NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Mornar na Banja Ilidži
Zvijezda pojačanje pronašla u GOŠK-u
Piše: A. Pašić
Danas, 17:29
Mario Mornar napustio je GOŠK iz Gabele i svoju karijeru će nastaviti u redovima Zvijezde.
Ovaj 24-godišnji defanzivac je postigao dogovor sa timom iz Gradačca, što je za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor kluba Amir Hamzić.
"Uspješno smo finalizirali pregovore s Mornarom i on je ujedno naše treće pojačanje za narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH. Ranije smo doveli Savića i Brkovića, a što se tiče eventualnih dolazaka Malčića i Mešanovića, to su obične špekulacije. Ja nisam upoznat s tim", kazao je Hamzić.
Vrijedi dodati da se planovi tima sa Banja Ilidže svode isključivo na ekspresni povratak u BHT Premijer ligu BiH.
Zvijezda pojačanje pronašla u GOŠK-u
Piše: A. Pašić
Danas, 17:29
Mario Mornar napustio je GOŠK iz Gabele i svoju karijeru će nastaviti u redovima Zvijezde.
Ovaj 24-godišnji defanzivac je postigao dogovor sa timom iz Gradačca, što je za SportSport.ba potvrdio i sportski direktor kluba Amir Hamzić.
"Uspješno smo finalizirali pregovore s Mornarom i on je ujedno naše treće pojačanje za narednu sezonu u Prvoj ligi FBiH. Ranije smo doveli Savića i Brkovića, a što se tiče eventualnih dolazaka Malčića i Mešanovića, to su obične špekulacije. Ja nisam upoznat s tim", kazao je Hamzić.
Vrijedi dodati da se planovi tima sa Banja Ilidže svode isključivo na ekspresni povratak u BHT Premijer ligu BiH.
Jel sadan jos uvijek predsjednik kluba??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ovaj mornar neznam sta je on bolji od bijelica I serbe. Na klipu bezveze a sta li je uzivo.
Ako nastavimo sa ovakvim necemo daleko dogurat
Zasad
Brkic
Brkovic mornar serbecic colic
Savic facic islamagic hasic
Isanovic alibasic
Morali bi I sa ovom ekipom nekog pobijedit
Ako nastavimo sa ovakvim necemo daleko dogurat
Zasad
Brkic
Brkovic mornar serbecic colic
Savic facic islamagic hasic
Isanovic alibasic
Morali bi I sa ovom ekipom nekog pobijedit
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ha,ha,ha Savić akbgd bude sretnik pa i nas uvede u PL.
,ako budemo nesretnici kao Mornar sto je bio onda niće valjat.Mislim da je ovaj Mornar dobar defanzivac
,uf jos kada bi Malčića doveli svasta bi bilo,al mislim da bi i Mirko dobar bio za Prve lige,mogao bi on razbacivati....
svi su iz 1 lfbih ,al nema potrebe da se sekiras zvijezda ti je 1 ove godine
sve su vec poslozili sta treba.metalleghe moze dovesti 100 igraca nikad
nece biti prvo mjesto
nece biti prvo mjesto
ma nek smo ispali pa raja kolko godina nismo bili bar medu 4 ekipe u vrhu tabele..joj sad ce opet biti bice zvijezda opet sampion
bitno je dobro otvoriti prvenstvo i odma na vrh uz nasu euforiju zajedno do kraja nebi lose bilo prve dvije kuci a trecu orasju npr 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
batigol777
- Kontakt:
Hehehe druze ti vazda popravis dan sa svojom komentarom ulijes optimizma svaka cast.renato je napisao/la:svi su iz 1 lfbih ,al nema potrebe da se sekiras zvijezda ti je 1 ove godine
nece biti prvo mjesto
Sabrat ce nih hamza (ops mogao bi i on koju min.odigrat) ko pilice ima da igramo ko man.utd.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Blizi se srijeda sad ce jos pojacanja
renato nas lozi redovno 
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vala baš, nabrije raju pa kad treba reć više informacija, frajer se ispali

-
desetkamarakane
- Kontakt:
1.brkic
2.colic
3.brkovic
4.mornar
5.islamagic
6.zrnanovic
7.mesanovic
8.facic
9.malcic
10.savic
11.isanovic
2.colic
3.brkovic
4.mornar
5.islamagic
6.zrnanovic
7.mesanovic
8.facic
9.malcic
10.savic
11.isanovic
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
6,7 i 9 extradesetkamarakane je napisao/la:1.brkic
2.colic
3.brkovic
4.mornar
5.islamagic
6.zrnanovic
7.mesanovic
8.facic
9.malcic
10.savic
11.isanovic
Ko sto rece onaj jos nam samo Miske treba da se prosetamo ligom 
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Treba iskoristit
Golmani bukvic ...hadzic mislim kakanj
Mitrovic darko
Handzic ljubuski
Velid kozic ovaj izgleda stoper dolazi u srijedu
Mehanovic sloboda
Joco stokic
Hasanovic
Golmani bukvic ...hadzic mislim kakanj
Mitrovic darko
Handzic ljubuski
Velid kozic ovaj izgleda stoper dolazi u srijedu
Mehanovic sloboda
Joco stokic
Hasanovic
Zeljkovic kako bi nam on dobro došao
Hamzić reče Za Malčića i Mešanovića da su to mahalske priče.Joco Stokić nije htio u Želju a da dođe u zvijezdu.Teško koji igrač iz PL hoće u ovu cirkus ligu.
pa sta ce nam sad bukvic koji ne brani dvije godine a jedva potpisali brkica.uzeti golmana iz juniora kao drugog i gotovo.
svaki ce golman imati pehova tako da nam je bolje trpiti brkica jer je momak pokazao kada je odbrana cvrsca kada nisu pod pritiskom da je ekstra golman za nase uslove.
ovo su po meni ekstra pojacanja i samo sa takvom ekipom mi bi bili prvaci sve ostalo ce biti patnja ziva.
mesanovic nece sigurno doci ali ima napadaca treba probrati vidic radovanovic brzi obradovic mujic senad jest u godinama ali njegovo iskustvo u ovoj ligi bi nam dobro doslo.
svaki ce golman imati pehova tako da nam je bolje trpiti brkica jer je momak pokazao kada je odbrana cvrsca kada nisu pod pritiskom da je ekstra golman za nase uslove.
ovo su po meni ekstra pojacanja i samo sa takvom ekipom mi bi bili prvaci sve ostalo ce biti patnja ziva.
mesanovic nece sigurno doci ali ima napadaca treba probrati vidic radovanovic brzi obradovic mujic senad jest u godinama ali njegovo iskustvo u ovoj ligi bi nam dobro doslo.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
evo postavit cu soniju pitanje bil armin sinanovic bio pojacanje za zvijezdu i bil mogao odgovoriti zadatku.mozeli biti jedan od dva napadaca .kakav je bio proslu sezonu.
vidim da je dao 7 golova sto i nije lose
vidim da je dao 7 golova sto i nije lose
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne znam,treba ganjati igrače koji su se izdvajali po kvalitetu u ekipama koje financijski slabije stoje tipa Slavije,Leotara,Obarske-koja mislim nakon ispadanja nema ambicija za povratak,pa i Radnika-nisu ni oni Bog zna stabilni.....sve u svemu dovesti par iskusnih tipa Grujića da se iskombiniraju sa nasom mladosti sto bi u ovoj ligi bio veliki uspjeh.Ima tu dobrog materijala u cijelom kantonu......