Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovo haman pa gotova stvarSheyi je napisao/la:Haman da je pitanje trenutka kad će Begović potpisati za Chelsea
http://metro.co.uk/2015/06/22/asmir-beg ... t-5257987/
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -Petr-Cech
http://bleacherreport.com/articles/2503 ... ti-rumours
Neznam sta reci na ovo nego sretno i da sto prije postane prvi golman
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerujem tek kad SkySports objavi.
Goalgetter je napisao/la:Nista ovo jos nije gotovo. Svi ovih portala nisu vjerodostojni, a i u tekstu nista konkretno, osim da je Begovic sve blizi Stoke-u.
- Goalgetter
- Kontakt:
Objasnio.Goalgetter je napisao/la:Nista ovo jos nije gotovo. Svi ovih portala nisu vjerodostojni, a i u tekstu nista konkretno, osim da je Begovic sve blizi Chelseau.
Cuj u Chelsea sta ce tamo ?? Pa bolje mu je bit prvi golman u Stoke-u nego rezerva u Chelsea-u. Za reprezentaciju je najbitnije da igra.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Why so serious?!
-
SjeverniVjetar
- hule_barca
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Preduhitri me hodza.
Chelsea je prvak Engleske, o čemu vi pričate ? Kakav pogrešan potez ?
Asmir hoće da igra LP
Biće prilika da brani, igra se na 4 fronta, biće i minuta u grupama LP nakon što se obezbijedi prolaz, eventualna povreda belgijanca...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne valja kad ostane u Stokeu, ne valja kad ide u Chelsea, ko bi nama ugodio...hodža je napisao/la:Ma ja, pogrešan je potez otići iz Stoke u Chelsea. Treba otići u Bournemouth, to bi bio pravi potez.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A bolje zbog reprezentacije kao i svog razvoja da je otisao gdje ce bit prvi golman ne turista koji ce branit na triningu i jednu utakmicu mjesecno u kupu ne sto neko ima nesto protiv klubaGoalgetter je napisao/la:Ne valja kad ostane u Stokeu, ne valja kad ide u Chelsea, ko bi nama ugodio...hodža je napisao/la:Ma ja, pogrešan je potez otići iz Stoke u Chelsea. Treba otići u Bournemouth, to bi bio pravi potez.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, al87, B1988K, BarbareZeljin, Bejker, bhfanatic14, Biscione, Bordo10, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, CHR, delko, denza, Edincapitano, FerdinandF, Fudo, fukare987, Gomis99, grbavicka1921, harko35, IgmanskiVukovi, inzomni, JayCatwright, Jegres, kakarut, KarlMarx, kladionicar30, kogmagie46, Konzerva, lol89, Maestro^^, Majstorinho, marlostanf1eld, Meshko91, Micron, moreno123, Pensioner26, RaymondRed, RaZuti, shminka, SHZ82, signalidunapark, sLucajni, soxx, tale07, teamnorth1989, TofiTofita, Toxin, TrueBlue, unavita, Vaya, VolimBiH96, Wisey, Wolffire, Yucca, Zaboljesutra, zemuntrg i 512 gostiju.