http://sportsport.ba/ino_fudbal/topic-i ... lju/165408
Ja mislim da je ovo dovoljan pokazatelj u kojem pravcu idemo sljedeće sezone. Ne moramo mi u PL, doci ce PL nama
Moderator/ica: GracanicaAA
Kako je igrao zadnju polusezonu ovo je pojacanje,TehnickiDirektor je napisao/la:Dizdaric ce u Vinogradar.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da li ste ga unovcili ili je pak otisao kao i svi drugi, za nula miliona euraabnorme123 je napisao/la:Ode nam daleko najbolji igrač:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/topic-i ... lju/165408
Ja mislim da je ovo dovoljan pokazatelj u kojem pravcu idemo sljedeće sezone. Ne moramo mi u PL, doci ce PL nama
NIste jedini sve ekipe su manje vise kao i vi. Jbg , liga nam je amaterska samo sta valja u ovoj ligi je sudjenje.tropic je napisao/la:Ne pamtim kad je Jedinstvo zadnji put prodalo igraca, Topic je otisao kao slobodan igrac. Jedinstvo je firma, ne licimo uopste na klub.
To je ozbiljna cifra i za PL-u..Nisam znao da klubovi u prvoj ligi raspolažu sa tolikim novcem i sada si me malo zabrinuo.ali eto izgleda kao i u svim sferama našeg društva novac ne završava uvijek gdje bi i trebao,tu se neko očito dobro okoristio..pozz..nebeskasila je napisao/la:A ma ukinuti klub skroz, jer nikad mi nećemo uspjeti otjerati ove što kradu u klubu, a svake godine pare idu u klub, mjesečno opština Jedinstvu daje 25 000 KM. to je ono što mi znamo, a možda je ta cifra i veća, jer uvijek se laže kad su pare u pitanju. A nikad ništa ne uradimo, borimo se za opstanak, da se od tih 25 000 mjesečno ne može uraditi bilo šta od infrastrukture, pa za 5000 ali bilo šta, ne plaćamo ni mi igrače toliko, i ako plaćamo to je previše, jer ni ovi igrači ne zaslužuju veliku platu. Radije ukinuti klub, ulagati u odbojkašice, košarkaše, ali opet bi i tamo neko krao. Sport nam je kur*ina.
Jedinstvo zadnji put kad je prodalo igraca nekog je Miroslav Dujmovic kad ga je Dinamo kupio jos negdje 2000 godinesodaacm je napisao/la:
Da li ste ga unovcili ili je pak otisao kao i svi drugi, za nula miliona eura
Upravi nije u cilju da se izmiri sa SNom, nisu pristali ni na kakve uslove, iako su na tribini koju je SN organizovala, rekli da ce pristati na 90posto uslova, nije dosad nije prihvacen...Bihac96 je napisao/la:Jedinstvo zadnji put kad je prodalo igraca nekog je Miroslav Dujmovic kad ga je Dinamo kupio jos negdje 2000 godinesodaacm je napisao/la:
Da li ste ga unovcili ili je pak otisao kao i svi drugi, za nula miliona eura![]()
Janjos je rekao da ce ostati ako se SN i uprava izmire,ako ne dodje do toga on ide.
Trenutno korisnika/ca: Iceplayer, InatSilniBosanski i 4 gosta.