FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Maribor se u 2. pretkolu najvise cuva povreda,to smo vidjeli protiv Zrinjskog i Želje.. Treba samo jako na nji bez obzira i na kartone.
Sabrine mi moje!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bude li tako,dobijes petobu od mene.ShofaII je napisao/la:Dojava
APOEL FC (CYP) -FK Vardar (MKD)
NK Maribor (SVN)-FK Sarajevo (BIH)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) -Hibernians FC (MLT)
KKS Lech Poznań (POL)-FK Rudar Pljevlja (MNE)
Qarabağ FK (AZE)-FC Astana (KAZ)
Sabrine mi moje!
-
- Kontakt:
Ma daj Maribora, imali bi sansi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja sam isto čuo da će bit ovako.BosnianKingdom je napisao/la:Bude li tako,dobijes petobu od mene.ShofaII je napisao/la:Dojava
APOEL FC (CYP) -FK Vardar (MKD)
NK Maribor (SVN)-FK Sarajevo (BIH)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR) -Hibernians FC (MLT)
KKS Lech Poznań (POL)-FK Rudar Pljevlja (MNE)
Qarabağ FK (AZE)-FC Astana (KAZ)
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
To je iskustvo igranja tih utakmica koje su ih vodile u grupne faze.A upravo je taj segment ono što nama nedostajeBosnianKingdom je napisao/la:Maribor se u 2. pretkolu najvise cuva povreda,to smo vidjeli protiv Zrinjskog i Želje.. Treba samo jako na nji bez obzira i na kartone.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
Odavno nisam vidio čudniji komentar... To se ne kaže čuvaju se povreda najviše, nego se kaže igraju koliko im treba.BosnianKingdom je napisao/la:Maribor se u 2. pretkolu najvise cuva povreda,to smo vidjeli protiv Zrinjskog i Želje.. Treba samo jako na nji bez obzira i na kartone.
U suštini izbjegli smo najgore ekipe, osim ovog Apoela... Ali i "najbolje"

Sa ovim se ekipama mpže igrati, teško da se možemo obrukati ili slično.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
-
- Kontakt:
Aj, bola majketi šta ste ih se prepali koda lete po terenu, samo hrabro 

Ovako i treba, vazda kad smo se **** dobili smo žestoko po ušimaZrinjskiMostar je napisao/la:Aj, bola majketi šta ste ih se prepali koda lete po terenu, samo hrabro

velo teški protivnici, svi nas fuliše od onih koji smo se nadali. sto umjesro qarabaga nestavise skenderbega
- dr.van nostrand
- Kontakt:
APOEL pa mozda i Maccabi bi nas izbacili vec nakon jedne odigrane utakmice
njih izbjec kako god kuknjava kuknjava

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Da,da igraju kolko im treba,jedva prosli Zrinjski,igraci Maribora ni u jedan duel ne smiju da udju,daj suti.amstaff je napisao/la:Odavno nisam vidio čudniji komentar... To se ne kaže čuvaju se povreda najviše, nego se kaže igraju koliko im treba.BosnianKingdom je napisao/la:Maribor se u 2. pretkolu najvise cuva povreda,to smo vidjeli protiv Zrinjskog i Želje.. Treba samo jako na nji bez obzira i na kartone.
Sabrine mi moje!
Sa spremnim Duljevićem i čvrstom odbranom svaka od ovih ekipa se može pobijediti
Tamo gdje prestaje logika, počinje BiH.
Sa ovim ekipama se moze i "igrati" a isto tako se moze i "obrukati" ako se ista prepusti slucaju. Rijec je o klubovima sa prevelikim iskustvom koji nista ne prepustaju slucaju. Znaci bas NISTA. Nasa sansa su ne toliko jak Lech i Qarabag koji se je malo uzdigao poslje ovih rezultata a nistu toliko jaki. I mogli bi da nas podcijene. Tesko ce oni da zaustave Benku. Drugi "problem" je trenutna odbrana i golman ali otom potom.amstaff je napisao/la:Sa ovim se ekipama mpže igrati, teško da se možemo obrukati ili slično.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jun 2015, 10:21, ukupno mijenjano 2 puta.
ja vas stvarno ne razumijem..usrali ste se totalno maccabia i kiprana
a zelite maribor kao najlaksek tu..a taj mb izbacio i maccabi i kiprane
Ma ja, boje se Želje... A onda izbace Celtic i uzmu bod Čelziju i Sportingu kući i Šalkeu na strani... Ali ja oni se boje i ne smiju ućiu duelBosnianKingdom je napisao/la:
Da,da igraju kolko im treba,jedva prosli Zrinjski,igraci Maribora ni u jedan duel ne smiju da udju,daj suti.

Znači Bože

idi prati snooker, okani se fudbala.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
Ako mislimo postati ozbiljan klub moramo početi izbacivati ovakve ekipe.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Je li ono ti imas ispite danas ?uNbx je napisao/la:Daj te ljubicaste
Aj suti bogatiamstaff je napisao/la:Ma ja, boje se Želje... A onda izbace Celtic i uzmu bod Čelziju i Sportingu kući i Šalkeu na strani... Ali ja oni se boje i ne smiju ućiu duelBosnianKingdom je napisao/la:
Da,da igraju kolko im treba,jedva prosli Zrinjski,igraci Maribora ni u jedan duel ne smiju da udju,daj suti.![]()
![]()
Znači Bože
idi prati snooker, okani se fudbala.
Sabrine mi moje!
Maribor ili Leh P. su moje zelje. Azerbejdzan je vec daleko,ali nije da se protiv njih ne bi moglo igrati... Makabi i Apoel,tu vec nemamo sta traziti,mada u sportu nista nije nemoguce. Trebaju nam pojacanja ljudi...
Kakve su kod vas reakcije na ove grupe?19mb60 je napisao/la:ja vas stvarno ne razumijem..usrali ste se totalno maccabia i kiprana
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ajdohordas, Amidzaa, egocentrik, gh0stHZ, Hajdeee, Jadnimi, johntravolta123, keli, mire971, mosarajvosa83, MSOZ101, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, relativizam, ubipara, Vanja8, VolimoSarajevo i 142 gosta.