Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
SjeverniVjetar
Re: Mario Vrančić
Nas najveci problem, trenutno, je sredina terena. Jedini igrac koji je standardan na nekom ozbiljnom nivou je Pjanic. Besic nikako ne igra, a ostali su, realno, igraci upravo za lige u kojima nastupaju, dakle cvajta, Hrvatska, Poljska, Austrija i cisto sumnjam da ce napredovati. U tu grupu ukljucujem i Medunjanina koji nema mjesta u prvih 11 Deportiva , a bore se za opstanak.
Tu ce Mesa imati najvise posla, treba naci moderne igrace, ako nisu genijalci, neka barem mogu trcati 120 minuta...
Tu ce Mesa imati najvise posla, treba naci moderne igrace, ako nisu genijalci, neka barem mogu trcati 120 minuta...
Najgore od svega je sto mi nemamo vremena da ispobamo neke kombinacije ne samo sto se sredine terena tice nego i ostalih pozicija.A po meni je previse riskantno u nekoj od kvalifikacijskih ubaciti npr Vrancica u sredinu terena.Ne samo zbog reprezentacije nego i zbog pritiska kojeg ce on imati radi debija u jednoj tako bitnoj utakmici. Ja sam Maria gledao par puta i ni on ne posjeduje neku aman brzinu kao i ostali nasi veznjaci.Treba vidjeti sta donosi nova sezona, ja se iskreno nadam da ce Mume izboriti vecu minutazu u odnosu na predhodne mjesece, i Medunjanin je pred kraj sezone vise igrao.Ja bih volio vidjeti Lulica na zadnjem veznom mozda prije nego i Vrancica bas zbog tog iskustva koje posjeduje i saradnje sa ostalim igracima na terenu.Mada mislim da Mesa sto se toga tice nece nesto puno eksperimentisati.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
-
SjeverniVjetar
To ja cijelo vrijeme govorim, ako hocemo moderan vezni red, treba da budu Besic, Pjanic, Lulic. To su tri igraca koji igraju na ozbiljnom nivou, imaju karakteristike modernih igraca, a igraju te pozicije u klubu.edoo3 je napisao/la:Najgore od svega je sto mi nemamo vremena da ispobamo neke kombinacije ne samo sto se sredine terena tice nego i ostalih pozicija.A po meni je previse riskantno u nekoj od kvalifikacijskih ubaciti npr Vrancica u sredinu terena.Ne samo zbog reprezentacije nego i zbog pritiska kojeg ce on imati radi debija u jednoj tako bitnoj utakmici. Ja sam Maria gledao par puta i ni on ne posjeduje neku aman brzinu kao i ostali nasi veznjaci.Treba vidjeti sta donosi nova sezona, ja se iskreno nadam da ce Mume izboriti vecu minutazu u odnosu na predhodne mjesece, i Medunjanin je pred kraj sezone vise igrao.Ja bih volio vidjeti Lulica na zadnjem veznom mozda prije nego i Vrancica bas zbog tog iskustva koje posjeduje i saradnje sa ostalim igracima na terenu.Mada mislim da Mesa sto se toga tice nece nesto puno eksperimentisati.
Visca/Hajrovic...Pjanic..Besic....Lulic...Zec/Visca
I eto i brzine, i izdrzljivosti...mozda se kombinatorika gubi bez Medunjanina, ali dzaba tehnika, kada te svako pretrci.
Vrancic je klasa Medunjanina, tu negdje izmedju prve i druge lige, ako mu sistem "legne" , moze odigrati dobro, uglavnom se tesko snalazi na visokom nivou.
Sreca, sada sam siguran da imamo selektora koji se u fudbal razumije vise od prosjecnog forumasa, pa ce procijeniti sta je najbolje.
Odavno kad je to poceo... ?Principatus je napisao/la:Mario Vrancic vec odavno govori da zeli igrati za nasu reprezentaciju, dakle to sto pises nema veze sa istinom.Senegal je napisao/la: evo vidimo kako je ispao na klupu odma mu se pojavio interes i da zaigra za nas
- Goalgetter
- Kontakt:
http://****/12182-zeli-igr ... pasosa-bihSenegal je napisao/la:Odavno kad je to poceo... ?Principatus je napisao/la:Mario Vrancic vec odavno govori da zeli igrati za nasu reprezentaciju, dakle to sto pises nema veze sa istinom.Senegal je napisao/la: evo vidimo kako je ispao na klupu odma mu se pojavio interes i da zaigra za nas
Odavno.
Brat mu je debitovao za nas u Maju 2012., znaci prije vise od 3 godine, da je bio interesantan selektoru i on bi davno debitovao, ali posto je postao interesantan tek kad se plasirao u Bundesligu onda je tad i krenuo sa sredjivanjem papira.Senegal je napisao/la:Odavno kad je to poceo... ?Principatus je napisao/la:Mario Vrancic vec odavno govori da zeli igrati za nasu reprezentaciju, dakle to sto pises nema veze sa istinom.Senegal je napisao/la: evo vidimo kako je ispao na klupu odma mu se pojavio interes i da zaigra za nas
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Imao tad 25 godine prije godinu dana ovo izaslo a kazes odavno..
2010 godineSenegal je napisao/la:Imao tad 25 godine prije godinu dana ovo izaslo a kazes odavno..evo prosla godina dana....sve jaci mu interes za BIH a 26 godina..
http://24sata.info//sport/fudbal/39042- ... s-bih.html
Senegal je napisao/la:Imao tad 25 godine prije godinu dana ovo izaslo a kazes odavno..evo prosla godina dana....sve jaci mu interes za BIH a 26 godina..
Sjecam se slucaja Mujdza 7 mj. sve proslo maksimalno sve odradio isto a Izet za 3 mjesecaPivopija je napisao/la:Senegal je napisao/la:Imao tad 25 godine prije godinu dana ovo izaslo a kazes odavno..evo prosla godina dana....sve jaci mu interes za BIH a 26 godina..
Ti k'o da si sa Marsa pao. Morao je dobiti nas pasos i jos plus promijeniti sportsko drzavljanstvo, a to traje mjesecima. On je sad nas igrac, Mesa samo treba da ga pozove, dobio bi poziv i za izrael ali je bio povrijedjen.
Burundi je napisao/la:Senegal kralju, molim te da ne sramotis vise nas kontinent
Jako smo duhoviti pivopija hihihihi
Hajde sad sto se bunis, malo sale za vas Afrikance. El Hadji Diouf se ne bi bunio.Senegal je napisao/la:Jako smo duhoviti pivopija hihihihi
- Goalgetter
- Kontakt:
Kaiserslautern zeli dovesti Vrancica.
ako ne nađe angažman u Bundesligi, to mu uopšte ne bi bila loša solucija, tipujem da će K'Lautern naredne sezone u Bundesligu! ipak, neka proba naći angažman u BundesligiGoalgetter je napisao/la:Kaiserslautern zeli dovesti Vrancica.
mada, isto kao i za Đurića, najbitnije za nas je da igra
-
SjeverniVjetar
Ne znam, u redu je pozvati ga radi truda oko papira i obecanja, ali brate ne trebaju nam drugoligasi sa 26 godina. On ako ne moze naci angazman u nekoj ispodprosjecnoj ekipi u BL, nakon sezone odigrane u prvoj ligi, onda definitivno nije kvalitet i treba traziti druga rjesenja. Bolje onda gurati nekoga mladjeg, ko je perspektivan.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
off topic ali taj Cataldi sto ti je na avataru pravo lici na Tina SusicaChinaglia je napisao/la: ako ne nađe angažman u Bundesligi, to mu uopšte ne bi bila loša solucija, tipujem da će K'Lautern naredne sezone u Bundesligu! ipak, neka proba naći angažman u Bundesligi![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Cudna je malo situacija kod Kaiserslauterna. Napustilo ih je oko 10ak igraca, Sippel, Orban itd, dosta njih sto su bili nosioci ekipe, sve ovisi kako nadoknade ove silne odlaske. Ciljaju opet na Bundesligu, ali ja sumnjam da ce oni uci u Bundesligu, jer je i konkurencija zestoka za ulazak, Freiburg, RB Leipzig..Chinaglia je napisao/la:ako ne nađe angažman u Bundesligi, to mu uopšte ne bi bila loša solucija, tipujem da će K'Lautern naredne sezone u Bundesligu! ipak, neka proba naći angažman u BundesligiGoalgetter je napisao/la:Kaiserslautern zeli dovesti Vrancica.![]()
Nadam se jos da ce pronaci neki klub u Bundesligi, iz Lauterna tesko da moze dobiti poziv za repku.
ma dobro, uvijek su u oni u samom vrhu, al' ga nekako uvijek ispuše
je l' igra još onaj panj Idrissou?
je l' igra još onaj panj Idrissou?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], dzemil, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Honorar, soxx, Wisey i 57 gostiju.