad nad Arsenalovim midžetima
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vrhunac kada uzima Coquelinu loptu, a ovaj ga krsi i dobija zuti xd
Sto bi se reklo prekuco Coquelina, a samim tim i Matica
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma kakav Kondogbia a vrhunac je kad se negdje na 1:40 patuljak Cazorla namjesta na sut pola sata bacajuci one svoje laznajke na koje padne svaki dvadeseti igrac kad ga raznese i cistu loptu bez faula mu uzme i onda se sjetim onoga kaze Cazorla dominirao dje je bio Kondogbia da ga zaustavi hahah
Doktorska disertacija na poziciji defanzivnog veznog u velikoj utakmici zelio bi one strucnjake sto pricaju da nije DMF da pogledaju ovaj klip i vide gdje sve igra Kondogbia i jos jednom kazu da nije DMF
Doktorska disertacija na poziciji defanzivnog veznog u velikoj utakmici zelio bi one strucnjake sto pricaju da nije DMF da pogledaju ovaj klip i vide gdje sve igra Kondogbia i jos jednom kazu da nije DMF
Molimo sve ljude dobre volje da odgledaju doktosrku disertaciju na temu dominiranje DMF pozicijom u režiji Kondogbie.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ovako su drkali prosle sezone u prvoj polusezoni na Flaminija, velicali voajera tim genijalnim transferom jer je dobro islo jedan period znam bio je onaj cuveni isto ko i za Coqelina komentar voajercine koji se ovde citirao nesto u stilu "da sam ga platio 20 miliona svi bi pricali kako je vrhunsko pojacanje" ali brzo je dosao raspad sistema pa smo se zaista uvjerili u Flaminijeve kvalitete i kakav je to balvan a tako ce biti i sa Coqelinom koji je nesto bolji ali nije to ni blizu nekog velikog nivoa niti ima potencijal.tuzlak1987 je napisao/la:Vrhunac kada uzima Coquelinu loptu, a ovaj ga krsi i dobija zuti xd
Na ovoj temi ti vlada mediokritetsko misljenje pa ces tako vidjeti da je jedan od najboljih igraca kloc Cazorla koji je kao ofanzivni vezni igrac zabio manje golova iz igre od Belerina i Chambersa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa logicno, ne treba puno gledati nekog igraxa da shvatis kako je klasa i da ima potencijala..BigBigBang je napisao/la:Ovako su drkali prosle sezone u prvoj polusezoni na Flaminija, velicali voajera tim genijalnim transferom jer je dobro islo jedan period znam bio je onaj cuveni isto ko i za Coqelina komentar voajercine koji se ovde citirao nesto u stilu "da sam ga platio 20 miliona svi bi pricali kako je vrhunsko pojacanje" ali brzo je dosao raspad sistema pa smo se zaista uvjerili u Flaminijeve kvalitete i kakav je to balvan a tako ce biti i sa Coqelinom koji je nesto bolji ali nije to ni blizu nekog velikog nivoa niti ima potencijal.tuzlak1987 je napisao/la:Vrhunac kada uzima Coquelinu loptu, a ovaj ga krsi i dobija zuti xd
Na ovoj temi ti vlada mediokritetsko misljenje pa ces tako vidjeti da je jedan od najboljih igraca kloc Cazorla koji je kao ofanzivni vezni igrac zabio manje golova iz igre od Belerina i Chambersa
Sa druge strane svaki igrac pa i Coquelin ima dobre periode ali kada dodje utakmica protiv vrhunske ekipe onda se jasno primjeti nemoc i oni takve brzo neutralisu. Zamisli da dodjes u LP u cetvrtfinale i moras igrati protiv Barcelone, PSG, Reala, Bayerna. Pa takvi izgledaju kao ucitelji spram Coquelina..
Što lažeš jarane ? Što spamaš temu brate ? Što nisi realan druže ? Što pretjeruješ momak ?BigBigBang je napisao/la:Ovako su drkali prosle sezone u prvoj polusezoni na Flaminija, velicali voajera tim genijalnim transferom jer je dobro islo jedan period znam bio je onaj cuveni isto ko i za Coqelina komentar voajercine koji se ovde citirao nesto u stilu "da sam ga platio 20 miliona svi bi pricali kako je vrhunsko pojacanje" ali brzo je dosao raspad sistema pa smo se zaista uvjerili u Flaminijeve kvalitete i kakav je to balvan a tako ce biti i sa Coqelinom koji je nesto bolji ali nije to ni blizu nekog velikog nivoa niti ima potencijal.tuzlak1987 je napisao/la:Vrhunac kada uzima Coquelinu loptu, a ovaj ga krsi i dobija zuti xd
Na ovoj temi ti vlada mediokritetsko misljenje pa ces tako vidjeti da je jedan od najboljih igraca kloc Cazorla koji je kao ofanzivni vezni igrac zabio manje golova iz igre od Belerina i Chambersa(igrao balvan citavu sezonu konstatno a ova dva nemaju skupa kad ih spojis nastupe odigranu sezonu a odbrambeni su igraci)
Što se tiče Kokelana tu ili dokazuješ svoje frustracije što nemamo još jednog DMa ili dokazuješ da nemaš pojma o fudbalu.
Čovjek je objasnio igranje pozicije defanzivnog veznog, kao iz čitanki.
tuzlak, kokelan protiv oba mančestera bio superioran. Mada paja kaže da ga je Felaini nadskakao
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.