FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dimitrijevic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dimitrijevic » 22 jun 2015, 15:19

akisarajevo92 je napisao/la:Au, Doll na klupi, Gera u sredini, u napadu Sestak i Lauth. :damn:

Sanse su nam kao protiv Plzena, realno.
Ne treba pretjerivati. Laut cak nije ni standardan. U spicu igra Bode. Laut, Sestak i Gera zajedno imaju 100 godina. Favoriti su i treba respektovati,ali daleko od toga da su jaki kao Plzen ili Makabi.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 jun 2015, 15:20

DANTES je napisao/la:ču boje se raspalih mađara ili drugoligaša iz holandije... može se to uz pamet i disciplinu
Ne treba se bojati nikoga ali daleko od toga da su ovi "raspadnuti madjari". Htjeli mi priznati ili ne oni su svjetlosnu godinu ispred nas u svim segmentima. S druge strane da smo dobili i daleko jaceg protivnika ne bi bilo u redu unaprijed se predavati. Znamo kakve smo katastrofe prozivljavali kada se predamo prije vremena. U sportu je sve moguce i treba se boriti..
BUDI ŽELJO !!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 jun 2015, 15:20

nema sanse da su ferencvaros i plzen tu negdje plzen je duplo bolji u to sam siguran

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 22 jun 2015, 15:21

dimitrijevic je napisao/la:
akisarajevo92 je napisao/la:Au, Doll na klupi, Gera u sredini, u napadu Sestak i Lauth. :damn:

Sanse su nam kao protiv Plzena, realno.
Ne treba pretjerivati. Laut cak nije ni standardan. U spicu igra Bode. Laut, Sestak i Gera zajedno imaju 100 godina. Favoriti su i treba respektovati,ali daleko od toga da su jaki kao Plzen ili Makabi.
A ko kaze da ce oni proci ??
KHAJ PRICE

plavapruga
Kontakt:

Post Postao/la plavapruga » 22 jun 2015, 15:22

Pozdrav svima,nisam piso godinu, pratim redovno temu.Imam druga navija za Ferencvaros, ako prodju ove lale,ima li neko iz Svedske da se dogovorimo da idemo,zajedno?

FCZ Stari Grad
Kontakt:

Post Postao/la FCZ Stari Grad » 22 jun 2015, 15:23

U sezoni 2014–15 UEFA Europa League 1. Qualifying Round Ferencváros - Malta Sliema Wanderers 2–1 1–1

Koliko vidim jedva su izbacili maltežane

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 jun 2015, 15:24

Ferencvaros ima par extra igraca. Prva zvijezda ekipe je vjerujem Zoltan Gera, ko je god pratio Englesku ligu trebao bi da zna za njega, jedina naša prednost je što lik ima 36 godina, tako da ne vjerujem da može odigrati na visokom nivou kao prije. Tamas Hajnal je isto dobar igrac, dugo je igrao po Njemačkoj ligi, ima 34 godine. I on i Gera su veznjaci, ofanzivniji malo.Lijevi bek im je Ekvadorac koji igra za svoju reprezentaciju, jako je mlad došao je iz Fortune Düsseldorf. Krila su im odlični igraci i tu cemo morati da ih nekako zaustavimo. U napadu imaju dva iskusna igraca, od kojih je mnogo poznatiji Benjamin Lauth. Centralni odbrambeni par cine Španac i Hrvat(njemu istice pozajmica i možda nece igrati protiv nas).Desni bek je naš potencijalni reprezentativac Emir Dilaver. Za golmana ne znam kakav je. Trener im je dobro poznati Thomas Doll. Iskreno vjerujem da ih možemo proci ako dovedemo 2-3 ciljana pojacanja. Prvu igramo u gostima..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 jun 2015, 15:26

FCZ Stari Grad je napisao/la:U sezoni 2014–15 UEFA Europa League 1. Qualifying Round Ferencváros - Malta Sliema Wanderers 2–1 1–1

Koliko vidim jedva su izbacili maltežane
Upravo zbog toga ni mi ne smijemo podcijeniti ove nase maltezane a ni precijeniti ferencvaros.
BUDI ŽELJO !!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 22 jun 2015, 15:29

Tesko da smo mogli nesto bolje proci sa zrijebom. Nadam se da ce Oda napokon ozbiljno ekipu pripremiti i shvatiti ove euro tekme, a ne kao do sad da i prije tekmi skinemo gace. Ovi se mogu proci uz ozbiljan pristup i pripremu tekme.
Vjerujem u nase momke uz 2-3 kvalitetna pojacanja moze se u 3 krug, a pojacanja ce nam svakako dobro doci u borbi za titulu ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jun 2015, 15:30

Polako sto se zaljecete da prvo prođemo maltezane pa cemo vidjeti hoce li uopste biti mađari ili holanđani.

Sa ovim maltezanima oprezno, samo da prođemo, a onda ako Bog da u drugo pretkolu se boriti ko god bio.

Prva utakmica drugo pretkola u gostima, u slucaju dobro rezulutat napuniti Lavor. :bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 22 jun 2015, 15:34

Sjetite se Horvatha u Plzena, mislim da nece biti lahko, ali nisu bauk sigurno. Bar imamo novca za Govedaricu i još jednog dobrog igraca :P
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

CARSON

Post Postao/la CARSON » 22 jun 2015, 15:35

Ma j... nas mentalitet ,pitari se furaju protiv Lech a mi se bojimo svakog protivnika .Ko bi rekao da ce pitari izbaciti Atromitos ? i to im je treabala pobjeda tamo ja vjerujem u Odu i nase momke da ce ostaviti srce na terenu pa sta bog da
kad smo igrali protiv Sherifa biel su price imaju 7 stadiona izbacili su Dinamo pa sta bi
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 22 jun 2015, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jun 2015, 15:36

Madari su bolji izbor od holandana zbog blizine i za nas navijace i za klub. Bez obzira sto su druga liga mislim da vece sanse imaju da produ holandani nego madari.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 22 jun 2015, 15:37

CARSON je napisao/la:Ma j... nas mentalitet ,pitari se furaju protiv Lech a mi se bojimo svakog protivnika .Ko bi rekao da ce pitari izbaciti Atromitos ? i to im je treabala pobjeda tamo ja vjerujem u Odu i nase momke da ce ostaviti srce na terenu pa sta bog da
kad smo igrali protiv Sherifa biel su price imaju 7 stadiona izbacili su Dinamo pa sta bi
To ja pisem uvijek, skidamo gace odmah. Ili nema para za pojacanja, ili mi smo slabi. Uvijek neki satro oprez. Ma u kost ali kad se pojacaas..
KHAJ PRICE

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 22 jun 2015, 15:38

Fin zrijeb, moglo je puno gore, jedino ne znam kako ce se oko stadiona rasporediti Sarajevo, Zeljo i Olimpic za domace utakmice?

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 22 jun 2015, 15:41

U prvom kolu smo imali srece gdje smo dobili Maltezane, ali sam siguran da cemo i protiv njih morati se dobro spremiti i pokusati odigrati sto manje podcjenjivacki prema njima.E sad u drugom kolu smo mogli bolje proci, ali smo mogli i da naletimo na neku od ekipa gdje ne bi imali nikakvih sansi.Tu mislim na Legiju, Kopenhagen,Rijeku te one kiprane.Ferencvaros jeste jaci od nas ali ipak nisu kvalitet kakvi su bili Plzen, Macabi,Hapoel.Uglavnom bazirati se prvo na Maltezane a onda cemo vidjeti sta i kako dalje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 22 jun 2015, 15:43

CARSON je napisao/la:Ma j... nas mentalitet ,pitari se furaju protiv Lech a mi se bojimo svakog protivnika .Ko bi rekao da ce pitari izbaciti Atromitos ? i to im je treabala pobjeda tamo ja vjerujem u Odu i nase momke da ce ostaviti srce na terenu pa sta bog da
za razliku od pitara mi smo na zemlji. oni su sve sto mi nismo i nikada nece biti sve sto mi jesmo. zbog toga i razlika u nacinu razmisljanja.

s druge strane, Sheriff je klub na baterije, mladji od 90% clanova ovog foruma za razliku od Ferena koji je stariji od Zelje 22 godine. takodjer, ne treba zaboraviti da su u BiH prvu loptu donijeli upravo Madjari, i to bas iz Budimpeste. i tako...

malo realnosti nece skoditi.

ne kazem da se uz neko cudo u dvomecu ne mogu izbaciti Madjari ali na takav ishod ne bi stavljao novce.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2015, 15:44

Ovo je ozbiljna finansijska injekcija za nas i ako se ovaj novac usmjeri u igrački kadar možda bi se i mogli nečemu nadati u narednoj sezoni. Sad moramo pod hitno dovesti dva igrača za Evropu, jer nije Ferencvaroš toliki bauk. Njihovi rezultati u Evropi nisu baš sjajni, a ekipa dobro izgleda na papiru, međutim većina tih igrača su potrošeni i nisu ni sjena od onih kakve ih pamtimo.

Prvu utakmicu igramo u gostima, što je svakako odlično. Isto tako ne vjerujem ni da će Holanđani skinuti gaće pred njima i da će tu biti svega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 22 jun 2015, 15:45

Kad Amir uradi dar mar u sred madjarske, aaaaaaaaaaaaa hahahahahah. Salim se naravno, malo pozitive nije na odmet.. Ovako realno gledajuci, jesu jaci od nas, ali nije dzaba ona INAT SILAN BOSANSKI ! Idemo pa sta Bog da
Željezničar živimo !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 22 jun 2015, 15:47

Ferencvaros jeste jaci od nas, ali je puno slabiji od Maribora i Plzena. Nemamo se cega bojati jer smo dobili protivnika po mjeri odnosno mogli smo proc puno gore. Po mom nekom sudu sanse za prolazak su 60-40 za njih naravno, ali nsita nije nemoguce. Samo treba izvuc pozitivan rezultat u prvoj tekmi i to je to.

Sta ste usra.li jbt ko da igramo sa ne znam.... :crazy: Treba imat respket ,ali vi bas pretjerujete
=\_1921_/=

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”