FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvo cemo nabiti nogom, a u drugom samo da ne dobijemo izraelce..
I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
-
- Kontakt:
sad kontam THUN nije lose, bila bi invazija 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Lagan protivnik, ne treba nka posebna analiza. Ove moras prolaziti i to je to, njih rijesiti u dvije tekme i onda u fajt s pravom ekipom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Vidite da imaju manji koef od nas znaci ne mozemo ih dobiti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Ako se ne varam zanjih 4-5 ne mozes dobiti jer nece biti nosioci u drugom pretkolu, ali ce uletiti ekipe iz prvog sa vecim koeficijentima kao nosiocicorleone87 je napisao/la:FC København (DEN) 40.960
PAOK FC (GRE) 40.880
Trabzonspor AŞ (TUR) 36.520
Legia Warszawa (POL) 24.800
HNK Rijeka (CRO) 13.700
FC Thun (SUI) 10.375
FC Astra Giurgiu (ROU) 9.759
FC Dinamo Minsk (BLR) 9.135
FK Mladá Boleslav (CZE) 8.825
R. Charleroi SC (BEL) 7.440
IFK Göteborg (SWE) 6.045
Wolfsberger AC (AUT) 5.135
Hapoel Beer Sheva FC (ISR) 4.700
Inverness Caledonian Thistle FC (SCO) 3.580
PFC Cherno More Varna (BUL) 3.350
Ekipe koje vec cekaju u drugom krugu..Odavde Wolfsberger ili Inverness su mjera
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Hvalacorleone87 je napisao/la:Ovo su ekipe koje vec cekaju u drugom krugu,ne mora znaciti da cemo nekoga od ovih izvuci,mozemo dobiti nekoga od pobjednika iz ovih meceva prvog kruga..FaraonTM je napisao/la:Jesu nam ovo svi potencijalni protivnici?corleone87 je napisao/la:FC København (DEN) 40.960
PAOK FC (GRE) 40.880
Trabzonspor AŞ (TUR) 36.520
Legia Warszawa (POL) 24.800
HNK Rijeka (CRO) 13.700
FC Thun (SUI) 10.375
FC Astra Giurgiu (ROU) 9.759
FC Dinamo Minsk (BLR) 9.135
FK Mladá Boleslav (CZE) 8.825
R. Charleroi SC (BEL) 7.440
IFK Göteborg (SWE) 6.045
Wolfsberger AC (AUT) 5.135
Hapoel Beer Sheva FC (ISR) 4.700
Inverness Caledonian Thistle FC (SCO) 3.580
PFC Cherno More Varna (BUL) 3.350
Ekipe koje vec cekaju u drugom krugu..Odavde Wolfsberger ili Inverness su mjera
Odavde najbolje bi bilo redom Cherno More, Goteborg i Wolfsberger.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kako bi to bilo lijepooofedeltafrotta je napisao/la:ifk goteborg

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- corleone87
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Stadion na Malti !
18000 kapacitet 5%=900
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Hvala Bogu na lahkom protivniku. Nadam se da dobijemo protivnika po mjeri i u drugom pretkolu. Prolaskom u trece pretkolo (znam da sam poletio) nasa uprava ne samo da moze dovesti pojacanje nego ne mora prodavati nikoga za male pare. Niko ispod milion eura ne bi smio ici. Idemo polahko, pretkolo po pretkolo ako Bog da.boccaccio je napisao/la:Od svih ovih protivnika koje smo mogli dobiti, ovi su bar na papiru najlaksi za proci. Mislim da smo imali srece, jos kad bi za sljedece kolo dobili nekoga protiv koga se moze igrati, pa da ovi nasi malo rizikuju sa nekim pojacanjem, stvarno bi valjalo
-
- Kontakt:
POlako ljudi, nek i već prošli u drugo pretkolo. Mora se ovo maksimalno odgirati. Uvijek je mene strah ovih tekmi zbog mentaliteta. Nadam se da će ih Oda uozbiljiti. Ima li neko podatke ko igra za njih uopšte? Jesu li ribari i sl ili imaju ozibljnih igrača?
Ma i ove Maltežane treba shvatiti maksimalno ozbiljno. Mene je strah našeg mentaliteta i onoga "lako cemo". U prvoj tekmi odmah treba osigurati prolaz, što znači zabiti što je moguce više golova a ne potrošiti se previše, tako da revanš bude revijalnog karaktera..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Jesul ono maltezani mucili sarajevo na kosevu i dali im vrecu golova u 2 utakmice 

Dajte nam Hajduk, yebem te Hajduce
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
-
- Kontakt:
Pa i nisu bas mada su cetvrti zavrsili u njihovoj ligi koja je slabija od nase. Imali su nekog Crnogorca Bojana Kaljevica ne znam da li je tu i on je trpao bas i najzasluzniji je sto su u evropi. Vidim i neki ekvadorac u sredini, zadnji vezni dosao iz ekvadorske lige vrijedi pola miliona na ovom marketu i igrao dugo njihovu ligu i Nigerijac jedan je tu kao i Italijan. U svakom slucaju nisu bezazleni i nisu toliko grozni bolje receno nismo mi toliko dobri da ovo precjenimo. Oko pet glava treba za dole...zaboljisportuBiH je napisao/la:POlako ljudi, nek i već prošli u drugo pretkolo. Mora se ovo maksimalno odgirati. Uvijek je mene strah ovih tekmi zbog mentaliteta. Nadam se da će ih Oda uozbiljiti. Ima li neko podatke ko igra za njih uopšte? Jesu li ribari i sl ili imaju ozibljnih igrača?
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
ja se s odom ne bojim ni potcjenjivanja ni precjenjivanja.
- samogrbavica
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Ma procemo ove rutinski nema se sta ni pisat ni polemisat....nego imal prenos ovog novog zrijeba u pola 3 ?
=\_1921_/=
- advanced1921
- Kontakt:
- samogrbavica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.