FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
opet Farijassssssssssssssssssssssssssss
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
- corleone87
- Kontakt:
Oj Mote sto se ragoropadio hahaha..Hoce li biti u kombinacijama za Maltezane?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- samogrbavica
- Kontakt:
Nececorleone87 je napisao/la:Oj Mote sto se ragoropadio hahaha..Hoce li biti u kombinacijama za Maltezane?
KHAJ PRICE
Ranijih godina predavali smo se unaprijed, najvise zbog igraca ali ima tu i do trenera. Ako ti igraci izadju na teren protiv nekih jevreja i svjesno cekaju kraj utakmice da se pokupe i bjeze u svlacionice, onda si i ti kriv tu realno.
Nadam se da ce u drugom pretkolu ove godine biti druga prica prvenstveno zbog igraca tj. ove djece. Samo nek budu kurceviti svih 90 minuta.
Nadam se da ce u drugom pretkolu ove godine biti druga prica prvenstveno zbog igraca tj. ove djece. Samo nek budu kurceviti svih 90 minuta.
Kad ce ovaj Tiago moci nastupati, ili se mora cekati radna dozvola ?
Europa, liga ?
Europa, liga ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
GOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL! 5:1
Amer Hiroš je strijelac.
Amer Hiroš je strijelac.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ionako ne bi igrao i da moze. Bajic je nasa mašina, a ovo je Međugorje. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ko zna, pravog lijevog krila nemamo a kažu da može i to.
Morali smo primiti pisljivi gol, u pm ... Bravo Tiago, eto ugovora ;
Samo Kvesa nije danas nastupio, i Veca?
Samo Kvesa nije danas nastupio, i Veca?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Jos jedan gol Tiago 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
3 Gola Tiaga

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Moze li Tiago igrati u europi ili mora cekati radnu dozvolu ili sta vec ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
Evo ga i Drogba zabio
neće čovjek nazad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.