AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: AC Milan

Post Postao/la Maestro21 » 22 jun 2015, 11:33

Nije nama napad toliki problem koliko nam je problem vezni red koji je odron. Šteta što idioti u klubu to ne vide. Možeš ti imati 5 Martineza u napadu ali džaba ti sve kada ti je vezni red predvođen antitalentima u vidu Polia i Muntaria. Sa pojačanim veznim redom u napadu Pazzo i Faraon mogu raditi šta hoće. Možemo mi sad dovesti Džeku i Baccu zajendo ali od njih nema hljeba ako im nema ko dati loptu.

Velika greška je prodaja Ramia, on je trenutno jedini u ekipi koji imalo liči na stopera. Oni planiraju dovesti jednog dobrog CB i uparit ga sa raspalim Palettom a rezerve da budu djed Mexes i ćutuk Zapata, ma divota.

Yebo me svako ako do kraja prelaznog roka više uđem na mrtvi twitter ili TMW da čitam nebuloze.
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 jun 2015, 11:57

Ne diraj Palettu 8-)
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 jun 2015, 12:00

Adriano Galliani is determined to reinforce #Milan, with #Ibrahimovic, #Cavani and #Witsel all reported targets
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 22 jun 2015, 12:15

Neka je objavio da znaju drugi koga će nam ukrasti :lol:
Forza Milan!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 jun 2015, 12:37

Navodno smo spremni ponuditi 50 mil za Cavania. Koji debil trebaš biti pa dat 50 mil (ako ima istine u tome) za napadača dok ti u odbrani i veznom redu igraju igrači koji nisu ni za klupe. Zar nije bolje dovesti Dzeku (ili nekog drugog) za 20-25 mil i za razliku kupiti nekog ko "zna igrat lopte".
Il Club più titolato al mondo!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2015, 12:46

Jel' im Witsel "Top Midfielder" yebem li im kosti ohrndane :lol: :urnebes: :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 22 jun 2015, 12:51

FaraonTM je napisao/la:Jel' im Witsel "Top Midfielder" yebem li im kosti ohrndane :lol: :urnebes: :urnebes:
Dobar je Witsel, ako nista sminka je. :)

Najvjerovatnije Bertolacci cak se i Radja spominje.

Ne zamjerite sto vam se petljam, volim ove transfer price, ovo je moj dio sezone. :)
Murillo=JJ

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 22 jun 2015, 12:55

Ona camuga (martinez) izgleda jos nije odlucio gdje ce... pa ja ga ne bi doveo sad pa kad ne bi nikog u napadu kupili...sto je najgore nama iskreno u napadu ni ne treba niko (menez,saravi,niang) pa uz jaci vezni red svi bi zabili po 10 golova...ili ako se dovodi napadac nama treba nesto kao tevez,ibrahimovic tj, igraci koji sami sebi mogu stvoriti prostor/priliku i zabiti a ne da previse zavise od drugih.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 22 jun 2015, 12:55

griješi Galliani, kao, ima se para, pa sad hoće skupa pojačanja po svaku cijenu

to je pogrešno, može isposlovat' bolje transfere, al' et'

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 jun 2015, 12:57

SampiJuve je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Jel' im Witsel "Top Midfielder" yebem li im kosti ohrndane :lol: :urnebes: :urnebes:
Dobar je Witsel, ako nista sminka je. :)

Najvjerovatnije Bertolacci cak se i Radja spominje.

Ne zamjerite sto vam se petljam, volim ove transfer price, ovo je moj dio sezone. :)
Ma yebo šminku, naša je ekipa je puna šminkera treba nam i poneki igrač :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 22 jun 2015, 14:20

Na kraju cemo izgubiti Nianga kao sto smo Aubameyanga, neki tim ce profitirati sa njim, a mi kao mi, navikli na neznanje. Niang moze eksplodirati naredne sezone, tek 20 godina i relativno dobro iskustvo, blize ga golu poslati, uz Saravija i Meneza mogao bi dati fin broj golova.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jun 2015, 16:42

izgleda da će prekinuti saradnju sa doyenom :rol: pa vala baš ne znam koja je njihova svrha, kad vlastitog igrača ne mogu prodati klubu sa kojim je u suradnji i klubu koji nudi veće novce nego konkurenti, kud ćeš dalje? :rol:

izgleda da bi mogli dovesti imbulu, al' ostaje ponovo pitanje tog ofanzivnog veznjaka... samo da to ne bude honda ili ti ga #fineasweare. :lol:
bojim se da nisu pametni i da ne vide neki veliki problem u sredini, al' ajde, dug je merkato, možda me iznenade.

i šta sa napadačem? :twisted:
a ništa, pokušati ići na ibrahimovića... ako ne ide, onda može čičarito ili negredo, bože moj, nije ni to loše. ionako je ključ u jakoj sredini koja će hraniti loptama, a ne u gomilanju napadača.
vidim da se spominje i jovetić koji bi bio dobro riješenje, ali nam ne treba još jedan invalid u ekipi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 22 jun 2015, 16:46

:urnebes:

slika
Forza Milan!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 jun 2015, 16:52

Samo da jedan trequartista tipa Arda ili De Bruyne dođe u tim, odmah bi se osjetilo ogromno poboljšanje u igri. Ta pozicija je godinama prioritet (barem je trebala biti, ali kad je kod Gallianija šta bilo normalno), a nikako da se popuni igračem svjetske klase. Čak i da Vazqueza potpišu, ne bih se uopće žalio obzirom kakvog škarta je Adriano nagomilao u ekipi.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 22 jun 2015, 17:03

Galliani poceo da se vadi, neko ce opasno da zaradi na inflaciji kad cuje eto cele nosi pare.
Celo se kocko pa izgubio al sad kreno da se vadi... majka ce ga karat:)
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 jun 2015, 17:12

Sta je to izgubio? covjek je ispao gospodin i manga, zavrsio transfer sa nedokaznim malcem i krenuo da sredjuje papirologiju a ovaj se preko noci, ili tacnije par sati predomisli, pa onda zahtjeva vise novca, Gale ispao gospodin i odstupio od njeg, pa nije vala jedini vezni na svijetu pa da se toliko otimaju za njim. A malcu dokazao da treba nekada ispasti i covjek a ne djubre. Realno brat bratu ne bi dao 43M koliko se spominje za njeg. Na pocetku sam i ja bio za da se dovede u Milan, ali su se tada spominjale cifre od oko 25M. sve preko je po meni previse. Tako da ne zamjerim Galijaniju sto je odustao od njega.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jun 2015, 17:24

Ne zamjerim mu konkretno to što se na kraju povukao već mu zamjerim što to već prije nije riješio sa igračem, pa koji se ku.rac imalo dogovarati 20 dana? Nema tu neke filozofije, platiš i dovedeš, pogotovo kad iza sebe imaš agenciju pod čijim je vlasništvom igrač.
Ja opet ponavljam, razumio bih da ga nam je Real ili Arsenal oteo, ali Inter? Negdje je došlo do propusta i to većinski našom krivicom (iako je i džefri ispao vnogo ruku na srce).

Zato je sad Gale misteriozan, nema više "hoćemo ovog, hoćemo onog", već samo top napadač i veznjak, pa ti sad kontaj ko je to. :urnebes: yebemu mater, koga god smo htjeli i s kim god smo se povezivali, eto ti inter puše iza leđa. :salut:

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 22 jun 2015, 17:49

slika :lol:
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 jun 2015, 18:09

Claus je napisao/la:Samo da jedan trequartista tipa Arda ili De Bruyne dođe u tim, odmah bi se osjetilo ogromno poboljšanje u igri. Ta pozicija je godinama prioritet (barem je trebala biti, ali kad je kod Gallianija šta bilo normalno), a nikako da se popuni igračem svjetske klase. Čak i da Vazqueza potpišu, ne bih se uopće žalio obzirom kakvog škarta je Adriano nagomilao u ekipi.

Oba igrača koja si naveo su krilni igrači, nama treba ofanzivni vezni, tipa Ozila !!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jun 2015, 18:20

Mauro Suma from Milan Channel on Giannelli #Imbula: "We're not going after the second choice of others"
Hmmm.... :mrgreen: :mrgreen:

Ma dobro, nisu bas krilni igraci, De Brujne koliko sam vidio igra kao klasicni atm, a ovaj drugi klasicni box to box veznjak. Jedina zajednicka karakteristika im je ta da ih necemo dovesti, tako da... :mrgreen:

Za divno cudo, ima brdo kvalitetnih veznjaka svih tipova koje mozemo dovesti, sad je odjednom najveci problem koga u napad i koga postaviti na stoperu? Tu je, sto se izbora za nas tice, bas deficitarno.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.