FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZaLe98
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZaLe98 » 22 jun 2015, 16:30

Kad kaže "ne podcjenjujmo Maltežane" .. Pa zar je naša liga toliko plitka. Pa realno ako ih ne izbace zaboraviti na nešto veće u ligi. Još ako se prodavali igrači, a hoće sigurno. Samo moje mišljenje bez vrijeđanja.
Evo ne znam..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 22 jun 2015, 16:32

"ne potcjenjujmo" ne znači "ispašćemo". nego upravo to, ne potcjenjujemo i odigrajmo kako treba i kako znamo, jer u protivnom od svakoga možeš ispasti. mada se ja sa odom za taj momenat najmanje brinem.

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 22 jun 2015, 16:33

Kakvi ba Maltezani mi iz mahale da se sastavimo nakon iftara punih stomaka, raskaltacili bi ih. Glavni im igrac prodaje sladolede u slobodno vrijeme.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 22 jun 2015, 16:33

meni se svidjaju protivnici kao i moguci
prvo je da ne smijemo nikoga podcijenit, kad smo mogli za pola sata prokockat 2:0 na kosevu mene je svega strah, kone su podcijenile kukesi pa komedija
uz Odu na klupi i zalaganje igraca ja sam optimistican, mogu se oni potuc i sa madjarima i holandjanima sto da ne
sad je uprava na potezu, vjerovatno bi se ispatila 2 igraca govedarica mozda
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 22 jun 2015, 16:35

FaraonTM je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:@FaraonTM, mislim da je bila snimka utakmice iz CG na BHT-u, a za tekmu u Makedoniji nije bilo prenosa..
Moguće ne sjećam se. Uglavnom znam da nisam gledao ni na TV-u niti sam mogao pronaći stream.
Moja tv prenosila iz cg dok u makedoniji niko nije prenosio tako da i nije bilo mogucnosti prenosa kod nas.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 22 jun 2015, 16:35

FaraonTM je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:@FaraonTM, mislim da je bila snimka utakmice iz CG na BHT-u, a za tekmu u Makedoniji nije bilo prenosa..
Moguće ne sjećam se. Uglavnom znam da nisam gledao ni na TV-u niti sam mogao pronaći stream.
iz crne gore je bilo direktno ja mislim na moja tv, ja gledao u wiliamsu :D
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 22 jun 2015, 16:36

ChWilla je napisao/la:"ne potcjenjujmo" ne znači "ispašćemo". nego upravo to, ne potcjenjujemo i odigrajmo kako treba i kako znamo, jer u protivnom od svakoga možeš ispasti. mada se ja sa odom za taj momenat najmanje brinem.

Ma bit će to dobro aBd. Što se tiče prenosa ne zna se sad za sad. Uglavom stream će biti tu 1000%.
Evo ne znam..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 22 jun 2015, 16:36

ZaLe98 je napisao/la:Kad kaže "ne podcjenjujmo Maltežane" .. Pa zar je naša liga toliko plitka. Pa realno ako ih ne izbace zaboraviti na nešto veće u ligi. Još ako se prodavali igrači, a hoće sigurno. Samo moje mišljenje bez vrijeđanja.
Pa evo ti ovaj ferencvaros jedva prosao neke maltezane prosle godine. Jednu utakmicu i nerjeseno odigrali.. Proci cemo mi njih 99,9% ali bi bilo glupo da zbog pogresnog pristupa zakomplikujemo sebi situaciju..
BUDI ŽELJO !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jun 2015, 16:38

Najvjerovatnije da nas niti jedna nasa TV nece prenositi sa Malte, a domaca utakmca BHT ili Face.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2015, 16:38

Ma sumnjam da će naši igrači potcijeniti Balzan pogotovo zbog Odovića koji je stari lisac i koji će ih sasvim sigurno dobro pripremiti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 22 jun 2015, 16:46

Moze se prijaviti igraca koliko hoces, samo je fazon sto ne mozes praviti vise od jedne izmjene(dakle nekog ukinut, a drugog dodat).

Ne bih reko da je Željo prijavio 25 igraca koliko je maximum + mlađi od 21 se ne prijavljuju

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 22 jun 2015, 16:48

Moglo bi se i do 3. pretkola znaci.

Plavojesrceumeni
Kontakt:

Post Postao/la Plavojesrceumeni » 22 jun 2015, 16:51

ovo je supeeer. ove amatere nabit sa 5-6 razlike :D a onda lagano na Mađare... jednostavno red je da ih prođemo sreca ce biti na nasoj strani :D. poslije prvog pretkola jako lijevo krilo dovesti i ne sumnjam u 3. pretkolo i pun lavor

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jun 2015, 16:53

Polako ljudi mađari su ozbiljan tim !

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 22 jun 2015, 16:53

Polahko ljudi ni mi ni mađari nismo prosli.. ;)
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 22 jun 2015, 16:57

Mozete do 3. pretkola ako ekipa odigra kako zna. Ove maltezane shvatit ozbiljno i dobiti tamo 0-2 a kuci 3-1 bez kartona.
U drugom kolu su protivnici ekipa iz 2. lige holandije ili ferencvaros, to su vec ozbiljni protivnici ali ne vidim ja sad neku razliku moze se sa njima igrati, ovi prvi sigurno nisu stabilna ekipa ako su ispali iz lige (sigurno su prodali neke igrace) a ovi drugi imaju znalce ali sve je to staro i izvikano. Ocekujem madjare da ce Zeljo na produzetke proci, 3. pretkolo bi bilo onda vec dobar rezultat i tamo bi najbolje bilo izvuci ili nekog da se pofajtate ili spektakularnog protivnika kao sto su dortmund ili Athletic. Odoh ja predaleko, uglavnom sve najbolje!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 22 jun 2015, 16:58

A gdje nadje 3:1 kuci hahahahah, ugl hvala punoo :D
Željezničar živimo !

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 22 jun 2015, 17:00

Razgulit će Željo ove Maltežane sa svojim mladim timom. ;)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 jun 2015, 17:01

Ima li vjesti iz Međugorja sta se desava ?

Maltezanima je ovo prva euro utakmica, igramo 30. juna (utorak) !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 22 jun 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 22 jun 2015, 17:03

Ekipa Željezničara će u prvom pretkolu EVropa lige igrati protiv tima Balzana sa Malte.
Jedan od igrača koji imaju iskostvo igranja u evropskim takmičenjima a član je ekipe Balzana je Crnogorac, Bojan Kaljević.

''Igrao sam za Mladost kada smo napravili veliki uspijeh. U drugom pretkolu smo izbacili slovačke Senice. U Podgorici je bilo 2:2, da bi u gostima slavili sa 0:1 i prošli dalje a zatim igrali sa španskom Sevillom'' kaže Kaljević koji je bio i strijelac pobjedonosnog pogotka za svoj tim u duelu sa Senicama.

On nam je otkrio da je njegov sadašnji klub po prvi put u svojoj historiji izbori nastup u Evropi, te da okosnicu tima koji je u velikom usponu čine igrači sa strane.

''Klub je zaista u velikom usponu. Očekivanja su velika. A očekujemo i da nas pojača nekoliko igrača do kraja ove sedmice. Željo jeste favorit, ali danas svi igraju fudbal i mi se nećemo unaprijed predati. Fudbal je ovdje dosta napredovao i nije to kao nekada, kada kažete da je klub sa Malte da je jednostavno igrati. Mi Želji prepuštamo ulogu favorita i respektujemo Plave, te je lakše igrati kada imate ulogu autsajdera ali želimo prolazak u naredni krug''.

Kaljević je istakao kako poznaje gotovo čitavu historiju Željezničara i da je svjestan protiv kakvog kluba će igrati njegov tim. Ističe da prati i našu ligu u kojoj igra njegov nekadašnji saigrač Krste Velkoski.

''Pa dosta pratim Premijer ligu BiH putem medija. U Sarajevu igra moj prijatelj i nekadašnji saigrač Krste Velkoski sa kojim sam igrao zajedno u Makedoniji. Moram biti iskren da ne poznajem baš najbolje trenutni sastav Željezničara ali iskreno historiju tima sa Grbavice, može se reći, znam u potpunosti. Sigurno da je to jedan od najvećih klubova u bivšoj Jugoslaviji i biće čast igrati protiv Želje. Međutim ponavljam, znamo šta je i ko je Željo ali se nećemo predati i učinićemo sve da prođemo dalje'' izjavio je Bojan Kaljević
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Elddar, Hrammm1921, JimmyPage, MrAmarOsim, TheTruth34 i 117 gostiju.