Tri remia u grupi,pobjeda na penale u cetvrt i polufinale.Donnie Darko je napisao/la:koliko se sjećam nije pobjedio ni jednu utakmicuLillard je napisao/la:Tata je prije 4 godine bio u finalu s jbenim Paragvajem.
I pusenja kurca urugvaju u finalu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Tri remia u grupi,pobjeda na penale u cetvrt i polufinale.Donnie Darko je napisao/la:koliko se sjećam nije pobjedio ni jednu utakmicuLillard je napisao/la:Tata je prije 4 godine bio u finalu s jbenim Paragvajem.
Ništa posebno, osim činjenice (nedokazane) da i jedan i drugi naziv pomenutih država potiče (etimološki) iz jezika Guarani naroda.Chinaglia je napisao/la:je l' postoji neka poveznica između Paraguaya i Uruguaya, čisto zbog ovog guay![]()
je l' to ima neko značenje ili samo slučajnost
Puno bolje repke u ovome drugom dijelu zrijeba, plus hos ovamo cile- urugvaj jedni protiv drugih,messilla je napisao/la:[img]https://pbs.twimg.com/media/CID5RNbXAAAbzBf.jpg:large[/img]
Na satnice +5, naravno.
Official: BRA won't appeal against Neymar's 4-match ban, the player will not stay with the team at the Copa America
Ko ti je taj bgti?AsharaK je napisao/la:Kako nema Thiago Fariasa na spisku reprezentacije Brazila?
Ne znas Thiaga Fariasa? Sramota za tebee, sramota. Velika nada Brazilskog nogometa.messilla je napisao/la:Ko ti je taj bgti?AsharaK je napisao/la:Kako nema Thiago Fariasa na spisku reprezentacije Brazila?
Ne znam fakat sta je posebno u toj Kolumbiji. Prosjek momcad i kraj price.messilla je napisao/la:Pazi izdajnika što navijaju za Kolumbiju. Nevjerovatno.
Hajd što ja nisam čuo. Ali što je još gore, ni na googleu ne mogu da ga nađem.AsharaK je napisao/la:Ne znas Thiaga Fariasa? Sramota za tebee, sramota. Velika nada Brazilskog nogometa.
Simpatična ekipa.Lillard je napisao/la:Ne znam fakat sta je posebno u toj Kolumbiji. Prosjek momcad i kraj price.
AsharaK je napisao/la:@messilla
Danas momak zabio tri gola za Zelju protiv Medjugorja, a ti ne znas ko je to, sramota ...![]()
Nije Sedorf, nije van Bommel, to je nas Tiago Farias .messilla je napisao/la:AsharaK je napisao/la:@messilla
Danas momak zabio tri gola za Zelju protiv Medjugorja, a ti ne znas ko je to, sramota ...![]()
![]()
![]()
ajde bježi, ja mislio ti ozbiljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.