Apoel i Maccabi, tako su mi
Daj nesto iz evrope.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Danas pricam sa jaranom o Apoelu i kazem da ih je PSG slomio u zadnjih 5min i da se Ajax provukao protiv njih kad frajer kaze sta ima veze nije Zlatan igr'o ono ko fol i mi bi sa PSG bez Ibre egal bez problema igralidr.van nostrand je napisao/la:ima logike, te slijedom pehova sudar se ocekuje sa Maccabijem ili APOELom
Ako je istina, DOBRO SMO PROSLIElCartel11 je napisao/la:'' UEFA je vec odredila prelimentarne grupe ali ce jih objaviti javno tek sutra, sat vremena prije glavnog zrijeba, koji je zakazan u 12h. Kako smo dosli do pouzdanih informacija, saznali smo i vjerovatne protivnike naseg sampiona FK Sarajevo, a to su sledeci klubovi: APOEL, BATE BORISOV, MARIBOR, MACCABI TA, VIDEOTON, SKENDERBEU. ''
I to ako nam oni dozvole!!MCMXLVI je napisao/la:Mi Apoelu mozemo ga samo dudlati...
Ta ce PSG?? Kad bi ih Cimirot i Radovac uzeli vozat po sredi onaj sejk bi nas kupio od amidze. Dao bi nam Ibru kad Benko ode i dao bi nam Silvu na stoperskoj poziciji..Sabinho je napisao/la:Danas pricam sa jaranom o Apoelu i kazem da ih je PSG slomio u zadnjih 5min i da se Ajax provukao protiv njih kad frajer kaze sta ima veze nije Zlatan igr'o ono ko fol i mi bi sa PSG bez Ibre egal bez problema igralidr.van nostrand je napisao/la:ima logike, te slijedom pehova sudar se ocekuje sa Maccabijem ili APOELom
Ta ce PSG?? Kad bi ih Cimirot i Radovac uzeli vozat po sredi onaj sejk bi nas kupio od amidze. Dao bi nam Ibru kad Benko ode i dao bi nam Silvu na stoperskoj poziciji..Sabinho je napisao/la:Danas pricam sa jaranom o Apoelu i kazem da ih je PSG slomio u zadnjih 5min i da se Ajax provukao protiv njih kad frajer kaze sta ima veze nije Zlatan igr'o ono ko fol i mi bi sa PSG bez Ibre egal bez problema igralidr.van nostrand je napisao/la:ima logike, te slijedom pehova sudar se ocekuje sa Maccabijem ili APOELom
Ja ne moguMCMXLVI je napisao/la:Mi Apoelu mozemo ga samo dudlati...
Igracki sigurno nije. Jaci je jer kuci ima fantasticnu podrsku itd. jedino tako, odnosno teze je igrati tamo.dr.van nostrand je napisao/la:Jaci je APOEL od Dinama
Barsa ih kuci jedva dobila.Pariz ih takodje jedva pobjedio.Ne znam o cemu pricamo.Sabinho je napisao/la:Ja vam garantujem da Apoel kada bi igrao grcku ligu ne bi bio bolje plasiran od Atromitosa. Jaki jesu, jaci od nas sigurno, imaju koje STRASNO ime ali nisu tim pred kojim odmah treba skinuti gace. Ti timovi su Dinamo i Ludogorets jer su IGRACKI prekvalitetni.