RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sretan 93. rođendan Fudbalskom klubu Velež iz Mostara 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
shaman7 je napisao/la:Sretan 93. rođendan Fudbalskom klubu Velež iz Mostara
Zadnja izmjena: 1922VFC1981, dana/u 22 jun 2015, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
#musvdg
malo ste poranili sa rođendanom
ili nešto znate pa ste ovako sretni 
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Suska se suskaAlemC85 je napisao/la:malo ste poranili sa rođendanomili nešto znate pa ste ovako sretni
#musvdg
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Ovaj stadion ako dobijete
nek vam je sa srecom i da uskoro igrate evropu na novim stadionom !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mi stadion ne dobivamo nego gradimo.bhfanatic14 je napisao/la:Ovaj stadion ako dobijetenek vam je sa srecom i da uskoro igrate evropu na novim stadionom !
Ma bola , ima ga Tana u kesi, vidit ces na skupstinidime je napisao/la:Mi stadion ne dobivamo nego gradimo.bhfanatic14 je napisao/la:Ovaj stadion ako dobijetenek vam je sa srecom i da uskoro igrate evropu na novim stadionom !
-
bhfanatic14
- Kontakt:
To i mislimdime je napisao/la:Mi stadion ne dobivamo nego gradimo.bhfanatic14 je napisao/la:Ovaj stadion ako dobijetenek vam je sa srecom i da uskoro igrate evropu na novim stadionom !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ibrahim Škahić
16 h ·
Koje gluposti i lazi!!! VFC1922!!!
(o objavama vezano za odlazak)

16 h ·
Koje gluposti i lazi!!! VFC1922!!!
(o objavama vezano za odlazak)
#musvdg
Rodjeni ce rodjendan slaviti za 4 dana abd 93-ci po redu ,s obzirom da ima raje koji navijaju za druge ali nam redovno cestitaju
A prica oko novog stadiona treba da saceka zvanicne informacije ,sve sto treba da se zna u ovom trenutku da ovakav prijedlog -projekat izgleda veoma realisticno,dakle ne redi se o nekim mega arenema nego jednom malom modernom stadionu, dostatnom za nase potrebe .
A prica oko novog stadiona treba da saceka zvanicne informacije ,sve sto treba da se zna u ovom trenutku da ovakav prijedlog -projekat izgleda veoma realisticno,dakle ne redi se o nekim mega arenema nego jednom malom modernom stadionu, dostatnom za nase potrebe .
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Bas tako i izgled ostale 3 tribine se uklapa sa ovom velikom kako mi kazemo "dedarom" tako da izgleda realno.rodjenisa je napisao/la:Rodjeni ce rodjendan slaviti za 4 dana abd 93-ci po redu ,s obzirom da ima raje koji navijaju za druge ali nam redovno cestitaju![]()
#musvdg
S obzirom u kakvom drustvu i vremenu zivimo ,realizacija ovakvog projekta se moze mjeriti sa grandioznim zdanjima po Evropi.Sad ces vidjeti ,za koji dan kad kocnicari dignu glas i kad pocnu spominjati nacionalne vitalne interese
Ali mislim da ce ga ovaj put ipak uzeti kompletnim ustima i duboko ,duboko povuci
Ali mislim da ce ga ovaj put ipak uzeti kompletnim ustima i duboko ,duboko povuci
-
1922VFC1981
- Kontakt:
- pravnik1981
- Kontakt:
Ko moze nek dodje na skupstinu !
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
aferim rodjeni!
ako napravite ovaj stadion kako je na prezentaciji, eto onda i repke dole u zimskom periodu da igra kvale
ako napravite ovaj stadion kako je na prezentaciji, eto onda i repke dole u zimskom periodu da igra kvale
Ja zelim sretan i uspjesan rad skupstini i gostima ,nadam se da ce te nas sutra obradovati lijepim vijestima.Mi smo jednostavno jedno tijelo i klub i navijaci ,i obaveza svih nas je da pusemo u isto jedro ,svako ko opstruira neka se kupi i neka se zauvjek odmakne od Veleza ,da mi je otacpravnik1981 je napisao/la:Ko moze nek dodje na skupstinu !
Kao što rekoh par postova ranije, klupko se odmotao, i nema stajanja. Ono najteže je VELEŽ prošao, sada ide nadogradnja. Sutra abd očekujem sasvim normalnu skupštinu sa normalnim diskusijama. Ide ratifikacija novih ljudi u UO, te valjda i pitanje stadiona.rodjenisa je napisao/la:Ja zelim sretan i uspjesan rad skupstini i gostima ,nadam se da ce te nas sutra obradovati lijepim vijestima.Mi smo jednostavno jedno tijelo i klub i navijaci ,i obaveza svih nas je da pusemo u isto jedro ,svako ko opstruira neka se kupi i neka se zauvjek odmakne od Veleza ,da mi je otacpravnik1981 je napisao/la:Ko moze nek dodje na skupstinu !
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Najvaznije ja da udju ovi novi ljudi za koje smo mi culi ne treba imena iznositi ovde i da ne bude velike frke oko Dzele.
#musvdg
Normalno.1922VFC1981 je napisao/la:Najvaznije ja da udju ovi novi ljudi za koje smo mi culi ne treba imena iznositi ovde i da ne bude velike frke oko Dzele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.