Ma dobro samo kazem realno. Jbg po mom sudu tesko ce te proc dalje mada puno toga ce zavisti od prve utakmice ukoliko pobjedite ili izvucete 0 0 moglo bi svasta tamo bit, mada vidim da raja bas podcjenjuje Lech...i mi smo tako za hapoel govorili pa sta nam se desi, ali ljudski se nadatijoker90 je napisao/la:Brini ti za vas mec sa ribarima, mi cemo za svoje. Ne treba nam niko s vase oci otvarati.. pozzinvincible1921 je napisao/la:Vidim glavni argument vam to sto ih je izbacio Stjernan,,,,,a vi kao nikad niste ispali od amtera i ekipa za koje je i taj stjernen prejak
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
=\_1921_/=
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ko bolan podcjenjuje,skoro svaki post je da imamo neke sanse ali minimalne ali da se potucemo pa sta bude,ne izmisljaj kao i uvijek ziv bio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Druze smijesno je to sto u nasem slucaju poredis vrijeme kad su nam u prvih 11 igrala 3-4 amatera doslovno i ovaj sadasnji tim koji podugo nije mijenjan i koji je dokazao da zna igrati Evropu.invincible1921 je napisao/la:Vidim glavni argument vam to sto ih je izbacio Stjernan,,,,,a vi kao nikad niste ispali od amtera i ekipa za koje je i taj stjernen prejak
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jel planirate dovoditi pojačanja do Europe ? Nisu ovi nepobjedivi, ali mislim da su vam šanse veoma male ukoliko se ne pojačate.
Sretno
Sretno
Nad tobom sunce najljepše sja
Ovo su svedjani...moj uzor-S.G je napisao/la:Mogu divljat, vidi nigdje nema murije. Kad ih se ove nase kornjace dohvate i pocnu marisat, znas kako ce divljatZZtop10 je napisao/la:Jao belaja kad su isli u Stokholm![]()
![]()
Sta je ovo covjece, odavno nisam cuo jace navijanjeDzoleZeljo je napisao/la:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SJiQWT-WyCU[/youtube]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stoper ce se dovesti ali ja licno bi volio kapitalca jos jednog da je klasa,svakako imamo male sanse protiv Lecha ali etopinoglavi je napisao/la:Jel planirate dovoditi pojačanja do Europe ? Nisu ovi nepobjedivi, ali mislim da su vam šanse veoma male ukoliko se ne pojačate.
Sretno
-
ZrinjskiMostar1994
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Kad neko spomene Lech odmah mi ovi ćelavci naumpadnu![]()
Tata motika ,krampa stolica dzabe im sto su se napuhali
Male su bile i protiv Atromitosa u gostimaMortemHz je napisao/la:Stoper ce se dovesti ali ja licno bi volio kapitalca jos jednog da je klasa,svakako imamo male sanse protiv Lecha ali etopinoglavi je napisao/la:Jel planirate dovoditi pojačanja do Europe ? Nisu ovi nepobjedivi, ali mislim da su vam šanse veoma male ukoliko se ne pojačate.
Sretno
Nad tobom sunce najljepše sja
A upravo to mi je i smiješno, svi napuhani skinhead fazoni misle da su neki quracZrinjskiMostar1994 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Kad neko spomene Lech odmah mi ovi ćelavci naumpadnu![]()
Tata motika ,krampa stolica dzabe im sto su se napuhalineznaju oni da je ovde sve osim postenja prisutno
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg drugo je ELpinoglavi je napisao/la:Male su bile i protiv Atromitosa u gostimaMortemHz je napisao/la:Stoper ce se dovesti ali ja licno bi volio kapitalca jos jednog da je klasa,svakako imamo male sanse protiv Lecha ali etopinoglavi je napisao/la:Jel planirate dovoditi pojačanja do Europe ? Nisu ovi nepobjedivi, ali mislim da su vam šanse veoma male ukoliko se ne pojačate.
Sretno
Prvi put Lech je titulu prvaka Poljske osvojio 1983. godine, a prvi je bio i 1984., 1990., 1992., 1993., 2010. i 2015. Najbolji u Kupu bio je 1982., 1984., 1988., 2004. i 2009. godine, a u Superkupu 1990., 1992., 2004. i 2009.
U Evropi Lech nije imao pretjerano zapaženih rezultata. Dva puta igrao je među 32 najbolje ekipe, tj. grupnoj fazi Evropa lige, i to 2009. i 2011. godine.
U Ligi prvaka ukupno u klupskoj historiji Lech je igrao 20 utakmica, ostvarivši osam pobjeda, remi i 11 poraza, uz gol razliku 23:24.
Ukupno na međunarodnoj sceni, tačnije Ligi prvaka, Evropa ligi i u nekadašnjem Kupu pobjednika kupova Lech je igrao 78 mečeva. Ima 32 pobjede, 15 neriješenih ishoda susreta i 31 poraz (gol razlika 103:101).
Trenutna tržišna vrijednost ekipe je 16,7 miliona eura, a među 31 fudbalerom iz profesionalnog kadra najplaćeniji je Belgijanac Arnaud Djoum, procijenjen na 1,4 miliona eura. I po platežnoj moći favoriti su u duelu sa Sarajevom, jer je vrijednost tima sa Koševa 9,53 miliona eura.
Šampion Poljske, osnovan je 19. marta 1922. godine i danas domaće mečeve igra na modernom INEA stadionu u Poznanu, kapaciteta 43.269 sjedećih mjesta. Puni naziv kluba je Željeznički sportski klub Lech Poznan.
Među nekolicinom internacionalaca je i Bosanac Jasmin Burić, bivši golman Čelika. Za Lech je sa velikim uspjehom u nekoliko sezona nastupao i Semir Štilić, povremeni A reprezentativac BiH, odnedavno prvotimac kiparskog APOEL-a iz Nikozije.
Ono po čemu je Lech posebno poznat u Poljskoj, ali i van granica svoje zemlje je po izuzetno žestokim huliganima, koji nerijetko prave velike probleme na stadionima i van njih. Jedna od najozloglašenijih grupa navijača Lecha je Terror Machine, koju čine nabildani i istetovirani mladići, kojima je nasilje "način života".
U Evropi Lech nije imao pretjerano zapaženih rezultata. Dva puta igrao je među 32 najbolje ekipe, tj. grupnoj fazi Evropa lige, i to 2009. i 2011. godine.
U Ligi prvaka ukupno u klupskoj historiji Lech je igrao 20 utakmica, ostvarivši osam pobjeda, remi i 11 poraza, uz gol razliku 23:24.
Ukupno na međunarodnoj sceni, tačnije Ligi prvaka, Evropa ligi i u nekadašnjem Kupu pobjednika kupova Lech je igrao 78 mečeva. Ima 32 pobjede, 15 neriješenih ishoda susreta i 31 poraz (gol razlika 103:101).
Trenutna tržišna vrijednost ekipe je 16,7 miliona eura, a među 31 fudbalerom iz profesionalnog kadra najplaćeniji je Belgijanac Arnaud Djoum, procijenjen na 1,4 miliona eura. I po platežnoj moći favoriti su u duelu sa Sarajevom, jer je vrijednost tima sa Koševa 9,53 miliona eura.
Šampion Poljske, osnovan je 19. marta 1922. godine i danas domaće mečeve igra na modernom INEA stadionu u Poznanu, kapaciteta 43.269 sjedećih mjesta. Puni naziv kluba je Željeznički sportski klub Lech Poznan.
Među nekolicinom internacionalaca je i Bosanac Jasmin Burić, bivši golman Čelika. Za Lech je sa velikim uspjehom u nekoliko sezona nastupao i Semir Štilić, povremeni A reprezentativac BiH, odnedavno prvotimac kiparskog APOEL-a iz Nikozije.
Ono po čemu je Lech posebno poznat u Poljskoj, ali i van granica svoje zemlje je po izuzetno žestokim huliganima, koji nerijetko prave velike probleme na stadionima i van njih. Jedna od najozloglašenijih grupa navijača Lecha je Terror Machine, koju čine nabildani i istetovirani mladići, kojima je nasilje "način života".
Menščini da bi ovdje najveće sranje moglo sa navijačima ispast
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
A još ako ovi njihovi dođu noć prije utakmice kada je ujedno i Lejletu-l-Kadr...fasovat' će žestoko i to ne samo od Hordaša!Heller je napisao/la:Menščini da bi ovdje najveće sranje moglo sa navijačima ispast
Ma vama bi najbolje i bilo da naprave kakvo sranje, malo vrijeđanja da prođete ko Zrinjski protiv Partizana
A nemaju oni problem sa muslimanima sto neko reče nego sa Arapima, Turcima, Kurdima i Afrikancima koji se odbijaju prilagodit civilizaciji.
Nullius in verba
ma ne vole oni ni muslimane ni jevreje ni crnce, samo white power
....fasisti su to teski, vjerovatno u evropi im nema ravnih po tome
Pyro is not a crime !
E da je skuckat nekih para do uzvrata pa da se ide, tanak sam ko minhenski stapic.
Al kanut ce garant odnekle 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- samogrbavica
- Kontakt:
Nece te mama pustit.uNbx je napisao/la:E da je skuckat nekih para do uzvrata pa da se ide, tanak sam ko minhenski stapic.Al kanut ce garant odnekle
KHAJ PRICE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bolje da njega mama ne pusti nego da je bolestan...
MortemHz je napisao/la:Bolje da njega mama ne pusti nego da je bolestan...
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
hahahha al ga usutkaAdo76 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Bolje da njega mama ne pusti nego da je bolestan...![]()
![]()
Nekog mama nekg doktor
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.