Ne voli terzić izgleda anu bjelicu, startni korektor marta drpa iz spartaka

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Jel pratis ti ovo? koliko je dobar ovaj uspjeh TukeSGD53 je napisao/la:kakva utrka Amela Tuke, svaka čast majstore !!!
Dobar je iz razloga jer je pobjedio Slovaka s kojim je trčao finale Evropskog prošle godine, što se tiče vremena i nije neko, ima Tuka rezultate od 1:46 a ovo nije išlo ni ispod 1:50 ali način na koji je Amel kontrolisao i trčao ovu utrku te finiš dovoljno govore o tome da je on uistinu u formi, žao mi je što najvjerovatnije neće trčati na SP u Kini, tamo je norma 1:46:00 a on ima od ove godine 1:46:66 iz Salzburga, ne znam kako to funkcioniše ali vjerovatno neće ići na SP.tuzlak1987 je napisao/la:Jel pratis ti ovo? koliko je dobar ovaj uspjeh TukeSGD53 je napisao/la:kakva utrka Amela Tuke, svaka čast majstore !!!
Ovaj živi 100 m od meneChaosX je napisao/la:Atletika - danas u 18h
Ma ta djeca tog godista su uglavnom majmuni u mojoj ulici, pa mi nekako bilo logicno, al super je to, svu srecu mu zelimAlibasa je napisao/la:Tuka je ovo lagano odradio. Očigledno da se sprema za nešto bolje i jače gdje će moći napasti i normu za Rio. Što se tiče Junuzovića taj momak je Mašina definitivno. A što se tiče Ćukovića, njegovi dani tek dolaze. Poslije Dječije Olimpijade ili kako god se ta Olimpijada zvala, ovo je njegovo drugo veliko takmičenje na kojem imaš publiku, organizaciju na vrhunskom nivou gdje ti ama baš ništa ne fali. Sve što zamisliš, imaš.
Tom narkomanu fali 8 stotinku za Evropsko prvenstvo do 23 godine. Ako ovako nastavi sa treninzima, sigurno će i dogurat do tog, a za dvije godine i do medalje.
Neka ruska kombinacija džuda i rvanja. To su valjda njihovi specijalci izmislili.Heller je napisao/la:Ovaj živi 100 m od meneChaosX je napisao/la:Atletika - danas u 18h
nisam imo pojma da se bavi atletikom da je sportista, uopšte,
konto neki narkoman
![]()
![]()
![]()
Nego sta je Sambo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.