Neka i mi prođemo jedva i ja zadovoljanbrig je napisao/la:je, jedvaVedad87 je napisao/la:Čekaj, njih je Rijeka izbacila prošle godine?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Neka i mi prođemo jedva i ja zadovoljanbrig je napisao/la:je, jedvaVedad87 je napisao/la:Čekaj, njih je Rijeka izbacila prošle godine?
Tesko. Ispadanjem su prekrizili nekoliko bitnih igraca, tako to bude u Nizozemskoj obicno. Igraci koji su na pozajmicama takodjer vjerovatno nece ostati tako da ne vjerujem da mogu izbaciti Ferenca.FaraonTM je napisao/la:A ovi Holanđani, mislite da ne mogu ništa Ferencvarošu?
otvoriš sastav i vidiš koliko je to realno. a ovi se mogu i imaju zašto još pojačavati, dok su holanđani ispali iz svoje lige i samo mogu odlaziti igrači.ZZtop10 je napisao/la:Holandjani vrijedniji od madjara...
Prolazimo mi ova 2 pretkola laganoa onda na dortmund
e da je..usporedi ekipu Rijeke i ŽeljinuVedad87 je napisao/la:Neka i mi prođemo jedva i ja zadovoljanbrig je napisao/la:je, jedvaVedad87 je napisao/la:Čekaj, njih je Rijeka izbacila prošle godine?
Halali, zaletio se ja zamjenio skoplje/budimchampions1921 je napisao/la:@elegant
Kakvi su tebe Makedonci safatali
Ma ja nego kontam ipak Holandska liga doduše Holandska druga opet realno jača od naše prve a i Mađarske je kvalitetnija ali nije ogromna razlika, definitivno sam zadovoljan žrijebomRooney88 je napisao/la:Tesko. Ispadanjem su prekrizili nekoliko bitnih igraca, tako to bude u Nizozemskoj obicno. Igraci koji su na pozajmicama takodjer vjerovatno nece ostati tako da ne vjerujem da mogu izbaciti Ferenca.FaraonTM je napisao/la:A ovi Holanđani, mislite da ne mogu ništa Ferencvarošu?
zoltan gera je najpoznatije imeDinara je napisao/la:Hajmo forumasi ko ima slobodnog vremena,analiza protivnika. Zna li neko nesto vise o Mađarima ? Ko im je najbolji igrac ? Koliko kostaju i tako to ?