FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Spor je Mehidić za krilo, čak i za našu ligu, ne razmišlja dovoljno brzo i zato ga protivnici lako čitaju. Meni lično je gotivan igrač, smatram da bi mogao napredovati i napraviti nešto u karijeri, ali trenutno nije za prvu postavu. Mujićev učinak je mnogo bolji i mislim da zaslužuje priliku. Brz je, nezgodan, mogao bi solidno odraditi svoj posao u napadu.
Opa nije loše, zamjena za Kisu je tu sumnjam da je lošiji od Kise
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Odlična sredina,još da dovedemo kvalitetno krilo,da nam ne ide sve preko Zebe i Ordagića 
Nad tobom sunce najljepše sja
S Ordagicem bismo trebali imati vise upotrebljivih lopti prema naprijed. Mnogi osporavaju Mehidica, ali ako odradi dobro pripreme (a zasto ne bi, jer uz Sadikovica je cijela ekipa bila mrtva i nespremna), smijem se kladiti da ce razvaliti ove sezone i biti medju 2 najbolja asistenta u ekipi, ako bude u startnih 11 (ili imao dovoljno dobru minutazu).
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno...

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 22 jun 2015, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Brate ako dodje Rio Ferdinand hoces li izbaciti Moranjkica vise iz postave? 
Skahić u Zrinji
"- Po meni, mi smo već sada jači nego minule sezone. Istina, otišli su neki igrači, ali smo kostur tima, nekih 80 posto kadra, zadržali i doveli smo dvojicu, po meni, kvalitetnih igrača. To su Ivan Kostić i Amer Ordagić. Ove sezone želimo na neki način napraviti određeni iskorak. Pregovaramo sa još nekim igračima i želimo dodatno osnažiti i osvježiti tim. Pratimo i ostale ekipe koje dovode igrače. Mislim da ćemo spremno dočekati novu sezonu. Naravno, od prve utakmice ćemo tražiti krajnje ozbiljan i maksimalan angažman, kako ne bi došli u nezgodne situacije. Dogovorili smo i ostanak odličnog trenera Husrefa Musemića, koji zna da vlada situacijom i da na pravi način predvodi Slobodu na terenu – rekao je Husić."
Treba ocekivati tu jos igraca.
Treba ocekivati tu jos igraca.
- ASD
- Kontakt:
U nasoj ligi kada sacuvas istu ekipu jaci si nego prosle sezone jer vecini klubova to ne uspije.
-
dzekooooTz
- Kontakt:
kolko ja znm mi olimpik i siroki(standardno) smo jedini sacuvali ekipu od prosle sez ne racunam sarajevo jer se oni podrazumijevajuASD je napisao/la:U nasoj ligi kada sacuvas istu ekipu jaci si nego prosle sezone jer vecini klubova to ne uspije.
ne znam da li je Stjepanović bio planiran i ranije, ili tek nakon odlaska Kise, u svakom slučaju, pohvale za upravu na brzoj reakciji 
- TzBulevar87
- Kontakt:
Stjepanovic ima solidnu biografiju, bas kao i Ivetic koji nam je stigao iz Slovenije. Dao Bog da on nama bude od koristi u najmanju ruku kao Ivetic. Husref je trazio da se dovede ovaj igrac tako da nemam ni najmanju sumnju da sad imamo bolju opciju na zadnjem veznom
.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075
Moze li se neko sjetiti one tekme BiH vs. Bih U21 pa kad je, cini mi se, u 2. poluvremenu usao za U21 mladic, ne sjecam se dal je bio iz Zvijezde ili Olimpica (jbg kroz maglu se sjecam), razvalio po krilu, brz i prodoran bio, cak izmijesao naseg beka par puta pred kraj tekme. Ko je to bio? 
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
sto se Stjepanovica tice odnosno ovog sto sam vidio na klipu, momak je borben, ne boji se uklizati, igra pametno, ima osjecaj za igru, ima fine pasove (dodaje u prostor) i sto je najbitnije igra s obje noge znaci lijeva mu nije nista losija od desne
napunio 31 godinu, mogao bi nam mnogo pomoci 
Sloboda Tuzla
17.11.2007.
Šest golova Tuzlaka
Revijalna utakmica na Tušnju
Stadion Tušanj u Tuzli. Gledalaca 50. Sudija: Midhat Arnautović (Tuzla). Pomoćnici: Šemso Brzović i Nermin Hasić (Tuzla). Strijelci: 1:0 - Ahmetović (11), 2:0 - Zoletić (30), 3:0 - Jahić (37), 4:0 - Borogovac (49), 5:0 - Tosunović (57), 6:0 - Babić (80).
SLOBODA: Jović, Divković, Babić, Mikelini, Crnogorac, Jahić, Zoletić, Okanović, Vojvodić, Ahmetović, Tosunović. Još su igrali: Avdukić, Ibričić, Borogovac i Omić. Trener: Sakib Malkočević.
GUBER: Trifunović, Petrović, Em. Jašarević, El. Jašarević, Jovanović, Orić, Pašalić, Muhić, Salkić, Stanišić, Ostojić. Još su igrali: Mašić i Merdić.
Trener: Jusuf Malagić.
U revijalnoj utakmici protiv Gubera iz Srebrenice, člana Treće lige Republike Srpske, tuzlanska Slobode je slavila rezultatom 6:0. Mnogo više od rezultata značajniji je bio nastavak prijateljske saradnje dva kluba.
Objavio/la TZfukara u 10:30, 1 komentar(a), print, #
...........................................................................................................................................
22.01.2008.
SLOBODA: MALKOČEVIĆ UOČI ODLASKA U ZLAĆU KREŠE SPISAK
Nogometaši Slobode trenirat će u Tuzli još sutra, a onda pakuju kofere za nastavak priprema u Zlaći kod Banovića. Šef Stručnog štaba Sakib Malkočević skresat će spisak igrača na pripremama na 25 nogometaša…
- Juniori će se vratiti u juniorski sastav Slobode, neki igraći će ponovno na posudbu, a mi ćemo na Zlaći uigravati sastav koji će nastaviti šampionat - rekao je Malkočević.
Preksutra u 11 sati, u Zlaću putuju golmani Jović, Medić i Josić, te Divković, Babić, Kenan i Mirza Čejvanović, Mikelini, Prodanović, Kuduzović, Lamešić, Jahić, Omić, Zoletić, Brđanović, Sarajlić, Okanović, Vojvodić, Osmanhodžić, Kasapović, Efendić, Ahmetović, Tosunović, Husejnović i Mešić.
Prema tome, otpast će juniori Rahmanović i Bekić, Mujačić će se vratiti u OFK Tuzlu, Čačković i Borogovac će na posudbu u druge klubove, dok još nije odlučeno što će s Mujićem iz Srebrenice za koga Malkočević kaže da je vrlo interesantan igrač.
.........................................................................................................................................
Za Joksimovića.U zimskoj pauzi 2007/8 vratio se u Slobodu Mirza Mešić.On je time pooštrio konkurenciju u napadu.Said Husejinović je bio neprikosnoven po lijevoj strani .Borogovac je predložen za posudbu.Ne znam je li otišao na posudbu ili je podigao papire.Interesantno je da je i Ahmetović uskoro otišao iz Slobode u Rostov iako nije bio starter.Još je čudnije da je kod golmana Jović bio ispred Avdukića. Od ovih 25 momaka sada su u ekipi Efendić i Ahmetović.
Šest golova Tuzlaka
Revijalna utakmica na Tušnju
Stadion Tušanj u Tuzli. Gledalaca 50. Sudija: Midhat Arnautović (Tuzla). Pomoćnici: Šemso Brzović i Nermin Hasić (Tuzla). Strijelci: 1:0 - Ahmetović (11), 2:0 - Zoletić (30), 3:0 - Jahić (37), 4:0 - Borogovac (49), 5:0 - Tosunović (57), 6:0 - Babić (80).
SLOBODA: Jović, Divković, Babić, Mikelini, Crnogorac, Jahić, Zoletić, Okanović, Vojvodić, Ahmetović, Tosunović. Još su igrali: Avdukić, Ibričić, Borogovac i Omić. Trener: Sakib Malkočević.
GUBER: Trifunović, Petrović, Em. Jašarević, El. Jašarević, Jovanović, Orić, Pašalić, Muhić, Salkić, Stanišić, Ostojić. Još su igrali: Mašić i Merdić.
Trener: Jusuf Malagić.
U revijalnoj utakmici protiv Gubera iz Srebrenice, člana Treće lige Republike Srpske, tuzlanska Slobode je slavila rezultatom 6:0. Mnogo više od rezultata značajniji je bio nastavak prijateljske saradnje dva kluba.
Objavio/la TZfukara u 10:30, 1 komentar(a), print, #
...........................................................................................................................................
22.01.2008.
SLOBODA: MALKOČEVIĆ UOČI ODLASKA U ZLAĆU KREŠE SPISAK
Nogometaši Slobode trenirat će u Tuzli još sutra, a onda pakuju kofere za nastavak priprema u Zlaći kod Banovića. Šef Stručnog štaba Sakib Malkočević skresat će spisak igrača na pripremama na 25 nogometaša…
- Juniori će se vratiti u juniorski sastav Slobode, neki igraći će ponovno na posudbu, a mi ćemo na Zlaći uigravati sastav koji će nastaviti šampionat - rekao je Malkočević.
Preksutra u 11 sati, u Zlaću putuju golmani Jović, Medić i Josić, te Divković, Babić, Kenan i Mirza Čejvanović, Mikelini, Prodanović, Kuduzović, Lamešić, Jahić, Omić, Zoletić, Brđanović, Sarajlić, Okanović, Vojvodić, Osmanhodžić, Kasapović, Efendić, Ahmetović, Tosunović, Husejnović i Mešić.
Prema tome, otpast će juniori Rahmanović i Bekić, Mujačić će se vratiti u OFK Tuzlu, Čačković i Borogovac će na posudbu u druge klubove, dok još nije odlučeno što će s Mujićem iz Srebrenice za koga Malkočević kaže da je vrlo interesantan igrač.
.........................................................................................................................................
Za Joksimovića.U zimskoj pauzi 2007/8 vratio se u Slobodu Mirza Mešić.On je time pooštrio konkurenciju u napadu.Said Husejinović je bio neprikosnoven po lijevoj strani .Borogovac je predložen za posudbu.Ne znam je li otišao na posudbu ili je podigao papire.Interesantno je da je i Ahmetović uskoro otišao iz Slobode u Rostov iako nije bio starter.Još je čudnije da je kod golmana Jović bio ispred Avdukića. Od ovih 25 momaka sada su u ekipi Efendić i Ahmetović.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 22 jun 2015, 18:52, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja volim FK Tuzla City
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ibrahim ŠkahićTuzlak04 je napisao/la:Skahić u Zrinji
18 h ·
Koje gluposti i lazi!!! VFC1922!!! (vezano bas za tu tvoju izjavu)
#musvdg
jesil glup ili retardiran? imas opce diskusije i tamo pisi1922VFC1981 je napisao/la:Ibrahim ŠkahićTuzlak04 je napisao/la:Skahić u Zrinji
18 h ·
Koje gluposti i lazi!!! VFC1922!!! (vezano bas za tu tvoju izjavu)
Sloboda Tuzla
-
dzekooooTz
- Kontakt:
valjda je tacnoNKMramor je napisao/la:![]()
Ma kakvi. Slabi su ovi sa informacijama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.