a odbranu drže pišonjin amidžić i dženitin mali...Merhaba je napisao/la:To mu je amidza haha
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretno Zeljo danas da aBD dobijemo lahkog protivnika i da prodjemo to pretkolo a kasnije u drugom sta bude.Slijedeca stvar.Ne mogu nikako da shvatim ove likove koji govore otisao ovaj ili onaj.Jedini koji su bili standardni u prvoj postavi jesu Eldar i Zeljkovic,ovi ostali su doprinijeli na terenu jednu veliku NULU,tako da je nebitno sto su otisli.
Sto se tice odlazaka Bajica i Memije,ja sad recimo davno za Memiju cuo da ga hoce Salzburg,i to je bilo iz prve ruke,tako da je on kapitalac na kojem Zeljo mora zaraditi,siguran sam da je Amar ovdje da bi ga dobro unovcio,a isto tako ocekujem da ga i ova uprava unovci kako treba.Isto tako i Bajica,mi ako od njih dvojice uzmemo 1,5miliona maraka ja cu biti zadovoljan uz odredjeni procenat na iduci transver,ja sam siguran da oni vrijede vise,ali je realnost drugacija jbg.
Znaci ako se prodaju ova dvojica,a i za Dzeku sam siguran da ide negdje,moglo bi biti finih para,plus Euro takmicenja,znacilo bi da bi se moglo vratiti finih para i moglo bi se zivjeti fino narednu godinu.Mislim vratiti para sto se tice dugova.To bi znacilo da bi bili interesantniji i sponzorima,jer bi malo falilo da budemo na pozitivnoj nuli sto se tice dugova,a to je jako vazno.
Hajmo malo vjerovati u ovo sto se radi,a ne samo srati po upravi,ovo ono,a vecina nema veze kakva je vizija te uprave.
Ja vjerujem da ce Zeljo bez generalnog sponzora sa ovom upravom biti opet medju prve tri ekipe iduce sezone,a nismo privatno vlasnistvo,a dugovi se otplacuju.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!!
Sto se tice odlazaka Bajica i Memije,ja sad recimo davno za Memiju cuo da ga hoce Salzburg,i to je bilo iz prve ruke,tako da je on kapitalac na kojem Zeljo mora zaraditi,siguran sam da je Amar ovdje da bi ga dobro unovcio,a isto tako ocekujem da ga i ova uprava unovci kako treba.Isto tako i Bajica,mi ako od njih dvojice uzmemo 1,5miliona maraka ja cu biti zadovoljan uz odredjeni procenat na iduci transver,ja sam siguran da oni vrijede vise,ali je realnost drugacija jbg.
Znaci ako se prodaju ova dvojica,a i za Dzeku sam siguran da ide negdje,moglo bi biti finih para,plus Euro takmicenja,znacilo bi da bi se moglo vratiti finih para i moglo bi se zivjeti fino narednu godinu.Mislim vratiti para sto se tice dugova.To bi znacilo da bi bili interesantniji i sponzorima,jer bi malo falilo da budemo na pozitivnoj nuli sto se tice dugova,a to je jako vazno.
Hajmo malo vjerovati u ovo sto se radi,a ne samo srati po upravi,ovo ono,a vecina nema veze kakva je vizija te uprave.
Ja vjerujem da ce Zeljo bez generalnog sponzora sa ovom upravom biti opet medju prve tri ekipe iduce sezone,a nismo privatno vlasnistvo,a dugovi se otplacuju.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!!!!
A tako sam i predpostavio par stranica prije, steta za stanu.BLU SKY je napisao/la:Stana najvjerovatnije potpisuje za olimpic?
Ljudi nek nam je sretno danas
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
EdisMulalic
- Kontakt:
S bismilom danas, pa sta bog da
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Da se hoće i jedna tvoja obistiniti volio bi više nego ištasamogrbavica je napisao/la:Mogao bi doci Kvesic iz Splita!
@ublehas sve jasno druže, razumijemo se. Samo sam govorio što potenciram članske prije svega ostalog. Zbog toga što kroz te članske možemo namaći lovu da pokrenemo i ostale marketinške stvari, a da ne diramo u redovni budžet za igrače.
Ja bih samo volio da neko istupi u javnost i kaže nam kako stojimo sa svim ovim stvarima koje su aktuelne i koje nas zanimaju, dakle, transparentnost. Da nam kažu koliko smo dužni i kome, šta je sa sponzorima, stadionom, marketingom, itd...zaboljisportuBiH je napisao/la:@ublehas sve jasno druže, razumijemo se. Samo sam govorio što potenciram članske prije svega ostalog. Zbog toga što kroz te članske možemo namaći lovu da pokrenemo i ostale marketinške stvari, a da ne diramo u redovni budžet za igrače.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Obraduj nas danas ćelo !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- corleone87
- Kontakt:
Kad ce vise jbn podgrupe izbaciti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hvala ti BOŽE
Group 5
Seeded
HNK Hajduk Split (CRO)
Debreceni VSC (HUN)
FK Željezničar (BIH)
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)
Beitar Jerusalem FC (ISL)
Unseeded
FK Sutjeska (MNE)
FC Ordabasy Shymkent (KAZ)
JK Sillamäe Kalev (EST)
FK Atlantas Klaipėda (LTU)
Balzan FC (MLT)
Group 5
Seeded
HNK Hajduk Split (CRO)
Debreceni VSC (HUN)
FK Željezničar (BIH)
PFC Beroe Stara Zagora (BUL)
Beitar Jerusalem FC (ISL)
Unseeded
FK Sutjeska (MNE)
FC Ordabasy Shymkent (KAZ)
JK Sillamäe Kalev (EST)
FK Atlantas Klaipėda (LTU)
Balzan FC (MLT)
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
odlično, izbjegli smo 5-6 najjačih ekipa.
Kao da smo je sami pravili, e sad pamet u glavu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- corleone87
- Kontakt:
Daj Balzan da ne razmisljam previse.. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Mislim da su oni debitanti u Evropi, ali ko bi išao na Maltulikusa je napisao/la:Daj Balzan
Dobro je ovo, prolazimo koga god da dobijemo. Eto, ako bih birao volio bih izbjeći Sutjetsku i Ordabassy.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SarajlijaTM
Nismo jos nikoga prosli,sa svima treba igrati i svi danas igraju lopte. Dobili smo ekipe protiv kojih bi mogli nesto uraditi i to je to.
Mozda sutjeska zbog blizine...
Mozda sutjeska zbog blizine...
-
EdisMulalic
- Kontakt:
Odlicnooo
Zna li neko u koliko sati pocinju izvlacenja, ima li neki stream?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.