FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
siroki to radi godinama u nasoj ligi..probati,sto da ne
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
mislim da ih je lakše dovest' nego domaće, jer veliki broj njih pošto-poto želi u evropu, iz dva razloga: više novca bi zaradili i lakše bi se prodali, ukoliko imaju kvalitet
Wagner, Varea, Diarra
Diarra što je igrao za Zrinju je vjerovatno najbolji strani igrač što je igrao u našoj ligi
Diarra što je igrao za Zrinju je vjerovatno najbolji strani igrač što je igrao u našoj ligi
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 22 jun 2015, 14:58, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja sam vise za to da uzimamo najbolje slobodne iz BIH na trzistu, kao Ordagic. Naredni koji bude obavezno dovesti i tako sklopiti ekipu ..
Nasa djeca da se vrate
nemojte vise molim vas,kakva nasa djeca..sve je to zavrsilo po kafanama.. ako toliko vole Slobodu zasto su je napustili,jos kad cujem Borogovac ospem se,hebem ti i njega vise,igra 5 ligu,toliko o talentu.. 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Balkan je uvijek bio leglo fudbalskih talenata, Partizan je u samom vrhu u Evropi po prodatim igracima koji igraju u jakim ligama (ne znam je li po pitanju igraca iz Omladinskog pogona ili uopsteno prodatim igracima), ali imaju dobru transfer politiku, a i Dinamo ih odlicno prati. Siroki dovodi brazilce i koga sve ne, ali najveci im je uspjeh osvajanja 1. mjesto PL, dok u Evropi ama bas nista ne mogu.
Treba brstiti po nasoj avliji, malo i kod komsije, imati dobar skauting, davati sansu igracima i znati ih prodati. Da ces nekog odlicnog talentovanog brailca ili argentinca dovesti za platu od 3000KM, nesto sam skeptican, treba toliko nafakali biti pa da ubodes takvog, a da se prije toga ne opeknes na 5 drugih.
Treba brstiti po nasoj avliji, malo i kod komsije, imati dobar skauting, davati sansu igracima i znati ih prodati. Da ces nekog odlicnog talentovanog brailca ili argentinca dovesti za platu od 3000KM, nesto sam skeptican, treba toliko nafakali biti pa da ubodes takvog, a da se prije toga ne opeknes na 5 drugih.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Zasto svugdje u svijetu igraci napustaju maticne klubove (uredjenije i bogatije od, tada, raspale Slobode), ostavljaju iza sebe i prijatelje, i rodbinu, i rodnu grudu i sve ostalo?harry_90 je napisao/la: ako toliko vole Slobodu zasto su je napustili.
Kraljevi smo apsurda i nelogicnosti.
I da vracamo vjecite talente tipa Borogovca iz 5 lige Njemacke,da ganjamo Gojkovica,vracamo Mesanovica da mu dignemo formu,pa ce opet odletit iz Slobode..koji mi racku onda hocemo,hocemo navodno borbu za evropu,iskusne igrace,a vam traze povratak nase djece koja nisu uspjela dalje od nase lige,cast Borgiju,on je dogurao do 5 njemacke lige 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
To je normalna i prirodna stvar da svako ide tamo gdje ce mu biti bolje..... naravno uz obestecenje.....ako pravis igraca za nekog menadjera, e to gubi svaki smisao....ti uredjeni i bogatiji klubovi dobro naplate gubitak svog talentovanog igraca.....a koga smo mi naplatili ?Batva je napisao/la:Zasto svugdje u svijetu igraci napustaju maticne klubove (uredjenije i bogatije od, tada, raspale Slobode), ostavljaju iza sebe i prijatelje, i rodbinu, i rodnu grudu i sve ostalo?harry_90 je napisao/la: ako toliko vole Slobodu zasto su je napustili.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pisete nidje veze, prvo Borogovac je lik koji uopste nije nikad niti bio u razmatranju od dolaska Azmira. Za vece domete nema kvalitet, nakon njega Gojkovic. Ko je Gojkovica pratio nesto u Celiku znati ce da ne da nije napredovao nego je mozda i nazadovao, nevjerovatne kikseve je pravio. Nakon njega Mesanovic, ono sto je kod nas odigrao pokazao je da ima slifa. Dobar je za PL, ako gledamo sa igracke strane on je igrac za 10 golova u PL sigurno. Pa eto on se moze razmotriti,mada ako manager nesto se glupira i ako hoce neka nerealna primanja neka hvala. Isto ako hoce ugovor na godinu, zdravo cao. Trazi negdje drugo angazman.
U buducnosti ce se pruziti prilika kao za Ordagica, takve prilike treba korisiti..
Isto nisam za strance, davno ispricana prica da se stranci ne snalaze kod nas. Mislim da ni Husref ne zna sa njima nesto, ne forsira ih i to. Onaj Portugalac koji nam je bio se jednostavno bio pogubio. Nije ovo u TZ mentalitet za strance, za njih je neki klub gdje raja nece negodovati nakon 5 minuta
U buducnosti ce se pruziti prilika kao za Ordagica, takve prilike treba korisiti..
Isto nisam za strance, davno ispricana prica da se stranci ne snalaze kod nas. Mislim da ni Husref ne zna sa njima nesto, ne forsira ih i to. Onaj Portugalac koji nam je bio se jednostavno bio pogubio. Nije ovo u TZ mentalitet za strance, za njih je neki klub gdje raja nece negodovati nakon 5 minuta
Samo sam se osvrnuo na Harijevu konstataciju da ako vole Slobodu, onda nisu trebali ici iz tog kluba... a to je presmijesno razmisljanje, pa sam mu objasnio zasto su otisli i iz Slobode, i iz svih drugih klubova, idu za boljim. A u Slobodi nisu imali gotovo nista. A to da nadoknade svaki izgubljeni talenat, i nije vala tako. Toliko puta se oprze klubovi, prodaju daleko jeftinije ili ga izgube besplatno, imamo tu i Pogbu, Fabregasa i masu njih. Sreca njihova pa je Manchester ili Barca bogati pa nece propasti radi toga, ali ne mozes kriviti sad Mesanovica jer je otisao za boljim uslovima i nije htio igrati Federalnu ligu. Ne mozes kriviti Husejinovica sto nismo uzeli velike pare za njega, jer smo imali takvu Upravu kluba.Skver je napisao/la:To je normalna i prirodna stvar da svako ide tamo gdje ce mu biti bolje..... naravno uz obestecenje.....ako pravis igraca za nekog menadjera, e to gubi svaki smisao....ti uredjeni i bogatiji klubovi dobro naplate gubitak svog talentovanog igraca.....a koga smo mi naplatili ?Batva je napisao/la:Zasto svugdje u svijetu igraci napustaju maticne klubove (uredjenije i bogatije od, tada, raspale Slobode), ostavljaju iza sebe i prijatelje, i rodbinu, i rodnu grudu i sve ostalo?harry_90 je napisao/la: ako toliko vole Slobodu zasto su je napustili.
Harry - ponovo procitaj sta sam citirao iz tvog posta, nisam spominjao povratak igraca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne zivi se od ljubavi vec od para. Ti redom sto su otisli ovdje u to vrijeme nisu imali dovoljna primanja. I ja bih sada otisao u Mostar kada bi mi neko kao Bekicu dao 5000, a ovdje imam 1000
Samo sam protiv toga da se vracaju po pola godine ili godinu, kao onaj nas kapiten..Ako tako zele onda NE!
Samo sam protiv toga da se vracaju po pola godine ili godinu, kao onaj nas kapiten..Ako tako zele onda NE!
-
dzekooooTz
- Kontakt:
Ostalo je još par dana do zvaničnog početka priprema za novu sezonu, a na prozivci u srijedu među Crveno - crnim će se pojaviti još jedan novi igrač.
Riječ je o Nemanji Stjepanoviću, tridesetjednogodišnjem veznjaku koji je do sada nosio dres Rudara iz Velenja.
Stjepanović je pored slovenačkog prvoligaša u dosadašnjoj karijeri nastupao za Modriču, Laktaše, Zrinjski i Kozaru.
Riječ je o Nemanji Stjepanoviću, tridesetjednogodišnjem veznjaku koji je do sada nosio dres Rudara iz Velenja.
Stjepanović je pored slovenačkog prvoligaša u dosadašnjoj karijeri nastupao za Modriču, Laktaše, Zrinjski i Kozaru.
Dovodio ga ja u Slobodu na manageru, dobar igracdzekooooTz je napisao/la:Ostalo je još par dana do zvaničnog početka priprema za novu sezonu, a na prozivci u srijedu među Crveno - crnim će se pojaviti još jedan novi igrač.
- tuzlak1987
- Kontakt:

To je ovaj momak
65 nastupa za Velenje u 3 godine, jedna sezona u Zrinjskom standardan, jedna u Kozari..valjda bude dobar.
Zamjena za Kisu vjerovatno cim je DM i ima zadnju sezonu 11 zutih
-
dzekooooTz
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
po ovom videu profil igraca bas kakav nam je trebao ima dobar pregled igre uglavnom sto je najbitinije ne grijesi puno
po ovom videu profil igraca bas kakav nam je trebao ima dobar pregled igre uglavnom sto je najbitinije ne grijesi puno
iskusan..to nam treba.pravimo fin spoj mladosti i iskustva.
"Modra boja,na bijelome platnu,
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pitbull neki, osigurac za Zebu i Ordagica
Znaci sada to izgleda ovako: Piric-Efendic-Mehmedovic-Kostic-Ivetic-Stjepanovic-Zeba-Ordagic-Mehidic-Ahmetovic-Mujic
Znaci sada to izgleda ovako: Piric-Efendic-Mehmedovic-Kostic-Ivetic-Stjepanovic-Zeba-Ordagic-Mehidic-Ahmetovic-Mujic
Stjepanović igra kao Lucas Biglia, pravi regista 
-
dzekooooTz
- Kontakt:
svako ljeto je ovaj Stjepanovic igrao evropu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.