AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Claus
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Claus » 22 jun 2015, 18:28

meskalin je napisao/la:
Claus je napisao/la:Samo da jedan trequartista tipa Arda ili De Bruyne dođe u tim, odmah bi se osjetilo ogromno poboljšanje u igri. Ta pozicija je godinama prioritet (barem je trebala biti, ali kad je kod Gallianija šta bilo normalno), a nikako da se popuni igračem svjetske klase. Čak i da Vazqueza potpišu, ne bih se uopće žalio obzirom kakvog škarta je Adriano nagomilao u ekipi.

Oba igrača koja si naveo su krilni igrači, nama treba ofanzivni vezni, tipa Ozila !!
Apsolutno netačno.

De Bruyne se često izvlači na krilo, ali je klasični polušpic, razigrava saigrače fantastično (pritom zna i pogoditi), čemu ide u prilog i njegova statistika. Ako si gledao Wolfsburg ove sezone, znaš o čemu pričam. Ako nisi, onda ništa.

Arda krilo :?: Ne znam u kojem paralelnom svijetu. :crazy: Čovjek nema veze s krilnom pozicijom. Jedino bih se mogao donekle složiti s @ropeom, obzirom da je Simeone od njega napravio pravog b2b veznjaka, iako se vidi ga vuče naprijed i da ima nevjerovatnu tehniku i lucidnost koju jedan trequartista mora posjedovati.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 jun 2015, 18:35

De Bruyne je klasična 10, iza napadača, ali je Arda ove sezone odigrao preko 30 utakmica kao desno krilo u 4-4-2 i još 5-6 kao lijevo krilo. Samo jedna iza napadača gdje je po meni i najbolji, ali eto, zbog taktike je morao desno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 22 jun 2015, 18:41

Upravu je Claus, ali nazalost ni jedan od njih nece doci tako da dzaba pricamo.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 jun 2015, 18:42

IlCapitano je napisao/la:De Bruyne je klasična 10, iza napadača, ali je Arda ove sezone odigrao preko 30 utakmica kao desno krilo u 4-4-2 i još 5-6 kao lijevo krilo. Samo jedna iza napadača gdje je po meni i najbolji, ali eto, zbog taktike je morao desno.
Po meni u 4-4-2 formaciji nemaš klasična krila, ali dobro, mišljenja su različita. Arda svakako jeste proveo većinu vremena na desnoj strani, u to nema sumnje i to zna svako ko je iole gledao Atletico, ali Cholo forsira jedan karakterističan sistem igre svi za jednog, jedan za sve, gdje pozicije nisu jasno definisane. Mislim da je podebljani dio ključan. Kad god je Turan odigrao iza napadača, bio je fantastičan. Po običaju su izlazili njegovi gifovi gdje lomi kičmu protivničkim igračima nevjerovatnim driblinzima. :mrgreen: To nam govori da je riječ o igraču kojem je desetka prirodna pozicija i koji na tom mjestu može pružiti najviše. To što je i na drugim pozicijama više nego dobar samo ide u prilog njegovom kvalitetu.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 jun 2015, 19:04

Agent Rabiota potvrdio da igrac zeli napustiti klub a navodno je Milan zainteresovan.
E ovo je pojacanje koje se moze dovesti ne za pretjerane novce a koji moze postati igracina.
Agent E.Cavania:"Juventus doveo Mandzukica tako da je njihov napad potpun. Ne vidim klub u Italiji koji bi mogao platiti potrebne cifre da se dovede Cavani. Osim toga Edison je bio jasan sto se tice njegove buducnosti. Sretan je u Parizu. Nema se vise sta dodati."
I nije potreban Milanu za te novce.
Abdennourov agent:"Razgovarao sam sa Interom, Barcom, Milanom i Liverpoolom a oni takodjer zele razgovarati sa Monacom o mom klijentu. Juventus je vec razgovarao sa Monacom o mom klijentu, a Milan i Inter su spremni da posalju ponude."
Dva odlicna stopera trebaju Milanu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 22 jun 2015, 19:20

Otamendi i Abdennourov u odbrani, Rabiot-Arda i jos jedan u vezi i ne treba nista vise..u napadu postavi Matrija zabit ce 15 golova hehe
FORZA MILAN!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jun 2015, 19:21

Za Rabiota se vec godinama vezemo, a malcu tek 20 godina :mrgreen: da, njega bi bilo dobro kaparisati, ali to nije dovoljno, potreban je jos najmanje jedan veznjak u sredini (da se mene pita, trojica).
Jbt, u 4312 formaciji moras bukvalno sve mjenjati (jedino moze proci De Jong i Saravi), lasalamet, bas su nasli pravi tajming kad mjenjati sve iz korijena. :crazy:

Kakav je taj stoper, je li ga gledao ko? Nama bi mozda bio dovoljan i samo jedan stoper da igra uz Paletu, samo ih je potrebno sve uigrati i takticki pripremiti uz jednog dobrog trenerskog strucnjaka, sto ove sezone nije bio slucaj.

Ma Arda nece iz Atletika sto posto... a i previse mi je brate placati nekoga od 29 godina preko 40 miliona... to moze proci jedino sa igracima do 26 godina, al' sve starije od toga - jok.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 22 jun 2015, 19:49

Claus je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
Claus je napisao/la:Samo da jedan trequartista tipa Arda ili De Bruyne dođe u tim, odmah bi se osjetilo ogromno poboljšanje u igri. Ta pozicija je godinama prioritet (barem je trebala biti, ali kad je kod Gallianija šta bilo normalno), a nikako da se popuni igračem svjetske klase. Čak i da Vazqueza potpišu, ne bih se uopće žalio obzirom kakvog škarta je Adriano nagomilao u ekipi.

Oba igrača koja si naveo su krilni igrači, nama treba ofanzivni vezni, tipa Ozila !!
Apsolutno netačno.

De Bruyne se često izvlači na krilo, ali je klasični polušpic, razigrava saigrače fantastično (pritom zna i pogoditi), čemu ide u prilog i njegova statistika. Ako si gledao Wolfsburg ove sezone, znaš o čemu pričam. Ako nisi, onda ništa.

Arda krilo :?: Ne znam u kojem paralelnom svijetu. :crazy: Čovjek nema veze s krilnom pozicijom. Jedino bih se mogao donekle složiti s @ropeom, obzirom da je Simeone od njega napravio pravog b2b veznjaka, iako se vidi ga vuče naprijed i da ima nevjerovatnu tehniku i lucidnost koju jedan trequartista mora posjedovati.
Arda Turan
Main position:
Right Wing

Side position:
Left Wing
Attacking Midfield

De Bruyne u je glavna pozicija ofanzivni vezni, ali dok je u Chelsea igrao Mou ga je gurao na krilo.... milanu treba ofanzivni veznjak, tipa Rui Coste, a ne poluspica, jer ima Meneza i Šerafa koji to mogu igrati!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 22 jun 2015, 19:52

Nama treba Kaka, Seedorf i Gatuso :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 jun 2015, 20:00

Champion1 je napisao/la:Otamendi i Abdennourov u odbrani, Rabiot-Arda i jos jedan u vezi i ne treba nista vise..u napadu postavi Matrija zabit ce 15 golova hehe
Problem sa Otamendiem je sto ce kostati oko 40 miliona eura. Ne vrijedi te pare. I ne bi ga Milan trebao ganjati.

Abdennour bi trebao kostati manje ali ako udje jos klubova u to onda ce i tu nastati aukcija sto je dobro po Monaco.

Rabiot bi bio odlicno pojacanje za Milan ali nedovoljno je dovesti samo njega.

Za Ardu traze velike novce a po meni on tih para ne vrijedi.

Milan bi trebao prvo da se rijesi skarta i da proda sto vise igraca i da pocne graditi tim od ODBRANE.
rope11 je napisao/la:Za Rabiota se vec godinama vezemo, a malcu tek 20 godina :mrgreen: da, njega bi bilo dobro kaparisati, ali to nije dovoljno, potreban je jos najmanje jedan veznjak u sredini (da se mene pita, trojica).
Jbt, u 4312 formaciji moras bukvalno sve mjenjati (jedino moze proci De Jong i Saravi), lasalamet, bas su nasli pravi tajming kad mjenjati sve iz korijena. :crazy:

Kakav je taj stoper, je li ga gledao ko? Nama bi mozda bio dovoljan i samo jedan stoper da igra uz Paletu, samo ih je potrebno sve uigrati i takticki pripremiti uz jednog dobrog trenerskog strucnjaka, sto ove sezone nije bio slucaj.

Ma Arda nece iz Atletika sto posto... a i previse mi je brate placati nekoga od 29 godina preko 40 miliona... to moze proci jedino sa igracima do 26 godina, al' sve starije od toga - jok.
Nedovoljno je jedan stoper Milan s obzirom kakve igrace u odbrani ima. I dalje mi je sokantno pustanje Ramia prvog a u timu jos imas Boneru, Alexa, Palletu,...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 22 jun 2015, 20:06

Svi se pojačavaju a Galiani samo puni debelu guzicu večerama J*** li ga u usta škrbava.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 jun 2015, 21:54

Psv odbio ponudu Zenita od 10 mil za Vijnalduma. Da im se ponudi 15 mil vjerovatno bi pristali, a po meni odlican igrac na toj poziciji
Il Club più titolato al mondo!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 22 jun 2015, 22:48

Galliani najbolje transfere pravi zadnji dan prelaznog roka, tako da ganola. Trebate biti sretni što niste dali 40 mil za Kondogbiu jer ne vrijedi te pare.
embrace the chaos

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 jun 2015, 23:01

Jesmo ovo doveli witsela?

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 22 jun 2015, 23:05

ronaldo99 je napisao/la:Jesmo ovo doveli witsela?
i ja bas podjo da pitam :D na ss.ba pise da su italijanski mediji prenijeli vijest ne pise i koji... ajmo neko ko prati italijane a da su pouzdani da provjeri ima li istine u ovome... po meni solidan igrac 25 miliona..ali i dalje fali onaj igrac koji ce dijeliti lopte.
FORZA MILAN!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jun 2015, 23:21

Ne znam ljudi dragu gdje ste vi to vidjeli, ali ja nigdje ne procitah ni rijec u vezi njega, osim da je eto jedna od mogucih meta. :mrgreen:

sta se sad i ovaj bertolaci uzjebo, kao navijac milana od malena i volio bi doci ovamo... ma mrs u pm, jos mi i ti falis sad :puke:
ma kazem ja, dovest ce to njega i gotovo... to je taj ofanzivni vezni, fine as we are :puke:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 jun 2015, 00:11

Tako lahko se rijesimo Saponare a sad trazimo trequatristu :?
Il Club più titolato al mondo!

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 23 jun 2015, 00:15

Gazzetta Dello Sport je objavila da je Milan pobijedio u utrci za Witsela a goal.com je to prenio od njih a ovi naši su to napisali na svojoj naslovnici. Sad, odakle to Gazzetti ne znam ali ja nigdje više to nisam pročitao. Dok se ne označi kao zvanično sve treba uzimati sa rezervom kako smo i navikli.
Što se tiče Bertolaccia hvala ali ne hvala.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jun 2015, 00:38

Ma Saponara je isti klinac kao i Bertolaci, igraci za male klubove ili eventualno klupa u vecem. Nama treba klasa i provjereno ime, dosta je vise ovih silnih talenata ili potrosenih igraca.

Ja bas gledam po twitteru i niko nigdje ne spominje to za Witsela, pogotovo ako je gazzetta objavila pisalo bi se, al' nema nista. A odakle duplom sportu ta informacija, boga dragog pitaj... :zzz:

FORZA MILAN !

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 23 jun 2015, 00:53

rope11 je napisao/la:Ma Saponara je isti klinac kao i Bertolaci, igraci za male klubove ili eventualno klupa u vecem. Nama treba klasa i provjereno ime, dosta je vise ovih silnih talenata ili potrosenih igraca.

Ja bas gledam po twitteru i niko nigdje ne spominje to za Witsela, pogotovo ako je gazzetta objavila pisalo bi se, al' nema nista. A odakle duplom sportu ta informacija, boga dragog pitaj... :zzz:
Goal.com je objavio da je Gazzetta to objavila a sportsport.ba je to napisao. Na njihovoj stranici se spominje Witsel ali ne znam talijanski pa i ne znam u kojem smislu, samo interesovanje ili nekakav dogovor. A svi već znamo kako završavaju naši dogovori.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.