momirpeh je napisao/la:Koji su parovi 1.pretkola LP ? Ovdje vidimo u 2.pretkolu 17 nositelja i 17 nenositelja.hz033 je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
momirpeh je napisao/la:Koji su parovi 1.pretkola LP ? Ovdje vidimo u 2.pretkolu 17 nositelja i 17 nenositelja.hz033 je napisao/la:

da ali nece se ni drugima racunati, a veliki dio ovih nosilaca ce vjerovatno proci barem do treceg pretkola LP samim tim imaju play off EL tako da ce se ocito morati dosta stvari poklopiti da budemo nosiocizagorski je napisao/la:Fazon je što se neće računati 2010. godina kada nismo izlazili u Evropu,računa se samo 5 posljednjih sezona. Tako da bi najvjerovatnije bili nosioci bez obzira kako prošli ove sezone.THEC je napisao/la:bgm sad kad vidim ovu listu, nisam siguran da cemo sljedece godine biti nosioci ako sad odmah ispadnemo, jer imali bi veci koeficijent samo od ovih Albanaca a vrlo vjerovatno je da ce i njima porasti tako da mi ako ne prodjemo sad u 3. pretkolo velike su sanse da i sljedece godine budemo nenosioci ako osvojimo titulu, dobro nas je **** Zeta a Kukesi pogotovo
I ja ka'em...Steph je napisao/la:Maribor je naš protivnik, živi bili pa vidjeli
Ovi desno koji nisu boldirani su nosioci u prvom pretkolu.momirpeh je napisao/la:Koji su parovi 1.pretkola LP ? Ovdje vidimo u 2.pretkolu 17 nositelja i 17 nenositelja.hz033 je napisao/la:
I ja ih prizivam odavno iz razloga sto sa njima mislim da mozemo igrat a bili bi smo ako ih prođemo nosioci u trecem. Al evo danas citajuci ovdje i malo gledajuci ove protivnike mislim da bi BATE bio tu negdje ako ne i pozeljniji, a takođe su nosioci u trecem.uNbx je napisao/la:I ja ka'em...Steph je napisao/la:Maribor je naš protivnik, živi bili pa vidjeli
Ja sam se kladio sa jaranom u cvokuSteph je napisao/la:Maribor je naš protivnik, živi bili pa vidjeli
Nije tako, briše nam se ona kobna 2010 god jer uefa uzima zadnjih pet godina i dobijamo koeficijent jedan na titulu, a to dosad nismo imaliTHEC je napisao/la:bgm sad kad vidim ovu listu, nisam siguran da cemo sljedece godine biti nosioci ako sad odmah ispadnemo, jer imali bi veci koeficijent samo od ovih Albanaca a vrlo vjerovatno je da ce i njima porasti tako da mi ako ne prodjemo sad u 3. pretkolo velike su sanse da i sljedece godine budemo nenosioci ako osvojimo titulu, dobro nas je **** Zeta a Kukesi pogotovo
Hajmo ba, sutra sam na poslu ne mogu čačkat i tražit.Lik je napisao/la:Jel ima neko link gdje treba da bude izvlačenje sutra?
Bice live stream na uefinoj stranici kao i svake godineLik je napisao/la:Hajmo ba, sutra sam na poslu ne mogu čačkat i tražit.Lik je napisao/la:Jel ima neko link gdje treba da bude izvlačenje sutra?
Rejdz mod ONLik je napisao/la:Hajmo ba, sutra sam na poslu ne mogu čačkat i tražit.Lik je napisao/la:Jel ima neko link gdje treba da bude izvlačenje sutra?
Ne umiri josMortemHz je napisao/la:Usli smo u dan izvlacenja...jos 12humrijet cu
nemoj ti ni spavati, cim one grupe izadju da nam ih ovdje postavisMortemHz je napisao/la:Usli smo u dan izvlacenja...jos 12humrijet cu
Trenutno korisnika/ca: hase73, johntravolta123, misstianopenaldo, PingoFTW i 46 gostiju.