ne lupajZaLe98 je napisao/la:Treba igrati na Bilinom!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nek' zatvore teren, ko ga yebe to je sportski objekatmma_hz je napisao/la:Ma brate ,ako bude koncert ikako odrzan(a bice zbog para )teren ce biti neuslovan..Virtu4l je napisao/la:Merlin ima koncert dva dana nakon naše utakmice sa Ferencvarošem... da li postoji šansa da nam ovi sa stadiona otkažu domaćinstvo? Kakve su im šanse da za jedan dan postave binu i ta sranja...?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da, ako Madjari izbace Holanđane preuzimaju njihov koeficijent. Daalje, ako mi Mađare ili Holanđane izbacimo, dobijamo njihov koef. što je nažalost nedovoljno da budemo nosioci u trećem pretkolu. Ali šta da se radi, idemo bodriti svog ŽeljuSchwarz je napisao/la:Ferencvaros 3.200, a Holandjani 8.195Željooooo je napisao/la:Koliki koeficijent ima Ferencvaros, ?shzna je napisao/la:Ferencvaros nije jak kao Plzen, to morate shvatiti, ali kvalitetniji od nas jesu. Više bih volio Sheriffa i zbog koeficijenta, ali šta da se radi. Ali, prvo Malta.. Naprijed Željo!

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
a igraju li?KeepTheBlueFlag je napisao/la:Nadam se da znas koliko pobrojani imaju godina, da li igraju standardno, i koji im je ucinak...akisarajevo92 je napisao/la:Au, Doll na klupi, Gera u sredini, u napadu Sestak i Lauth.![]()
Sanse su nam kao protiv Plzena, realno.
Naravno nadam se da si pogledao i koju njihovu utakmivu pa znas da su rang Plzena?..
Pozz
bez ironije?
Nađi rješenje. Ima i Olimpic (ako prođe) gdje će on?katakomba je napisao/la:ne lupajZaLe98 je napisao/la:Treba igrati na Bilinom!

Evo ne znam..
oni jesu prijavili bilino polje kao rezervno. mi nismo.
pa prije ce olimpic koji "nema" navijaca, nego mi koji stalno igramo evropuZaLe98 je napisao/la:Nađi rješenje. Ima i Olimpic (ako prođe) gdje će on?katakomba je napisao/la:ne lupajZaLe98 je napisao/la:Treba igrati na Bilinom!

Željezničar živimo !
U moru glupih pitanja, mene zanima kakve li su šanse da bude tv prijenos sa Malte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
sumnjam ne mogu nekad kada igramo tu,a ne vani ,ali nadam se da grijesimVirtu4l je napisao/la:U moru glupih pitanja, mene zanima kakve li su šanse da bude tv prijenos sa Malte.
TV prenosa neće biti garant, stream možda ali mislim da ni to neće biti nekih 90%.Virtu4l je napisao/la:U moru glupih pitanja, mene zanima kakve li su šanse da bude tv prijenos sa Malte.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma stream je ok, nadam se da će neka televizija sa Malte prenositi meč.FaraonTM je napisao/la:TV prenosa neće biti garant, stream možda ali mislim da ni to neće biti nekih 90%.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vjerovatno da hoce opet njihova drzavna televizija.
Bio je prenos i Sarajeva na njihovom.
Njima je to velika stvar u drzavi
Bio je prenos i Sarajeva na njihovom.
Njima je to velika stvar u drzavi

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakvi, Maltezani su totalno nezainteresovani sto se tice fudbalskih klubova. Sto se tice prijenosa, mislim da bi trebao biti, drzavna televizija bi trebala da prenosi utakmicu.Orton je napisao/la: Njima je to velika stvar u drzavi
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 22 jun 2015, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
FACE TV je najavio da ce prenositi evropske utakmice sarajevskih klubova. Nadajmo se da ce biti prenos s Malte.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Sumnjam, i prošle godine smo bili uskraćeni za prenos iz Petrovca i Skoplja a niko nije radio prenos ni sa Koševa oba puta, samo što sam na Koševu bio oba puta pa to je i podnošljivo 2/4 utakmice da se mogu pogledati bez problema.Virtu4l je napisao/la:Ma stream je ok, nadam se da će neka televizija sa Malte prenositi meč.FaraonTM je napisao/la:TV prenosa neće biti garant, stream možda ali mislim da ni to neće biti nekih 90%.
Za nekoga van BiH je frustrirajuće

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zadovoljan protivnicima ove bi trebali glat proc a onda invazija u Budimpestu ili Holandiju svejedno mada bi ja radije Ferencvaros 

19TM87 ZAVIDOVICI
@FaraonTM, mislim da je bila snimka utakmice iz CG na BHT-u, a za tekmu u Makedoniji nije bilo prenosa..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sto se prvog pretkola tice zadovoljan sam,protivnik sa Malte ne bi smio biti neka vec prepreka nijednoj ozbiljnoj ekipi,uz maksimalno ozbiljan i angazovan pristup prolaz dalje ne bi trebao doci u pitanje.
Sto se tice Ferencvarosa ( posto svi nekako vise ocekujemo njih nego holandjane ),onako na prvo zvucno ime,ni madjarska liga nije losa,bolja od nase uglavnom,ali opet vidim da raja ovdje pise da im ne cvjetaju ruze bas i da nisu toliko jaki trenutno.Uglavnom nikako se ne predavati unaprijed,izaci im na megdan pa sta bude.Ko god bio od te dvije ekipe mislim da se moze igrati s njima.
I na kraju stadion,Merlin je ja mislim Kosevo rezervisao davno tako da,nekom logikom,ako bude guravo moguce da ce se njemu izaci u susret
Trebaju nasi u klubu to vidjeti na vrijeme,da ne bude neugodnih iznenadjenja 5 do 12..Ako ne,onda je jedina opcija Bilino Polje..Kakva bi posjeta bila u tom slucaju ko zna,iako Zenica nije daleko plus autoput,ali..Lijenost raje plus moda neko lose vrijeme plus tv prenos eventualni bi mogao poremetiti dosta toga..Iskreno se nadam da ce to biti ipak Kosevo,koliko god bi nam mozda Bilino vise odogovaralo kao stadion..
Sto se tice Ferencvarosa ( posto svi nekako vise ocekujemo njih nego holandjane ),onako na prvo zvucno ime,ni madjarska liga nije losa,bolja od nase uglavnom,ali opet vidim da raja ovdje pise da im ne cvjetaju ruze bas i da nisu toliko jaki trenutno.Uglavnom nikako se ne predavati unaprijed,izaci im na megdan pa sta bude.Ko god bio od te dvije ekipe mislim da se moze igrati s njima.

I na kraju stadion,Merlin je ja mislim Kosevo rezervisao davno tako da,nekom logikom,ako bude guravo moguce da ce se njemu izaci u susret

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 22 jun 2015, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Moguće ne sjećam se. Uglavnom znam da nisam gledao ni na TV-u niti sam mogao pronaći stream.Željooooo je napisao/la:@FaraonTM, mislim da je bila snimka utakmice iz CG na BHT-u, a za tekmu u Makedoniji nije bilo prenosa..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Neandertalac
- Kontakt:
Prolazimo hladno Maltu i ko god dodje kasnije. Prognoziram kao sto sam i rekao kako cemo vise bodova uzeti vs ekipa iz vrha u proljetnom. I jesmo 
Red je da se bar jedan vrh igrac dovede. Pogotovu jer ce sigurno biti jos odlazaka nakon Evrope.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Red je da se bar jedan vrh igrac dovede. Pogotovu jer ce sigurno biti jos odlazaka nakon Evrope.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.