Uvijek može gore, no iako je ova ekipa neatraktivna i neugodna (u sezoni 2013/2014), Partizan ih je jedva izbacio u kvalifikacijama za LP (bilo 0-0 u Beogradu i 1-1 u gostima), no to je sad totalno drugi igrački kadar kod njih... nemaju nijednog reprezentativca Armenije, iako im temelj ekipe čine armenci + 2 igrača iz Obale Bjelokosti i srbin. Vjerujem u Marinovića i u trenutni igrački kadar i dobro je što se prva utakmica igra u gostimaJericho je napisao/la:mnogo ruzan zdrijeb.. daleko, neatraktivno i tesko.. steta sto nam Litvanci ne upadose, umal su bili..
HŠK Zrinjski - Europa
Re: HŠK Zrinjski - Europa
Ma de, ja msm da je Zrinjski mnogo jaci od ovih, prosle godine Shirak u Q1 lige evrope ispao od Shakhtera (KAZ) 6-1 ukupnim rezultatom. Mislim da ce Zrinja tu da odradi posao kako treba 
p.s. potpuno drugaciji igracki kadar od nekadasnjeg Shiraka
-
dimitrijevic
- Kontakt:
To i ja kazem, pa ovi nasi novinari pojma nemaju i pisu gluposti.delko je napisao/la:Ma de, ja msm da je Zrinjski mnogo jaci od ovih, prosle godine Shirak u Q1 lige evrope ispao od Shakhtera (KAZ) 6-1 ukupnim rezultatom. Mislim da ce Zrinja tu da odradi posao kako treba
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Možemo samo nagadjati ali treba biti oprezan.Ja mislim da prolazimo ali za 10-ak dana ćemo biti pametniji.Nismo sigurni ni kako ćemo mi izgledati ove sezone a ne kakvi su oni.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Hvala na podršcidelko je napisao/la:Ma de, ja msm da je Zrinjski mnogo jaci od ovih, prosle godine Shirak u Q1 lige evrope ispao od Shakhtera (KAZ) 6-1 ukupnim rezultatom. Mislim da ce Zrinja tu da odradi posao kako treba
-
ultra gitano

Evo imamo tri načina da dođemo do tamo pa kome paše koji nek bira
Re: Odg: HŠK Zrinjski - Europa
Ima i cetvrti, ja cu u mislima biti tamo:D;)
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
sretno mostarci, prolazite ove
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Hvala drug
Bit će **** jer su nepoznanica, vidit ćemo mislim da možemo proć ali oprez
I have a dream
opet blizu

-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ovo je prilika da uložimo ekipu sa još dva prava igrača na pozicijama gdje smo najtanji a to su play (kreativan) i štoper pravi može i Katananec.
Re: Odg: HŠK Zrinjski - Europa
VPS trenutno zadnji u Finskoj a AIK 6 u svedskoj.Znaci vjerovatno idemo u Svedsku u Stokholm.Ima od ove godine direktna linija za Geteborg:D:D:D
Sretno, sto dalje dogurali dabogda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mislim da smo favoriti samo da nas put do tamo ne sjebe...jest da znaju iznenadit ali imamo relativno iskusan tim i mislim da u u ovom pretkolu neće biti problema...
takođerRooney88 je napisao/la:Sretno, sto dalje dogurali dabogda.
goveđigulašmajka
A iskreno nadali smo se i lakšem, i bližem protivniku, kaže Maka i dodaje: Nadam se da se put neće iskomplicirati i da će se naći neka relacija koja nas neće previse izmoriti što se tiče puta tako da bar sa te strane nemamo većih problema.
Koliko znate o protivniku?
Gledali smo neke njihove utakmice i vidjeli da se radi o jednoj kvalitetnoj ekipi koja zna da igra pogotovo u fazi napada. Ipak mislim da smo mi favoriti, drugu utakmicu igramo kući i mi smo bliže prolasku. Njihova prednost je u tome da su u top formi, prvenstvo im je u punom zamahu. Mi imamo u četvrtak generalku protiv Željezničara za koju se nadamo da ce proći u redu i poslije nje ćemo riješiti još neke dvojbe ako ih uopće imamo oko startne postave.
SVI KO KAPETAN MAKA
Koliko znate o protivniku?
Gledali smo neke njihove utakmice i vidjeli da se radi o jednoj kvalitetnoj ekipi koja zna da igra pogotovo u fazi napada. Ipak mislim da smo mi favoriti, drugu utakmicu igramo kući i mi smo bliže prolasku. Njihova prednost je u tome da su u top formi, prvenstvo im je u punom zamahu. Mi imamo u četvrtak generalku protiv Željezničara za koju se nadamo da ce proći u redu i poslije nje ćemo riješiti još neke dvojbe ako ih uopće imamo oko startne postave.
SVI KO KAPETAN MAKA
kvota na pobjedu Zrinjskog 7.
Poklon kvota, lagana lovamodric je napisao/la:kvota na pobjedu Zrinjskog 7.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.