Pa i nije to nesto lose, moglo je dosta gore po vas tako da je Lech ekipa po mjeri. Ne treba se zaletiti, jaci su od vas sigurno ali nisu ekipa s kojom je nesto posebno tesko igrati. Poljski fudbal je u "leru" ako mene pitate, nema tu nekog bitnog napredovanja ako uzmes u obzir koliko se ulaze u sport generalno. Poljska reprezentacija je u zaletu ali u njoj nema nikog iz Lecha, ima doduse par igraca mislim ali niko od njih nema neku bitnu ulogu. Liga im je napucana dosta, stadioni i terenu su odlicni, uslovi za treniranje isto, plate vece dosta nego kod nas ali timovi manje-vise stagniraju. Lech se mucio s Khazarom, ispadao od AIKa, onu bruka sa Islandjanima je vec cuvena. Ruch je na golove u gostima prolazio Esbjerga. Legia je dobra ekipa, prosle godine su trebali igrati grupnu fazu LP, pojeli bi Maribora da se nije desilo ono sranje protiv Celtica pa ugurase Skote nekako ali i oni su pali u drugom dijelu sezone drasticno, ni sjena ekipa od prije nisu bili i to je Lech iskoristio. Igrao je Lech onu dobru sezonu 10-11 cini mi se, kada su sa Cityem bili u grupi i zavrsili iza njih ali od tada do danas su u stalnom padu, doduse to je bila Evropa liga. U LP ih nema, Lecha mislim dok je Legia tu znala praviti dobre rezultate, Slaska je recimo Helsinborg znao deklasirati u dva meca, pa im zabiju po 6-7 komada.
Nisu oni neki bauk, moze se preko njih ali su favoriti i tako ih treba i shvatiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!