PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Manijacima drhte koljena 
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Antolovic je bolji golman, stoperi tu i tamo, Bajic je bolji za jedno 3 klase, mi nemamo veznog kao zeba odnosno taj tip igraca pa da ga mogu uporediti,
ne znam ko ti je perica vjerovatno lijevi bek, a od njega je sigurno Kvesic bolji, mislim da je Oda bolji od Husrefa ali ne mnogo.
ne znam ko ti je perica vjerovatno lijevi bek, a od njega je sigurno Kvesic bolji, mislim da je Oda bolji od Husrefa ali ne mnogo.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gredic bolji od Azmirazeljeznicar1 je napisao/la:Antolovic je bolji golman, stoperi tu i tamo, Bajic je bolji za jedno 3 klase, mi nemamo veznog kao zeba odnosno taj tip igraca pa da ga mogu uporediti,
Mislim na Mersudina Ahmetovića ne na Krpića de razmisli opet, Antolović teško da je bolji od Pirije, Pirija, Avdukić i Delač su najbolji golmani PL. Perica Ivetić i Kvesić su bara bara al necemo se nikad složit jbg mi sirotinja vi doveli Hodžurdu šta će Škahić :/zeljeznicar1 je napisao/la:Antolovic je bolji golman, stoperi tu i tamo, Bajic je bolji za jedno 3 klase, mi nemamo veznog kao zeba odnosno taj tip igraca pa da ga mogu uporediti,
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nekakva sloboda se poredi sa velikim Željom. HAHAHAHAHAHAHAhahahahHAHAHAHA, daj ba, opet ćemo vas popišat po sred Tuzle i vozdra. 
FORZA ZELJO
U 2 utakmice nam uzeli 1 (jedan) bod i to im je glavni argument. Bože oprosti im, oni ne znaju.
Zadnja izmjena: Peterski, dana/u 22 jun 2015, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
kenan_tm87 je napisao/la:Nekakva sloboda se poredi sa velikim Željom. HAHAHAHAHAHAHAhahahahHAHAHAHA, daj ba, opet ćemo vas popišat po sred Tuzle i vozdra.
Joj ljudi mene strah šta će nam Diatta, Livaja i Hodžurda radit, izbaciće nas iz lige 
Nullius in verba
Ako niste sarkastični onda spustite momci malo loptu, ljudi imaju jači sastav bez imalo dvojbe.
svi naši gore navedeni su slabiji, osim Husrefa koji je bolji stručnjak od Odovića 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imaju nekakvog Dzenisa, pa Boze izvadite tom momku cokoladice iz ruku. 20 kila viska ima
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Niste vi sirotinja, samo ne znam do kada ce Azmir davati pare u prazno jer tesko da vi mozete vratiti i 10% para sto je on ulozio ali to nije bitno.Heller je napisao/la:Mislim na Mersudina Ahmetovića ne na Krpića de razmisli opet, Antolović teško da je bolji od Pirije, Pirija, Avdukić i Delač su najbolji golmani PL. Perica Ivetić i Kvesić su bara bara al necemo se nikad složit jbg mi sirotinja vi doveli Hodžurdu šta će Škahić :/zeljeznicar1 je napisao/la:Antolovic je bolji golman, stoperi tu i tamo, Bajic je bolji za jedno 3 klase, mi nemamo veznog kao zeba odnosno taj tip igraca pa da ga mogu uporediti,
Nemate vi tu tezinu, a ja se ne sekiram za nas da nam sve juniori igraju bit cemo opet bolji od vas na tabeli.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Vidjela žaba da se konji potkivaju...Heller je napisao/la:Joj ljudi mene strah šta će nam Diatta, Livaja i Hodžurda radit, izbaciće nas iz lige
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- tuzlak1987
- Kontakt:
Desava se nazalost u ovoj drzavi da budete ispred Slobode jer se politika uplela u sport..
- franklampard8
- Kontakt:
Dijete u 8 utakmica 4 gola dalo, a Mujić zvani "uzećemo milione za njega"tuzlak1987 je napisao/la:Imaju nekakvog Dzenisa, pa Boze izvadite tom momku cokoladice iz ruku. 20 kila viska ima
DRUG NEBI TI PUNCA
Za Bajica smo vec dali kaparu, tako da dolazi u Slobodu poslije ovih evropskih utakmicazeljeznicar1 je napisao/la:Antolovic je bolji golman, stoperi tu i tamo, Bajic je bolji za jedno 3 klase, mi nemamo veznog kao zeba odnosno taj tip igraca pa da ga mogu uporediti,
Pa sa nekakvim Škahićem ste se natezali dečko hodo po probama do prošle godine i mjesec sa njim pregovarali ko da Maldinija dovodite, a hoćete BajuSkver je napisao/la:Za Bajica smo vec dali kaparu, tako da dolazi u Slobodu poslije ovih evropskih utakmicazeljeznicar1 je napisao/la:Antolovic je bolji golman, stoperi tu i tamo, Bajic je bolji za jedno 3 klase, mi nemamo veznog kao zeba odnosno taj tip igraca pa da ga mogu uporediti,
ne znam ko ti je perica vjerovatno lijevi bek, a od njega je sigurno Kvesic bolji, mislim da je Oda bolji od Husrefa ali ne mnogo.. Bio je Husic neki dan u SA i dogovorio sa Gredicem.....pitaj ovog sa nick-om Bagrcavi.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 22 jun 2015, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.