Lik je istovremeno i ludjak i genijalac, ovo sto je uradio je nevjerovatno. Ako ovo funkcionise bez ikakvih problema, liku skidam kapu.
Automobili, motori...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Automobili, motori...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- badblueboylivno
- Kontakt:
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ima li neko iskustva sa Alfa Romeo 159 1.9?
I golf 4 GTI 1.8T ( 150 hp ) ?
I golf 4 GTI 1.8T ( 150 hp ) ?
Mia San Mia
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jedno vrijeme sam razmisljao o toj cvrki. Ali cekam kakav dobar posao, valja to sipat 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja sam docekao posao, pa kontam sipat
Iako i nemam bas nekih planova oko ovoga ali eto interesuje me dosta.
Ma nije to strasno, zavisi dosta i od noge vozaca, ja znam ih koji dizelu daju gasa do 2.000 obrtaja da krenu samo
A benzinca sam naucio, i stvarno sve zavisi koliko uzivas u voznji i autu, moze se potrosnja svesti na minimum, a i za sve ostalo, tu je plin

Ma nije to strasno, zavisi dosta i od noge vozaca, ja znam ih koji dizelu daju gasa do 2.000 obrtaja da krenu samo

A benzinca sam naucio, i stvarno sve zavisi koliko uzivas u voznji i autu, moze se potrosnja svesti na minimum, a i za sve ostalo, tu je plin

Mia San Mia
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Doduse samo od raje sam cuo da hvale taj 1.8T. To mi je nekako i zelja, ali bice valjda nafake.R32 je napisao/la:Ja sam docekao posao, pa kontam sipatIako i nemam bas nekih planova oko ovoga ali eto interesuje me dosta.
Ma nije to strasno, zavisi dosta i od noge vozaca, ja znam ih koji dizelu daju gasa do 2.000 obrtaja da krenu samo![]()
Znas li vise sta? Sto se tice servisa veliki/mali, odrzavanje uopste i sl kakva je situacija?
Zadnja izmjena: R32, dana/u 22 jun 2015, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Mia San Mia
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Iskreno nisam se puno raspitivao jer nisam ni planirao da uzmem zbog trenutne situacije ali me definitvno privlaci. A sto se tice tih cijena nisam pogotovo jer za dijelove i odrzavanje je meni lahkoR32 je napisao/la:Znas li vise sta? Sto se tice sevisa veliki/mali, odrzavanje uopste i sl kakva je situacija?

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ali opet posla nema i dzaba
morao sam prodati zato Fordilaka, trazim sad malo ozbiljniji posao i listam pik svaki dan 

- Goalgetter
- Kontakt:
Nemojte da vas iko nekada nagovori da uzmete automatika. 

- Goalgetter
- Kontakt:
Prosle sedmice mi otisao automatski mjenjac, auto se ne pomice sa mjesta vise, ni kad presaltas na manuelno saltanje. Vozio kod nekoliko majstora, niko rjesenja nema, na kraju danas i na servis, pa ce na detaljnu dijagnostiku da procjene stetu i koliko kosta da se sve zamjeni, a vec znam sad uzasno je skupo to prvo ''ruke majsotra'' pa da se zamjeni sve.R32 je napisao/la:Jesi se to opeko?

Auu, izgleda pije vode ono nemoj automatika kad se pokvari zeznuto. Koje auto? I jel kod nas ovdje?
Mia San Mia
Goalgetter je napisao/la:Prosle sedmice mi otisao automatski mjenjac, auto se ne pomice sa mjesta vise, ni kad presaltas na manuelno saltanje. Vozio kod nekoliko majstora, niko rjesenja nema, na kraju danas i na servis, pa ce na detaljnu dijagnostiku da procjene stetu i koliko kosta da se sve zamjeni, a vec znam sad uzasno je skupo to prvo ''ruke majsotra'' pa da se zamjeni sve.R32 je napisao/la:Jesi se to opeko?
Brate, ja se sjebo kad sam kod Jakare u Brezi vidio automatski mjenjač rastavljen

I koji te đavo natjera da ga uopšte uzimaš

FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Opel Vectra C. Steta je sigurno preko 1200 €, tako da se to ne isplati opravljati kad je auto max 3000 € vrijedno. Da sam u Bosni, bilo bi lakse to sve zamjeniti, znam neke sto bi to i znali opraviti, i dosta bi jeftinije prosao, ali kad su ovdje ''ruke'' majstora skupe do boga, jer jedino na Opelovom servisu to i mozes opraviti.R32 je napisao/la:Auu, izgleda pije vode ono nemoj automatika kad se pokvari zeznuto. Koje auto? I jel kod nas ovdje?
@hodza, vjerujem ti brate, ogroman je to posao, i prije svega skup. Nisam ja uzimao, stari prije 6 godina kupio, bas zbog dugih putovanja, i meni poklonio auto kad sam polozio. Vozim ga evo drugu godinu, svidjelo mi se i ja uvijek hvalio automatika, ali odsada nikada vise.

Goalgetter je napisao/la:
@hodza, vjerujem ti brate, ogroman je to posao, i prije svega skup. Nisam ja uzimao, stari prije 6 godina kupio, bas zbog dugih putovanja, i meni poklonio auto kad sam polozio. Vozim ga evo drugu godinu, svidjelo mi se i ja uvijek hvalio automatika, ali odsada nikada vise.Naslutio sam da ce ovakvo nesto doci.
Jbg, svaka škola se plaća

Ostade sad bez auta, kako ćeš u Mostar ?

FORZA MARŠAL !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nikako jarane, do kraja jula cu valjda uspjeti kupiti drugo auto, pa 2 sedmice samo godisnjeg imam izmedju ostalog i sestra mi se udaje tad, tako da nista od planiranog.
aBd tamo negdje u septembru/oktobru kad sve dodje na svoje, pa cu i do Sarajeva.
Da ne idemo u offtopic, nikad vise automatik.
aBd tamo negdje u septembru/oktobru kad sve dodje na svoje, pa cu i do Sarajeva.

Da ne idemo u offtopic, nikad vise automatik.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.