Arsenal - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal - Transferi
To ne mozes objasniti nekima, pa vjeruj ti meni sada da pukne bomba da ce Arsenal dovesti JAvi Martineza vec vidim par likova koji bi rekli ma kakav JAvi Martinez otpad nije odigrao citavu sezonu zbog ozlijede i postavili bi ti ono sto je odigroa i uporedili statisticki sa Coqelinom i dokazali bi da je ovaj drugi bolje rijsenje. A pricamo o vrhunskom igrac jednom od glavnih ako ne i glavnoj poluzi Juppovog stroja koji je prekucao onu sezonu sve zivo oni bi takvu klasu popljuvali a uzdigli jednog prosjeka.
Objasni sta sam slagao?
Objasni sta sam slagao?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Boldovao sam ti šta si slagao. E jedino ako Greivisa uzimaš zaozbiljno onda nisi slagao.
A taj tvoj prethodni post je školski primjer kako ti razmišljaš. Već si u glavi zamislio da bi neko rekao da nam Martinez ne treba, koji je za mene ako ne i najbolji DM na svijetu trenutno, i eto sam si sebi sklopio priču kako mi razmišljamo.
Je mislim da se to zove šizofrenija
A taj tvoj prethodni post je školski primjer kako ti razmišljaš. Već si u glavi zamislio da bi neko rekao da nam Martinez ne treba, koji je za mene ako ne i najbolji DM na svijetu trenutno, i eto sam si sebi sklopio priču kako mi razmišljamo.
Je mislim da se to zove šizofrenija
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
A sta to sam slagao da ovde nije bilo vise njhi koji tvrde da je Cazorla jedan od najboljih igraca ove sezone?

Staji iza svoji riječi momak. Mislim da si sad napisao dva potpuno različita pojma, i to je suština i tebe. I ne da mi se više raspravljat s tobom.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Pa stao sam iza svojih rijeci i dalje to isto tvrdim
pitanje je sta ti zelis reci?

Koji je fudbalski strucnjak ovaj Tuzlak za nepovjerovat!
Zasto ne radis vec kao skaut za nekog evropskog velikana? Mislim prepoznati neciji kvalitet iz dva minuta youtube snimka i to o drugom igracu?!?!?!? Pa jednog takog bi placali milione, skauting mreza im nebi bila potrebna samo ti puste isjecak od izlaska na teren. 
Hahahahahahaha ne zna se sta je gore ovaj sto ga poredi sa mrtvim Flaminiem ili ovaj sto vec "zna" kako se on gubi protiv velikih ekipa a momak u tim utakmicama najvise i prekucao!?!?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Hahahahahahaha ne zna se sta je gore ovaj sto ga poredi sa mrtvim Flaminiem ili ovaj sto vec "zna" kako se on gubi protiv velikih ekipa a momak u tim utakmicama najvise i prekucao!?!?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Znam da jesi stao iza svojih riječi. Tako uvijek staješ,i zato imamo rasprave po pola godine, jer svaki put dodaješ novu riječ koja mijenja koncpet rečenice.
Neozbiljno je s tobom diskutovati, a i ti sam znaš to.
Neozbiljno je s tobom diskutovati, a i ti sam znaš to.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ako ne osvojite titulu po koji put to znaci da vas BBB i ja sredimo argumentima. I prosle godine sam dolazio na teme Lpoola i Arsenala da prozborimo neki pametnu.. Jedni me napadali jer sam rekao da su dali za polovnjake 108 mil funti, drugi tj vi govorili da je ekipa dovoljna za osvajanje PL..
Ja sam iza svojih rijeci jer se vec sada vidi da ako ovakva ekipa ostane opet nema titule..
Ja sam iza svojih rijeci jer se vec sada vidi da ako ovakva ekipa ostane opet nema titule..
-
- Kontakt:
Pa nije po tom klipu prepoznao, kvalitet ovog klipa je isto ono sto vas najvise boli jer je doticni igrac kojeg hvalimo izdominirao protiv balvana koje vi velicate znam da boli vakih klipova se Kondogbiji moze sastaviti i iz tekmi u Monacu i Sevilli ali ova je nekako najvjerodostovnija jer je velika utakmica protiv tima koji navodno ima bolje igrace na toj poziciji...A to za Flaminija pa posjeti temu Arsenala sa pocetka prosle sezone i vidi komentare vidjeces bizarnu slicnost pa cak sam i ja omamljen cinjenicom da je igroa umjesto trabanta Artete kontao da mozda Flamini i nije los ali brzo prosjecnost i nekvalitet ispliva svaki kloc moze imati dobrih 15-ak tekmi
Tuzlače, pošto se slažem s tobom uglavnom, mada rijetko pišem, tamo na temi NBA, da ja tebe nešto pitam nevezano za ove rasprave.tuzlak1987 je napisao/la: Ja sam iza svojih rijeci jer se vec sada vidi da ako ovakva ekipa ostane opet nema titule..
Koliko si ti puta gledao Arsenal protekle sezone i šta misliš onako šta nama fali. Al tvoje lično mišljenje, a ne nametnuto.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
I imali smo ekipu za titulu? Zayebo nas najlosiji start u zadnjih 15 godina a zna se ko je kriv za to, nisu igraci...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
-
- Kontakt:
hahahaha imali ekipu za titulu
Arteta i Flamini bili Dmfovi, panj usao u sezonu sa dva stopera pa Monreal i Debuchy glumili stopere,
prvi napadac Panjoud a glavni igrac sa najvise nastupa i neprikosnoven u timu Cazorla, na golu stajao Scesni pa usao u zescu bananu i onda stao Ospina. Prvi dio sezone bili one man team i kaze imali smo ekipu za titulu. Naravno da nismo imali ekipu za titulu a slazemo se oko krivca istina je voajer je krivac ali nije on imao ekipu za titulu pa zasrao nego je on zasrao jer nije napravio ekipu za titulu vec ekipu sacinjenu od nekoliko vrhuskih igraca, dobrih mladih talenata i vecinom polovnjaka i prosjecnih igraca...

- frankqqqqq
- Kontakt:
**** vas konj, oko čega se vi raspravljate. Dovodimo WC golmana a ovi se vrte oko Kondogbie, **** vas on dovodimo Cecha!
Ja fakat ne kontam zasto se palite na ove komentare Paje i onog spermatozoida.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa striktno dokazani igraci koji su klasni, Cech prvi. Godio bi zadnji vezni i ucinkovit napadac pa da pricamo.topnik1 je napisao/la:Tuzlače, pošto se slažem s tobom uglavnom, mada rijetko pišem, tamo na temi NBA, da ja tebe nešto pitam nevezano za ove rasprave.tuzlak1987 je napisao/la: Ja sam iza svojih rijeci jer se vec sada vidi da ako ovakva ekipa ostane opet nema titule..
Koliko si ti puta gledao Arsenal protekle sezone i šta misliš onako šta nama fali. Al tvoje lično mišljenje, a ne nametnuto.
Pa niste vi ekipa koja nije imala klase, imate i sada ali hajdemo reci da su svi zapamtili starije Arsenale pod Wengerom jbt bile su klasa do klase Henry, Pires, Ljunberg, Cole, Campbell, Berkamp, Vieira, Gilberto. Normalno kada je tako tu su i titule.
Mislim fakat ovdje ima likova ono baš za analizu ...jbg ljudi ljece svoje frustracije na forumucala je napisao/la:Ja fakat ne kontam zasto se palite na ove komentare Paje i onog spermatozoida.

Arsenal All The Way !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa sto se palite i mora se vrijedjat uopste? Nije ovo na licnoj osnovi nista....
Arsenal je imao ekipu za titulu dok su u timu bili Henry,Pires,Ljunberg,Viera,Bergkamp,Campbell.Ovo što ima zadnjih x godina se može nazvati sve samo ne ekipa za titulu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bundesligu bi uzeli nekoliko puta u tih zadnjih x godina.Saurman je napisao/la:Arsenal je imao ekipu za titulu dok su u timu bili Henry,Pires,Ljunberg,Viera,Bergkamp,Campbell.Ovo što ima zadnjih x godina se može nazvati sve samo ne ekipa za titulu.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.